?Въпроси всякакви?

• 5 483 578
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 050
Да попитам, някой чувал ли е за дефект, който го има във всички климатици Панасоник, независимо дали китайски, японски или майзийски?
Наскоро сложихме майзийски Панасоник, но вчера като споделих с човек, който разбира от климатици, той ми каза, че сме направили голяма глупост. Всички панасоници имали някаква част, която била по-дълга от останалите климатици и след година някъде като въртяла турбината, започвал да се чува шум и климатикът неминуемо са развалял. На мен ми прозвуча доста невероятно, разбирам да има някаква дефектна серия, но чак всички...Все пак се притесних малко и затова се допитвам до вас, дали някой има подобни впечатления?

# 37 051
Да попитам, някой чувал ли е за дефект, който го има във всички климатици Панасоник, независимо дали китайски, японски или майзийски?
Наскоро сложихме майзийски Панасоник, но вчера като споделих с човек, който разбира от климатици, той ми каза, че сме направили голяма глупост. Всички панасоници имали някаква част, която била по-дълга от останалите климатици и след година някъде като въртяла турбината, започвал да се чува шум и климатикът неминуемо са развалял. На мен ми прозвуча доста невероятно, разбирам да има някаква дефектна серия, но чак всички...Все пак се притесних малко и затова се допитвам до вас, дали някой има подобни впечатления?
На теб логично ли ти звучи?
Като почнат някакви псевдомайстори да ръсят бисери пред лековерна публика... Как може всички модели да са еднакви, при положение че се правят със съвсем различни части? Конкретен модел може да има някакъв производствен дефект, но това да е общозависимо за всички модели на съответната марка звучи абсурдно! И да те успокоя- имам два климатика, единия е Панасоник- малайзийски. Трета година се използва, не съм забелязал да е станал по шумен, нито да има някакъв проблем, като се има предвид че никога не му е правена профилактика!

# 37 052
Някой , ползвал паста за избелване Елгидиум , да е доволен ?

# 37 053
  • Пловдив
Къде мога да пусна обява за продажба на грозде? Olx, bazar, magazinera, но има ли друго по-подходящо място?

# 37 054
и мен ме интересува

# 37 055
  • in Wonderland

аз съм ползвала, както и четка на същата марка.
На мен лично ми харесват продуктите им. Конкретно избелващата е много добра  Peace

# 37 056

аз съм ползвала, както и четка на същата марка.
На мен лично ми харесват продуктите им. Конкретно избелващата е много добра  Peace
Много благодаря, аз си я купих одеве ,но обикновената избелваща ,предложиха ми и някаква с двойно избелващ ефект.

# 37 057
Ама се и чудя защо производителят решава да избере толкова непрактичен материал за подметка, досега не ми се беше случвало..
производителят не е виновен. купувачът е купил обувка , която не е подходяща за всякакви пътища. може да пискаш и по планинските пътеки да използваш тези обувки , но производителя няма вина ,че обувката му не отговаря на изискванията за планински преход.
както се казва - да си гледала какво купуваш преди да го платиш.

# 37 058
  • София
Телефона ми е с андроид и не мога да сваля нищо от нета. Някой да ми каже трябва ли ми някаква програма или изобщо не може?

Аз спокойно свалям. Какво точно не успяваш и какво ти изписва?

# 37 059
  • Бургас
Моля за помощ! Hug
Купих си лачени обувки, с косъм от пони за декорация, както и да е. Но, отдолу са все едно ски, не се плъзгат само по асфалт. Никъде не мога да изляза, по коридори, паркет, теракот и пр. Какво мога да направя?
Благодаря предварително  bouquet

Натъркай ги с шкурка - по-едра за да има ефект или си купи от тези http://www.safetystep.eu/

# 37 060
Ама се и чудя защо производителят решава да избере толкова непрактичен материал за подметка, досега не ми се беше случвало..
производителят не е виновен. купувачът е купил обувка , която не е подходяща за всякакви пътища. може да пискаш и по планинските пътеки да използваш тези обувки , но производителя няма вина ,че обувката му не отговаря на изискванията за планински преход.
както се казва - да си гледала какво купуваш преди да го платиш.

В случая си дяволски прав,но как да устоиш на изкушението да притежаваш точно тези обувчици-чудо

# 37 061
  • София
Таблет Asus с Аndroid. Счупи се бутона за вкл/изкл. Има ли друг начин за изключване освен бутона (и изтощаване на батерията)?

# 37 062
Телефона ми е с андроид и не мога да сваля нищо от нета. Някой да ми каже трябва ли ми някаква програма или изобщо не може?

Деси искам да сваля изображение от Гугъл, но не ми дава такава опция

# 37 063
  • София

Деси искам да сваля изображение от Гугъл, но не ми дава такава опция
Така ли го правиш? Отваряш изображението, натискаш с пръст върху него и задържаш. Ще ти се отвори падащо меню, от него избираш 'запази изображение'.

# 37 064
Къде мога да пусна обява за продажба на грозде? Olx, bazar, magazinera, но има ли друго по-подходящо място?

В Alo.bg

Общи условия

Активация на акаунт