?Въпроси всякакви?

• 5 507 887
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 420
  • София
от скоро в къщи се появиха някакви големи и летящи буболечки,приличат на гъгрици,но са големи като калинки и летят...от какво може да са се появили?
Това да не са летящи мравки?? Бих проверила всички пакети с ориз, брашно, и подобни. Веднага се забелязва ако има буболечки - гъгрици, но те са малки. За всеки случай постави си няколко дафинов лист между пакетите и също така и в отворените такива. Гъгриците бягат от аромата. Къде го четох... newsm78

# 21 421
  • Варна
Ще ми препоръчате ли лесна и проста програмка за сглобяване на видео. Знам за Movie Maker ,но не ми е сложен заедно си Уиндоуса. Моля  Praynig

# 21 422
 Cyberlink Powerdirector 12  с тази програма може да правите всичко, което пожелаете. Може да пишете субтитри може да ги зареждате и вграждате.
Да си слагате лого. Имате голям избор на добаване на ефекти. Може и да изтеглите допълнителни такива във всяко  подменю
на ефектите имате download  . Tрябва само да се регестрирате. Не е проблем ако използвате кракната програма.
Все още не съм я разучила напълно. Но бих казалa, че програмата разполага с по-лесен и удобен интерфейс и повече възможности от Sony Vegas ако си инсталирате няколко програми от серията. Те стават един вид плъгъни към тази, работят също и самостоятелно. Щях да забравя работи и с мкв файлове. Също така разполага с "intelligent svrt" който избира най-доброто
съотношение за конвертиране. Intelligent svrt работи само с входящи Mpeg-4.H264. Но ако обработвате веднъж такъв формат, можете да запишете дадените настройки и да ги ползвате върху всички останали формати на конвертиране по-късно. 

# 21 423
Юргана  през лятото как го съхранявате?

# 21 424
  • Варна
Cyberlink Powerdirector 12  с тази програма може да правите всичко, което пожелаете. Може да пишете субтитри може да ги зареждате и вграждате.
Да си слагате лого. Имате голям избор на добаване на ефекти. Може и да изтеглите допълнителни такива във всяко  подменю
на ефектите имате download  . Tрябва само да се регестрирате. Не е проблем ако използвате кракната програма.
Все още не съм я разучила напълно. Но бих казалa, че програмата разполага с по-лесен и удобен интерфейс и повече възможности от Sony Vegas ако си инсталирате няколко програми от серията. Те стават един вид плъгъни към тази, работят също и самостоятелно. Щях да забравя работи и с мкв файлове. Също така разполага с "intelligent svrt" който избира най-доброто
съотношение за конвертиране. Intelligent svrt работи само с входящи Mpeg-4.H264. Но ако обработвате веднъж такъв формат, можете да запишете дадените настройки и да ги ползвате върху всички останали формати на конвертиране по-късно. 

Супер! А линк, откъде мога да я дръпна?

# 21 425
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=385696&hit=1 Ето   линка за Cyberlink Powerdirector 12  НАЧИН НА ИНСТАЛАЦИЯ!
1.Стартирайте кейгена като Admin(десен бутон и изпълни като администратор/run as administrator) и натиснете "Patch", за да пачнете hosts  файла.НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ КЕЙГЕНА!!!
2. Инсталирайте 1-setup.exe
3. Инсталирайте 2-update.exe
4. Инсталирайте 3-premium_content.exe
5.Стартирайте програмата и използвайте кода генериран от Кейгена(На вече отворения кейген натискате"Serial",копирате кода и го поставяте в програмата)
6.Вземете някоя апликация от изброените горе(1 снимка е достатъчно)и я влачете до видео пистата.
7.Натиснете "Produce" и изберете MPEG-4 и натиснете Старт
Тук вече трябва да активирате програмата за да я използвате на 100%
8.Копирате това ---> httpwww.cyberlink.comcae2581powerdirectoractivationid=819ffe11-000
9.Поставяте го във Кейгена на мястото на" Enter Your Activation URL here !"
10.Натискате Activation и получения код го поставяте в програмата.
По този начин я инсталирах и стана от първия път!Надявам се да съм спестил на някого главоблъсканицата   

# 21 426
  • Sofia
от скоро в къщи се появиха някакви големи и летящи буболечки,приличат на гъгрици,но са големи като калинки и летят...от какво може да са се появили?
Това да не са летящи мравки?? Бих проверила всички пакети с ориз, брашно, и подобни. Веднага се забелязва ако има буболечки - гъгрици, но те са малки. За всеки случай постави си няколко дафинов лист между пакетите и също така и в отворените такива. Гъгриците бягат от аромата. Къде го четох... newsm78
не са мравки,приличат на гъгрици,а големи като калинки,твърди,летят,аз ги "трепя" като се закачат на комарника на прозореца

# 21 427
не са мравки,приличат на гъгрици,а големи като калинки,твърди,летят,аз ги "трепя" като се закачат на комарника на прозореца

Doli, така както обясняваш ми напомнят на гъгрици от бял боб.
Преди години ми се случи точно това като описаното от теб. Пакетчето беше много малко - около 150 гр., та затова не бях го използвала и си стоеше в дъното на един шкаф. Беше цялото сиво от гъгриците. Цвета им е тъмно сив, почти до черен.

# 21 428
  • София
Юргана  през лятото как го съхранявате?
Аз точно юргани нямам, а пухени завивки, но ги изпирам на една лека програма оставям ги да изсъхнат на слънце и после ги вакуумирам и  в едни найлонови пликове и в шкафа прибрани. Това е.

# 21 429
  • Sofia
и аз така прибирам зимните завивки

# 21 430
Здравейте,моля ви кажете какво да си взема за варицела за да спре сърбежа малко поне

# 21 431
  • sf
Ти ли си с варицела? Горката  ooooh!
Аз мажех малкия с ментолов спирт, но бързо му минава действието, ще трябват повече шишенца.
По аптеките има и разни охлаждащи кремове, ама цените май са уау

# 21 432
Здравейте,моля ви кажете какво да си взема за варицела за да спре сърбежа малко поне
Доколкото си спомням, на детето изписаха ментолов спирт и Фенистил гел. За второто не съм сигурна, дано някой друг се включи. Спиртът няма да ти навреди. Спомням си, че противопоказни бяха кортикостероидните мазила. Най-добре се консултирай с лекар. 

# 21 433
# 21 434
  • София
Доколкото си спомням, на детето изписаха ментолов спирт и Фенистил гел. За второто не съм сигурна, дано някой друг се включи. Спиртът няма да ти навреди. Спомням си, че противопоказни бяха кортикостероидните мазила. Най-добре се консултирай с лекар. 
Финистил гел, може + мент. спирт.

Общи условия

Активация на акаунт