?Въпроси всякакви?

• 5 485 109
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 17 865
Някой да продава Кростренажор до 100лв Simple Smile Нямам претенции, колко нов модел да е, стига да върши работа!

Тук има и по 45 лева.

Да, тук и в Базар проверих. Писах на тези от 45 и 80 единият е продаден, а другият каза, че не иска да изпраща по куриер. Затова и писах тук Simple Smile Благодаря все пак!

# 17 866
Казаха ми, че след ремонта, цветя на едро се продават само до 10ч на пазара Д. Петков. Знаете ли къде мога да намеря след този час?

# 17 867
Знаете ли как стои въпроса с данък МПС (към общината), когато в талона ц.1.1 (притежател на свидетелство за рег.) е инвалид, а ц.2.1. (собственик на превозното средство) е друго лице. От 2011 до тази година не ми взимаха дан (дата на първа рег.), тази година нова служителка ми твърди, че моите 50% трябва да ги плащам  newsm78 и до колкото я разбрах, 50% от инвалидните 50%, т.е. 25% трябва да плати майка ми, защото е СО с инвалида newsm78

# 17 868
  Пише Пепина на линка, значи са в магазините на Пепина-има новооткрит в Шератон, но подобен, дори по-красив модел има и в Пош.

# 17 869
Има ли как да разбера кои програми са ми важни в таск менажера . Ако цъкна на край на процеса, ще мога ли след рестарт да оправя кашата която съм сътворила  Blush или има и по простичък начин да разбера кое е каква програма е? Част от тях са ми непознати...
На моменти лаптопа видимо се товари, но не мога да се ориентирам какво товари толкова много процесора?

# 17 870
Бихте ли ми помогнали ,получих sms
Остават по малко от 5 дни до специалното ни предложение от джет каш
да се обадя на номер070011...още сега от Paribas

Каквото дължа го изплатих,имам още 2 вноски , месеците април и май
погасявам си вноските от една машина която взима парите и дава разписка
благодаря ви

# 17 871
Здравейте!
Карам курс по програма Аз мога повече - професионална компетентност - програмно осигуряване, доставчик на обучението ми е фирма Информа.
Много моля, ако някой случайно вече е приключил този вид курс към тази фирма, нека ми пише на лични, имам въпросни относно задачите за изпита.  Hug

# 17 872
  • София
Бихте ли ми помогнали ,получих sms
Остават по малко от 5 дни до специалното ни предложение от джет каш
да се обадя на номер070011...още сега от Paribas

Каквото дължа го изплатих,имам още 2 вноски , месеците април и май
погасявам си вноските от една машина която взима парите и дава разписка
благодаря ви

Специалното предложение е да се набуташ с нов кредит, не им обръщай внимание  Wink

# 17 873
# 17 874
Момичета, когато отворите тази тема, в началото появява ли ви се снимка?

# 17 875
Виждам място за снимка и вътре зелено квадратче.

# 17 876
Не се вижда...
Защо не ползваш снимката от преходната тема? При нея всичко е наред....

# 17 877
  • Across the Multiverse
За хотелите в Бургас близо до Морската: най-близо са ти Булаир, Луксор, Форс и Гран Виа. Е, всъщност най-най-близо е Гранд Хотел Приморец, но едва ли ще те устройва откъм цени Simple Smile Всички имат сайтове с обявени цени, може да се отправи запитване за повече информация.

# 17 878
А сега вижда ли се?

# 17 879
Обърка темите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт