?Въпроси всякакви?

• 5 553 357
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте!
Ще подавам молба за детски надбавки. Трябва да представя удостоверение за доходите за 1 г. назад, т.е. за периода от януари до декември 2012г.
От април 2012 г. съм на трудов договор и вече ми издадоха документа, който ми е необходим. През първите три месеца от въпросния период не съм получавала никакви доходи (нито помощи, нито каквото и да е друго). Достатъчно ли ще е да напиша декларация в свободен текст или трябва да направя нещо друго?
Благодаря предварително  Hug.

Напълно достатъчно.

Много ти благодаря  Hug!

И още нещо, което забравих - трябва ли да нося личната карта на съпруга ми или копие е достатъчно.

# 361
Към кого трябва да се обърна за една зееща от години шахта на улицата?

# 362
  • Там, където ме обичат
Kъм съответната община.

# 363
Kъм съответната община.

Благодаря.

# 364
Kъм съответната община.

за шахтите не отговаря ли ВиК

# 365
  • Варна
Kъм съответната община.

Гледах по една телевизия такъв случай. Може и на телефон 112.  Peace

# 366
  • София
За колко време болен от скарлатина не е вече заразен? На наши познати детето е диагностицирано днес. Колко време да не го събираме с нашето дете? Не сме се виждали от края на ноември, колко в инкубационния период?

Не е заразено детето ви.
Като си изпие АБ болното дете, тогава ще бъде пуснат нов гърлен секрет и ако вече е чист и стрептокока е избит може да се видите.

мерси  Peace

# 367
Кажете нещо за много силно главоболие от магнитните бури. Просто вече не издържам.

# 368
# 369
  • София
Кажете нещо за много силно главоболие от магнитните бури. Просто вече не издържам.

Опитай с ръце да притискаш главата и тила и после сменяш ръцете.
Друго за което се сещам е много силно кафе, без подсладител и повечко сок от лимо - натурален купен /в шишенце/. Доста помага, гадно е на вкус, но има резултат.

# 370
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз така мислех, но ми се е случвало да редактирам пост с над изминали 24 часа, та затова не знам колко са в момента.

В "Отчетните" можеш постоянно да редактираш

Здравейте!
Ще подавам молба за детски надбавки. Трябва да представя удостоверение за доходите за 1 г. назад, т.е. за периода от януари до декември 2012г.
От април 2012 г. съм на трудов договор и вече ми издадоха документа, който ми е необходим. През първите три месеца от въпросния период не съм получавала никакви доходи (нито помощи, нито каквото и да е друго). Достатъчно ли ще е да напиша декларация в свободен текст или трябва да направя нещо друго?
Благодаря предварително  Hug.

Напълно достатъчно.

Много ти благодаря  Hug!

И още нещо, което забравих - трябва ли да нося личната карта на съпруга ми или копие е достатъчно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686588.0

# 371
И аз така мислех, но ми се е случвало да редактирам пост с над изминали 24 часа, та затова не знам колко са в момента.

В "Отчетните" можеш постоянно да редактираш

Никога не съм писала в Отчетен форум - предполагам, тези за бременнни и деца имаш предвид.  Laughing Но не мога да споря за правилото, наистина не го знам. 

# 372
Какво представлява фигарото в смисъл на вид плетена дреха?

# 373
  • София
Гита Ог, благодаря и на теб  Hug!

# 374
  • Талант на 2012,2013 г.
Какво представлява фигарото в смисъл на вид плетена дреха?

плетен елек Peace

Общи условия

Активация на акаунт