?Въпроси всякакви?

• 5 555 321
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 420
Аз мисля,че на шише се "овкусява" само чешмяната,но може и да греша.

# 421
  • София
т.е. има ли смисъл да я дам някъде за проба, ако й има нещо, дори и само затова, че не е съхранявана правилно, не трябва ли да изтеглят партидата  newsm78

# 422
missence може да я занесеш в някоя лаборатория за проба, а във връзка със изтеглянето на партидата не мисля, че ще се постигне нещо, даже и да сезираш Комисята за защита на потребителя  Peace, просто ще направят проверка евентуално и това е  Peace  newsm78

# 423
  • София
missence може да я занесеш в някоя лаборатория за проба, а във връзка със изтеглянето на партидата не мисля, че ще се постигне нещо, даже и да сезираш Комисята за защита на потребителя  Peace, просто ще направят проверка евентуално и това е  Peace  newsm78

Притеснява ме, да няма нещо вътре, което да вреди на здравето на хората. Все пак това е вода и се пие в големи количества. Сега търся в нет-а такава лаборатория  Tired

# 424
  • Sofia
Доста е скъпо такова изследване...

# 425
  • софия

Притеснява ме, да няма нещо вътре, което да вреди на здравето на хората. Все пак това е вода и се пие в големи количества. Сега търся в нет-а такава лаборатория  Tired
РЗИ би могла да направи изследване на проби на водата, но се плаща. БАБХ прави проверки за годност на храни.

# 426
  • софия
Някъде да сте виждали такава чиния

# 427
  • ride my bike...
Ние сме давали вода за изследване във ВиК-Варна. Беше преди време, но помня, че се заплащаше отделно за определен показател. Примерно дали има съдържание на сяра.

# 428
Да попитам в момента колко доход трябва да се пада на член от
семейството,за да се взимат детски надбавки.
Благодаря предварително!

# 429
  • Русе/София
Да попитам в момента колко доход трябва да се пада на член от
семейството,за да се взимат детски надбавки.
Благодаря предварително!
до 350 лв. на човек

# 430
И аз да попитам: имам временно местожителство в София, а по лична карта съм на адреса на родителите си в родния ми град. Сега съм пак в родния си град,но живеем в апартамента на приятеля ми (който се води на родителите му).
Ако искам да извадя задграничен паспорт на малкия,трябва ли да си извадя нова временна адресна регистрация  на адреса на приятеля ми (нали и тримата сме там )  и анулира ли ми се софийската такава?

# 431
  • София (Възраждане)
Паспорт се издава по постоянен адрес /адреса в личната карта/ на майката. Ако обаче от вашето РПУ извършват установяване /проверка дали наистина детето живее на постоянния адрес на майката/, ще трябва да се заселите временно на постоянния адрес. При мен ситуацията беше сходна, от 2-ро РПУ София ми направиха зверски проблем. Дано не се наложи установяване и при вас! Но ти казваш, че родителите ти живеят на постоянния ти адрес, така че не би трябвало да има проблем, при вас ситуацията не е толкова сложна.

# 432
Намерих си едни сребърен пръстен и гривна,  които не съм носила доста време и са пожълтели леко.
Някой може ли да ми каже как и с какво да ги изчистя и поправимо ли е?

# 433
  • I want it all and I want it now.
Почиства се с вода + сапун. Другият вариант в суперите продават паста за почистване на сребро.  Peace

# 434
Някой може ли да ми каже как и с какво да ги изчистя и поправимо ли е?

Сода бикарбонат и оцет

Общи условия

Активация на акаунт