?Въпроси всякакви?

• 5 505 628
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 875
  • София
Искам да ми попитам, как се наричат тези 3/4 панталони които се ползват за изпотяване при спорт и от къде мога да ги купя. Решила съм да тичам сутрин в парка.... newsm78
Лошо го обясних, но нещо не ми работи главата днес.
Благодаря ви.  Simple Smile

# 22 876
Има ли някъде в интерент сайт, където да мога да конвертирам от excel към word? Спешно...  Sad

# 22 877
Искам да ми попитам, как се наричат тези 3/4 панталони които се ползват за изпотяване при спорт и от къде мога да ги купя. Решила съм да тичам сутрин в парка.... newsm78
Термо клин се казва.

# 22 878
Термо клин се казва.
Има и тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29437.0 , малко стара, но дано свърши работа.

# 22 879
  • София
Термо клин се казва.
Благодаря ти.   bouquet От сутринта се мъча да си спомня наименованието и.....стигнах до питане. То беше елементарно , ама като не ми работи главата...Отивам да си купя.  Simple Smile

# 22 880
  • HH
Има ли някой представа, защо 2 години след като съм завършила семестриално, от университета ми са решили самосиндикално да ми внасят здравни осигуровки? Забелязах го преди няколко дни. От Ноември 2013 ми внасят осигуровки на база минимална работна заплата.

Спомням си, че при записването на всеки следващ семестър ни караха да попълваме декларация, че не работим и не се осигуряваме от друго място.

Също така от Окт. 2013  имам постоянен трудов договор и всички осигуровки. Не живея вече в България. Мисля, че в ЕС е забранено да се осигуряваш на две места  Rolling Eyes
Звънях в канцеларията на университета 2 пъти миналата седмица и никой не ми вдигна. И имейл писах. Какво друго мога да направя?

# 22 881
etwas_anderes, от сайта на НОИ ли разбра, че са ти внасяни осигуровки? Най-вероятно е техническа грешка. От Университета трябва да попълнят образец /забравих какъв/ и да го подадат в НОИ, за да поправят грешката. Мисля, че докато не започнеш да си събираш документите за пенсиониране, няма да имаш проблем.

# 22 882
  • HH
Не, видях го в сайта на университета. Всеки студент има персонална страница , с оценки, състояние и т.н. Там видях, че са започнали отново да ми внасят осигуровки. След това отворих и НОИ. Там пък пише, че нямам осигуровки за Септ. и Окт. 2013, което също е безумно, защото се отписах от здравната ни каса още преди да замина. Изчистих всичко до Септ.  включително и от 1 Окт. се осигурявам в чужбина. Та и те не са много в час явно.

# 22 883
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз имам Тошиба С660 и съм ужасно доволна 4-та година Peace Иначе виж леново 540 добър е и е горе долу в този ценови клас. Имам и него.

Новите Тошиби са боклуци, марката не е това, което беше. Освен това, без да е упоменато някъде, няма вариант да си инсталираш Winodws 7, само 8-ца става.

# 22 884
  • В един копнеж!
След  дъждове и малкото слънце, там където  двора ми едва е "засегнат" от слънцето, веднага по пътеката/понеже е от градински плочки/ плъзна една гадна зеленина, като в застояло езеро. Как да го махна това?!

# 22 885
След  дъждове и малкото слънце, там където  двора ми едва е "засегнат" от слънцето, веднага по пътеката/понеже е от градински плочки/ плъзна една гадна зеленина, като в застояло езеро. Как да го махна това?!
   Раундъп

# 22 886
   Раундъп
Позеленели са плочките ли? Ако е така - четка с твърд косъм и вода. Може би и някакъв препарат с абразивни частици.

# 22 887
  • В един копнеж!
   Раундъп
Позеленели са плочките ли? Ако е така - четка с твърд косъм и вода. Може би и някакъв препарат с абразивни частици.

Хм! Благодаря Ви, и на двете. Ще епспериментирам и по двата начина.

# 22 888
Предвид това:

Цитат
Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи

телевизиите нарушават ли закона след като записват човек "без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие"?

# 22 889
да.
само трябва да се уточни какви са "предвидените от закона случаи"

Общи условия

Активация на акаунт