?Въпроси всякакви?

• 5 642 276
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 4 860
Благодаря. Ще проуча въпроса Simple Smile

# 4 861
  • Ланкър, планините Овнерог
Ами, честно да си призная, надявам се да спрат да спират на спирката на Окръжна, защото те спират точно на спирката. И не е като да спрат за секунда, ами запова едно точене на хора, отваряне на багажното........ А автобустите от ГТ няма къде да спрат и не е като да са 2-3 автобуса, доста натоварена спирка е.

# 4 862
Здравейте! Незнам дали някой може да ми даде информация. Искам да разбера случайно в град Гоце  Делчев дали има фабрика за производство на саксии? Ако сте чували ще съм благодарна.

# 4 863
  • Варна
Има ли сайт, където да са събрани всички кандидати за парламентарните избори с техните платформи (ако може и в по-съкратен вариант), т.к. още не съм наясно за кого ще гласувам - да се запозная, един вид.  Thinking

# 4 864
  • софия
Еееее, много искаш. В сайта на ЦИК има всички участници в шоуто. За другото ще трябва да ровиш из нет-а Peace

# 4 865
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте! Незнам дали някой може да ми даде информация. Искам да разбера случайно в град Гоце  Делчев дали има фабрика за производство на саксии? Ако сте чували ще съм благодарна.

гуги казва да Simple Smile

Цитат
Телефон: 0751/690 22; 690 39; 690 44; 690 52
e-mail: pir_market@yahoo.com

http://www.business.bg/f-7135/pirinplast-ad.html

# 4 866
Имам мравки и котка. Как да махна мравките, а котката да оцелее?

# 4 867
Мерси, VAVA!А в кой точно магазин, че не им намирам телефони в нета да попитам?

Намерих телефон, но почиват хората.

Извинявай, че не писах, но нямах Нет.
Работеха, но нямаше агнешко. Поръчали, но не пристигнала доставката.

# 4 868
Ами, честно да си призная, надявам се да спрат да спират на спирката на Окръжна, защото те спират точно на спирката. И не е като да спрат за секунда, ами запова едно точене на хора, отваряне на багажното........ А автобустите от ГТ няма къде да спрат и не е като да са 2-3 автобуса, доста натоварена спирка е.

Разбирам, че ако спират на самата спирка създават проблеми за градския транспорт. Но може да се спре доста преди и доста след самата спирка и така мисля, че пречат на никой. В пърия вариант спират преди включването на колите идващи откъм София Прес, а във втория случай, след спирката, където е стоянката на такситата. Вчера например, в 20:40 бяхме на Окръжна Болница, на автогарата ни разтовариха в 9:00, и трябваше да пътувам още 40 минути наобратно. Просто за живеещите в Младост, Дружба и Студентски град е много неприятно това връщане назад.

# 4 869
  • в огледалото на живота
Понеделник 13.05 след изборите ще бъде ли учебен ден за учениците?

# 4 870
  • Балчик
Понеделник 13.05 след изборите ще бъде ли учебен ден за учениците?
няма да учат  Peace

# 4 871
Мерси, VAVA!А в кой точно магазин, че не им намирам телефони в нета да попитам?

Намерих телефон, но почиват хората.

Извинявай, че не писах, но нямах Нет.
Работеха, но нямаше агнешко. Поръчали, но не пристигнала доставката.

Няма защо да се извиняваш.  bouquet
Явно доставят много малки количества, ние успяхме да вземем от Лидл Люлин, но замразено.
Имало и на женският пазар, но 20 лв. килограма.

# 4 872
Имам мравки и котка. Как да махна мравките, а котката да оцелее?

Скоро и ние имахме сходен проблем, но така и не се стигна до използването на дадения препарат. Тогава прочетох доста в нета по темата и накрая се спряхме на Фендона на BASF, за който помня четох дори, че се изполвва и в кухни на ресторанти (където има храна) и т.н. Ето една статия (най-отдолу е написано най-важното), горе долу да те ориентира, но във всеки един случай прочети навсякъде какво се пише и се е коментирало и попитай и в темата за котки, там ще получиш още много и изпитана информация, моето е по-скоро на теория - шишенцето стои на "стенд бай" до следващия път  Rolling Eyes Peace

# 4 873
Ако реша да хвана автобус 409 от Варна, за да стигна до Кабакум,  на коя спирка трябва да сляза?

# 4 874
  • в огледалото на живота
спондж боб  благодаря   bouquet
Хич не им е зле на учениците с тези почивни дни за май... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт