?Въпроси всякакви?

• 5 505 340
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 290
  • Пловдив
И аз го загледах в Техномаркет, но познат, който разбира от техника, ми каза да не вземам хладилник Самсунг...
Не искам да те разколебавам, то с техниката всичко опира в крайна сметка до късмет.
Аз засега съм се спряла на едно АЕГ /няма екстри, няма ноу фрост и т.н., съвсем обикновен е/, ама още го обмислям...Simple Smile
http://www.technomarket.bg/products/09106099/aeg-s-53600css0

# 22 291
  • София
Момичета трябва ми спешно да се заверят здравни книжки.управителя е забравил да ги даде и срока е до петък.Ако познавате някой кажете.....Става въпрос за София

# 22 292
Проблем ли е да се ходи на рентгенова снимка с контактни лещи?

# 22 293
И аз го загледах в Техномаркет, но познат, който разбира от техника, ми каза да не вземам хладилник Самсунг...
Не искам да те разколебавам, то с техниката всичко опира в крайна сметка до късмет.
Аз засега съм се спряла на едно АЕГ /няма екстри, няма ноу фрост и т.н., съвсем обикновен е/, ама още го обмислям...Simple Smile
http://www.technomarket.bg/products/09106099/aeg-s-53600css0

Аз вече спирам да чета, защото изчетох всички форуми  Mr. Green
Много мои познати имат Самсунг и всички са доволни, както и от ЛЖ.
Държа на но фрост, и аз започнах от АЕГ, но нищо не ме убеди да е той.
Много хора наизуст хвалят Електролукс, аз се влюбих в два модела, попаднах на един руски форум и нямаше нито един доволен от тях. Ами....отказах се, край, вече не искам нищо да чета  Peace

И Уирлпул според някои е добра марка, ама не питайте мен   #2gunfire

# 22 294
Здравейте! При кандидатстването в университет попълних документи и усетих, че съм допуснала грешка. Освен егн, аз съм попълнила и лин, което всъщност е за чуждестранни студенти. Записах се успешно и жената, която приемаше документите не каза нищо, но не знам дали го е видяла. А на това място написах номера на личната си карта, смятайки, че полето е с такава цел. Дали е проблем?
Бях решила да оставя това поле празно, но ми казаха, че то било за номера.

# 22 295
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
raja_nikol, какъв си избра? Че и аз от няколко дни съм на вълна хладилник... ooooh!

SAMSUNG RB-31FWRNDSA

http://www.technomarket.bg/products/09126722/samsung-rb-31fwrndsa

Айде бързо пишете сега или никога повече  Mr. Green

Моят е от 2 години този: http://www.technomarket.bg/products/09127136/samsung-rb-29fsrndsa ... Супер доволна съм Simple Smile

# 22 296
Здравейте! При кандидатстването в университет попълних документи и усетих, че съм допуснала грешка. Освен егн, аз съм попълнила и лин, което всъщност е за чуждестранни студенти. Записах се успешно и жената, която приемаше документите не каза нищо, но не знам дали го е видяла. А на това място написах номера на личната си карта, смятайки, че полето е с такава цел. Дали е проблем?

Едва ли е проблем. Ако беше, служителката щеше да ти каже. Спокойно  Simple Smile

# 22 297
  • София
Здравейте, имам следния въпрос: Как следва да се подмени инвалиден винетен стикер, който е получен безплатно но е повреден при свалянето от счупеното от градушката в София стъкло? Притежаваме задната част с бар кода както и каквито други документи се изискват, но дали е възможно подмяната да стане в рамките на 2 работни дни, понеже ни се налага пътуване? Предварително благодаря, ако някой може да ме осветли по въпроса!

# 22 298
  • sf
Питай там,където са ви издали винетката

# 22 299

Едва ли е проблем. Ако беше, служителката щеше да ти каже. Спокойно  Simple Smile

Много благодаря за отговора! Страшно съм се шашнала

# 22 300
  • София
Здравейте, имам следния въпрос: Как следва да се подмени инвалиден винетен стикер, който е получен безплатно но е повреден при свалянето от счупеното от градушката в София стъкло? Притежаваме задната част с бар кода както и каквито други документи се изискват, но дали е възможно подмяната да стане в рамките на 2 работни дни, понеже ни се налага пътуване? Предварително благодаря, ако някой може да ме осветли по въпроса!

заповядай  Peace

# 22 301
  • София
Да, ще го направим още утре сутринта.

# 22 302
  • София/Горна Оряховица
Ако може някой да ми обясни един виц, може и на ЛС  Crazy Blush

Вица в скрития текст:

Скрит текст:
На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1,000 км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид…
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?

# 22 303
  • София

заповядай  Peace

Подготвих документите, после ще разкажа какво съм постигнала. Благодаря!

# 22 304
  • София
Ако може някой да ми обясни един виц, може и на ЛС  Crazy Blush
Вица в скрития текст:
Скрит текст:
На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1,000 км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид…
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?
Скрит текст:
Волгата е изключително неикономична кола, затова руснакът избягва всячески този въпрос - не е нещо, което ще демонстрира предимствата на автомобила. Обаче онзи (американец трябва да е) настоява с въпроса и руснакът решава - като ще се заяждаме с неудобни въпроси, така да бъде.
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт