?Въпроси всякакви?

• 5 505 584
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 22 275
Имаше  Laughing Заключиха я...  Освен ако няма някоя друга отчетна...  Thinking

Уф, търсачката нищо не дава...

Аз искам да ми препоръчат студио, по-скоро татуист... Имах и въпроси...
Щото ще правя 2, едната цветна, другата надпис и ми се искаше препоръка, отговори на някои въпроси и така.

# 22 276
Харесах си хладилник, който се оказа с 20 % по- евтин при он-лайн оферта от Техномаркет.
Какви са уловките? Какво се случва, ако се окаже че има примерно драскотина?
Изобщо....какви рискове поемам и струват ли си разликата в цената?

Доставката мисля е безплатна  newsm78

# 22 277
  • някъде ... тук ...
Нямам идея, но свекървата си поръча пералня и печка така и всичко беше ОК. Тогава беше 5% намаление, ако купиш онлайн. Още повече, че ги доставиха от областния град (в който има магазин) до нейния малък град срещу 10лв общо.

# 22 278
  • София
Кога ще си оправим инфрасткруктурата в градовете и селата?

Едно по-тежко бедствие и всички сме пътници Sad

# 22 279
  • Пловдив
raja_nikol, когато поръчвам през интернет добавям изрично, че желая да получа фабрично запечатан уред. Когато пристигне, внимателно го оглеждам и едва след това плащам.

# 22 280
raja_nikol, когато поръчвам през интернет добавям изрично, че желая да получа фабрично запечатан уред. Когато пристигне, внимателно го оглеждам и едва след това плащам.

Супер идея  Close А ако дори фабрично запечатания му има нещо? Ще мога ли да го върна...толкова го избирах остана нещо да му има  Confused

# 22 281
  • Пловдив

Супер идея  Close А ако дори фабрично запечатания му има нещо? Ще мога ли да го върна...толкова го избирах остана нещо да му има  Confused
Не ми се е налагало, но предполагам, че можеш. По ЗЗП имаш право да върнеш закупената онлайн стока в седемдневен срок.

# 22 282
Поръчвай спокойно, всичко ще е наред  Hug

пп: по скромния ми опит, клиентите, които най-много се притесняват дали няма да се обърка нещо и винаги на тях се случва  Laughing

# 22 283
  • Пловдив
raja_nikol, какъв си избра? Че и аз от няколко дни съм на вълна хладилник... ooooh!

# 22 284
Не ми се е налагало, но предполагам, че можеш. По ЗЗП имаш право да върнеш закупената онлайн стока в седемдневен срок.
Даже наскоро са го удължили на 14 дни.

http://www.vesti.bg/bulgaria/ns-reshi-vryshtane-na-stoka-v-magaz … do-14-dni-6016940

# 22 285
raja_nikol, какъв си избра? Че и аз от няколко дни съм на вълна хладилник... ooooh!

SAMSUNG RB-31FWRNDSA

http://www.technomarket.bg/products/09126722/samsung-rb-31fwrndsa

Айде бързо пишете сега или никога повече  Mr. Green

# 22 286
  • Пловдив
Пишем, пишем...  Mr. Green
Но моето мнение за хладилник Самсунг няма никак да ти хареса... Rolling Eyes

Срокът към момента си е седемдневен. Поне според актуалния закон. Simple Smile

# 22 287
Срокът към момента си е седемдневен. Поне според актуалния закон. Simple Smile
Не твърдя противното. Просто споменах, че наскоро са приети промени в ЗЗП, а не че вече се влезли в сила.  Видно е и от статията, към която съм дала линк.

# 22 288
  • Пловдив
Аз държах да уточня, тъй като не всеки, който чете темата, ще прочете и статията. Simple Smile

# 22 289
  • София
Има ли мобилен оператор, който да предлага мобилен интернет(за лаптоп) за месец време, без договор? Просто отиваш плащаш си и като мине периодът не се ангажираш повече с тях.
Ала-Бала, вчера случайно попаднах на такава информация за виваком - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslug … #tab-easy-traffic. Може би и другите оператори имат, но не зная.
Аз също имах нужда от предплатен интернет за 2 месеца, смущаващото е, че примерно в този случай плащаш и трябва да изразходваш нета за 10 дена и след това да презаредиш. Мтел ме фрапираха, че ако си взема пакета за 15лв. трябва да го изразходя за 5 дена Crazy, а този за 45 лв. за 15дена. За мен беше толкова важно да имам връзка със света, че тръгнах да се интересувам колко ще ми струва презареждането, но приятелката, с която бях бе толкова възмутена, че настоя да ми дари мобилния си нет на договор и си тръгнах без да доразбера невероятните оферти.

Общи условия

Активация на акаунт