?Въпроси всякакви?

• 5 553 873
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 375
Благодаря, Мари!

# 376
  • София
Кажете нещо за много силно главоболие от магнитните бури. Просто вече не издържам.

paracofdal

# 377
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз така мислех, но ми се е случвало да редактирам пост с над изминали 24 часа, та затова не знам колко са в момента.

В "Отчетните" можеш постоянно да редактираш

Никога не съм писала в Отчетен форум - предполагам, тези за бременнни и деца имаш предвид.  Laughing Но не мога да споря за правилото, наистина не го знам. 

Ей го правилото:

Цитат
Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.

Иначе май и този подфорум се води "отчетен"

# 378
  • Варна
http://beko-troyan.com/tera-biologichna-rakavica.html Някой да знае този крем от къде да го купя в София или Варна?

# 379
http://beko-troyan.com/tera-biologichna-rakavica.html Някой да знае този крем от къде да го купя в София или Варна?

Напиши запитване.  Peace

# 380
По принцип е с рецепта  Rolling Eyes
Нимезил (май така беше) е основната съставка на аулина, питай за такова ако нямат аулин.
Ако ще пиеш такива силни лекарства не е зле и витамини някакви да вземеш.

# 381
  • Другата България
Аулина и без рецепта го дават.Може би не навсякъде разбира се.
Кафетин или Ибупрофен. Или и двете.Peace

# 382
Аулина и без рецепта го дават.Може би не навсякъде разбира се.

Аулин и Нимезил и аз съм купувала без рецепта за майка, на мен ми действа бързо беналгин. Peace

# 383
  • София (Възраждане)
Имам неплатени здравни вноски за два месеца от 2010, с непрекъснати здравноосигурителни права съм. При това положение пъвите две нови плащания към НАП ще бъдат ли прихванати за погасяване на тези задължения?

# 384
За Аулин и Немезил,на много места се правят на интересни и не дават без рецепта/то така и трябва,де,но понякога наистина е спешно и рецепта-няма как да вземеш на момента/...,но Енетра е същото,но не на прах,а на таблетки/и струва 2,20-2,40лв за 10 таблетки/ и го дават без проблем.Действа бързо и в повечето случаи обезболява,но е и доста вредна/както всички от тоя група/.

# 385
Имам неплатени здравни вноски за два месеца от 2010, с непрекъснати здравноосигурителни права съм. При това положение пъвите две нови плащания към НАП ще бъдат ли прихванати за погасяване на тези задължения?

Като какво лице ги плащаш-безработна,самоосигуряваща се или друго?

# 386
  • София (Възраждане)

Като какво лице ги плащаш-безработна,самоосигуряваща се или друго?
Самоосигуряващо се лице без персонал.

# 387
  • Sofia
Мисля,че не.И аз имам по няколко месеца неплатени от 2005-2007год.и така си седят.След това съм си плащала за следващите години и пак са ми непрекъснати здр.осиг.права

# 388
Искам да попитам, моя позната е живяла с мъж до преди 1 година в жилището й, малко преди това той си е сменил адресната регистрация на същия апартамент, но след като се разделят, тя се опитва да изтегли кредит, но й отказват, защото той се води на същия адрес и има неплатени кредити. Как може да го отпише, защото той отказва да го направи доброволно?
Той е с лоша кредитна история,банката няма как да знае дали наистина не живеят на семейни начала.За тях те са едно домакинство,което дели приходи и разходи.За това отписване най-добре да пита в паспортната служба или ако щеш в най-близкото РПУ.

Е от какъв зор ще се водят едно домакинство двама различни човека, без брак или друга роднинска връзка?! Аз и баба ми се водим отделни домакинства, че сме роднини, водим се на един адрес и никога не е ставало дума за баба ми, когато тегля кредит или вземам стоки на изплащане! Дори не ми е ясно как от банката знаят кой още се води на този адрес...
Отказват й от втора банка, а знаят със сигурност от някъде, този регистър явно е с такава цел.Тя им е обяснила какъв е случая, но те в действителност са й обяснили, че няма как да са сигурни, че въпросния наистина вече не живее там.

# 389
Кажете нещо за много силно главоболие от магнитните бури. Просто вече не издържам.
Премери си кръвното налягане.

Общи условия

Активация на акаунт