?Въпроси всякакви?

• 5 627 096
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 36 360
Могат ли да се пекат чушки на газов котлон? Как става, не изгарят ли?

# 36 361
  • оттам, откъдето започва България
Пекла съм, но е доста голяма играчка и целия котлон ми става в малки черни боклучета. Не изгарят, защото аз постоянно ги въртя и намествам. Ако имаш някаква тънка тенекия може да се сложи върху котлона, за да се разпределя огъня, но пък ще става по-бавно. Най-хубаво си е на външно огнище или чушкопек, но пак се вмирисва къщата на пушек.

# 36 362
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Могат ли да се пекат чушки на газов котлон? Как става, не изгарят ли?

прежалваш една тава или тиган и става  Peace

# 36 363
Върху алуминиево фолио в тиган пека аз.

# 36 364
  • София
Сега търся банка, която да има ясни условия за преиздаване на втора карта така че да не се налага на 2 години инвалида да ходи до банката.
Уникредит Булбанк - не знам какви точно са им условията за издаване на карта, но пък срока им на валидност е 5 години.

# 36 365
Да попитам, синът ми не е бил на градина 2 дни, т.е. понеделник и вторник, понеже си бях вкъщи и имах възможност да го гледам. Нужно ли е утре да носа бележка за това, че е клинично здрав? Досега не съм изпадала в подобен казус, а от градината не ми вдигат телефон.
Благодаря!

# 36 366
  • Варна
Да попитам, синът ми не е бил на градина 2 дни, т.е. понеделник и вторник, понеже си бях вкъщи и имах възможност да го гледам. Нужно ли е утре да носа бележка за това, че е клинично здрав? Досега не съм изпадала в подобен казус, а от градината не ми вдигат телефон.
Благодаря!

Не, има право да отсъства "по семейни причини".

# 36 367
  • под тепетата
При нас изискват такава бележка , ако отсъства повече от 10 календарни дни.

# 36 368
Благодаря на двете за инфото  bouquet

# 36 369
  • София
Момичета, благодаря за съветите.
Да ви споделя какво постигнах. Отидох днес в банка ДСК, защото само тя изрично е посочена в пълномощното. Не ми издадоха карта, защото в пълномощносто карта не е спомената, но ми отвориха сметка и с пъломощното ще мога да тегля пенсията на баща ми. Хубавото е, че има клонове, които работят 7 дни в седмицата до 10 вечерта. След това отидох до НОИ и там една любезна служителка ми обеща, че още на 7 парите ще бъдат преведени в новата банка. Така че надявам се да споделя тук, че обещанието е изпълнено!

# 36 370
  • Mediterraneo
Благодаря!

Не, има право да отсъства "по семейни причини".

Бележка за контакт със заразно болни не извинява отсъствията, а се представя при непосещаване над десет дни. Независимо по какви причини отсъства детето.

# 36 371
  • Варна
Кaто сърфирaм през телефонa в бг-мaмa постоянно ми зaбивa, излизa прозорче "Искaте ли дa зaтворите стрaницaтa" Изчaквaне и Ок.

Някой имa ли подобен проблем или дa го търся в телефонa си?
С други сaйтове нямa тaковa нещо...

# 36 372
Вчера през таблета и на мен ми правеше така. Днес всичко е нормално.  newsm78

# 36 373
Търся евтин хотел с паркинг близо до Пиано бар Изток. За една нощувка, освен ниската цена и паркинга, други претенции нямам.

# 36 374
  • Страната на приказките
Да върна пак на чушките - а на керамичен котлон може ли да се пекат чушки, ще му стане ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт