?Въпроси всякакви?

• 5 507 686
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 21 480
Моля, споделете актуално мнение за хотел Замъка в Хасковските минерални бани, има хубава оферта в сайтовете за групово пазаруване, отзивите тук бяха от миналата година.Може и на лични. Искам да направя подарък на ММ за рд-то, затова ми е важно всичко да е ок. Благодаря предварително

# 21 481
  • в огледалото на живота
Васи 56 едно огромно благодаря за отделеното време   bouquet

# 21 482
  • Варна
Може ли малко помощ от познаващите градския транспорт в София?
Трябва да стигна от Експо хотела до Терминал 2 на летището. Замислила съм да пътувам с 384. Гледам в сайта на градския транспорт, че от метростанцията  на Цариградско шосе може да се хване този автобус. Та въпросът ми е: От коя страна на Цариградско да го чакам - от страната на Експото или от другата?  Embarassed

# 21 483
Може ли малко помощ от познаващите градския транспорт в София?
Трябва да стигна от Експо хотела до Терминал 2 на летището. Замислила съм да пътувам с 384. Гледам в сайта на градския транспорт, че от метростанцията  на Цариградско шосе може да се хване този автобус. Та въпросът ми е: От коя страна на Цариградско да го чакам - от страната на Експото или от другата?  Embarassed

От страната на Експото.

# 21 484
  • Варна
Много благодаря!  bouquet Предполагам в локалното там минава, ще се ориентирам Simple Smile Мерси Simple Smile

# 21 485
  • София
Само при мен ли мамата е бавна.
Трудно ми зарежда страници във всички подфоруми. Така е откакто всички сме на новата визия.

При мен е така Sad

# 21 486
Много благодаря!  bouquet Предполагам в локалното там минава, ще се ориентирам Simple Smile Мерси Simple Smile

Да, точно така.

Ето може да се ориентираш на картата - http://prikachi.com/images.php?images/724/7427724q.jpg

Не мога да пратя линк от самата страница. За повече подробности виж в bgmaps Simple Smile

# 21 487
  • Варна
За bgmaps-a не се сетих! ooooh! Много благодаря! Hug

# 21 488
  • София
Ето един начин, който често помага:
1. Натискаме power бутона на компютъра.
2. При първи признаци на живот от негова страна натискаме многократно F8 до отваряне на Windows Advanced Options.

======

При Windows 8 се натиска другo.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/windows-startup-set … cluding-safe-mode

# 21 489
  • Пловдив
Някой да знае лек за мазол на крака от нова обувка  Confused Т.е. вече ми е разранено мястото и дори днес с лепенка пак го усещам...

# 21 490
Ходи боса.

# 21 491
  • Пловдив
 Laughing вкъщи-да,но на работа няма как.Сложих 2 пласта лепенки и така...

# 21 492
Взех млечен десерт бисквита на нестл,но съдържа глутен на етикета пише за след 6-ия месец мога ли да го давам на моята бебка тя е на 6 месеца?

# 21 493
Взех млечен десерт бисквита на нестл,но съдържа глутен на етикета пише за след 6-ия месец мога ли да го давам на моята бебка тя е на 6 месеца?
Включила ли си вече глутен в храната на детенце? Ако да - можеш, ако още не си първо включи глутен и тогава. Лично аз на 5 месеца включих глутен.

# 21 494
  • София
Здравейте, някой дали знае автобусна фирма правеща курсове от София до Велинград?

Общи условия

Активация на акаунт