?Въпроси всякакви?

• 5 554 007
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Към кого трябва да се обърна за една зееща от години шахта на улицата?
Към инспектората на общината/района.

# 391
Някой знае ли, как мога да си сменя потребителското име в продавалника ?
Има смяна на пароля, но смяна на име не намирам....
По спомен /не съм на 100%/ имаш право само веднъж до си смениш потребителското име: първо при регистр. те ти дават потреб. име като номер и второ - каквото ти желаеш. Ако наистина искаш да смениш името си, трябва де се регистрираш отново с друга поща и новото име. Дано си ме разбрала и съм била полезна. Simple Smile

# 392
  • Deutschland/HE
Имам неплатени здравни вноски за два месеца от 2010, с непрекъснати здравноосигурителни права съм. При това положение пъвите две нови плащания към НАП ще бъдат ли прихванати за погасяване на тези задължения?

Като какво лице ги плащаш-безработна,самоосигуряваща се или друго?
Самоосигуряващо се лице без персонал.

би трябвало първо тях да погасят и след това ще погасят задължението ти за новите здравни. Само здравните ли не са платени или ДОО-то?

# 393
  • София (Възраждане)
Имам неплатени здравни вноски за два месеца от 2010, с непрекъснати здравноосигурителни права съм. При това положение пъвите две нови плащания към НАП ще бъдат ли прихванати за погасяване на тези задължения?

би трябвало първо тях да погасят и след това ще погасят задължението ти за новите здравни. Само здравните ли не са платени или ДОО-то?

Ох, всъщност грешката е тяхна, аз имам платежни документи за тези две вноски ЗОВ, но не съм стигнала до тях да се разправям. Май ще трябва да ги навестя.

# 394
Май,да това е най-разумното Hug

# 395
  • Варна
Кажете нещо за много силно главоболие от магнитните бури. Просто вече не издържам.

Как разбра че е от магнитни бури?  newsm78

Много зависи от главоболието, имам чести мигрени, доста тежки, стигала съм чак до повръщане от болки... Като усетя, че ще ме боли, веднага изпивам един Упсарин с вит. С - в повечето случаи ми помага, защото има такова действие, че разширява кръвоносните съдове, които са свити от главоболието.

Сигурна съм, обаче, че не бива да се пият силни кафета, чайове и прочее.

Също така ми помага, ако си измия главата, облекчава донякъде болката, която при мен е пулсираща.

# 396
  • Deutschland/HE

Ох, всъщност грешката е тяхна, аз имам платежни документи за тези две вноски ЗОВ, но не съм стигнала до тях да се разправям. Май ще трябва да ги навестя.

Задължително ги навести, носи си копия и оригинали на платежните нареждания. Погледни дали тогава в платежното е вписано ЕГН-то или Булстат-а, защото понякога заради такива неточности не ги отразяват както трябва.

# 397
  • София (Възраждане)

Задължително ги навести, носи си копия и оригинали на платежните нареждания. Погледни дали тогава в платежното е вписано ЕГН-то или Булстат-а, защото понякога заради такива неточности не ги отразяват както трябва.

Всъщност плащанията са направени през системата за електронно разплащане на НАП, отразени са по партидата ми и т.н. там грешки с ЕГН няма как да има, то излиза автоматично.
Погледнах обаче чрез достъп с еректронен подпис, че нямам задължения.
Хич не ми се занимава с тая институция, даже електронен подпис си изкарах за една декларация месечно, само и само да не се налага да ходя по гишета, мизерно е.  Sick

# 398
Благодаря ви, момичета. Днес съм по-добре.  bouquet Приятен ден

# 399
  • Варна
Докато спортувах натоварих малко повече кръста си и сега ме боли.

Все не успявам да запомня аспирин ли се пиеше или аналгин ?

А може би нещо друго?

# 400
  • България
здравните осигуровки могат ли да се платят разсрочено и така да се възтановят здравните права

# 401
  • Варна
Докато спортувах натоварих малко повече кръста си и сега ме боли.

Все не успявам да запомня аспирин ли се пиеше или аналгин ?

А може би нещо друго?

Аспирин се пие за да предотврати мускулна треска. Аналгинът е обезболяващо, ако много те боли може да пиеш и си почивай.

# 402
  • Варна
Благодаря !

# 403
  • България
не ми зарежа абв newsm78 при вас как е

# 404
не ми зарежа абв newsm78 при вас как е
Зареди се и я отворих нормално.

Общи условия

Активация на акаунт