?Въпроси всякакви?

• 5 554 901
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 405
И на мен не ми се отваря.

# 406
  • България
оправи се и при мен абв то

здравните осигуровки могат ли да се платят разсрочено и така да се възтановят здравните права

# 407
оправи се и при мен абв то

здравните осигуровки могат ли да се платят разсрочено и така да се възтановят здравните права
Като се плати всичко тогава се въстановяват правата

# 408
Момичета моля за помощ  Praynig
Става въпрос за това: Може ли по банков път да се изпрати голяма сума пари от Италия до банка във България? Не съм наясно изобщо, сещам се само за Western Union, Money Gram, но чрез тях доста парички ще коства. Ако някой е наясно ще се радвам, ако сподели. Благодаря!

# 409
  • София
Mystik86 , най-добре си открий обикновенна сметка в някоя банка с цел преводи. Иска СУИФТ кода / - SWIFT и точно коя сметка да адеш, защото има и клиентски номер, а той не върши работа.
Има минимална сума за откриване на такава сметка и питай за таксите и комисионните на банката.
Аз преди време получих по този начин пари от чужбина. Ако всичко е точно, превода идва бързо.

# 410
nikolinanik Благодаря ти!  Hug  bouquet

# 411
  • София
Моля, за нищо!  Simple Smile

# 412
Mystik86 като избираш банка гледай входящите такси.Има такива без такси и други с доста  високи такива.
Прокредит  до 1000€няма такса до 10 000 е 7€.

# 413
Благодаря Ви момичета   bouquet

# 414
  • София
Купихме вода "Хисар" 10л., НО самата вода има ужасен дъх и някакъв странен вкус  Sick Къде мога да занеса бутилката да я изследват?

# 415
Купихме вода "Хисар" 10л., НО самата вода има ужасен дъх и някакъв странен вкус  Sick Къде мога да занеса бутилката да я изследват?

Да не е прясна и да мирише на сяра?

# 416
  • София/Горна Оряховица
В Хисар водата не мирише на сяра, баща ми е от там, от 20 години съм обходила всичките извори, никъде грам не мирише на сяра. Самата вода има леко сладнеещ вкус.

Но не знам къде трябва да се занесе за проба  Thinking ?
Често съм уцелвала ментета - т.е. нещо друго да е налято вътре, или пък да е престоявала дълго в склад и под слънчева светлина, евентуално пластмасата да дава кофти дъха и вкус. Не само на Хисарската, ами и на Девин, Горна Баня ...

# 417
  • София
Точно като на пластмаса има вкус  Sick Купена е от Кауфланд (ако изобщо има някакво значение)  Rolling Eyes

# 418
Пиши "анализ на вода" в търсачката и ще ти излезнат фирмите.В момента няма как да сложа линк.

# 419
От шишето е. Вероятно проблем с пластмасата или шишето е стояло на топло.

Общи условия

Активация на акаунт