?Въпроси всякакви?

• 5 554 574
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 54 645
  • СОФИЯ
Последно кога се очаква бедствието, за което се готви цялата държава- тази нощ или утре през нощта?

Скрит текст:
Питам, защото, ако е утре вечерта, ще си прекъсваме почивката и рано сутринта ще се прибираме преди апокалипсиса.

Какво бедствие?  Simple Smile

Снеговалежът.  Simple Smile

Това ли било  Joy
От толкова време го чакам. Тук в София почти няма.

# 54 646
  • София
Цялата държава се готви за нещо страшно. Министерства, военни, техника..... според прогнозата на Нова ТВ (в централната емисия новини) бедствието ще настъпи в четвъртък с/у петък вечерта. ББ цял кризистен щаб е свикал. Rolling Eyes

Дано утре пътищата да са проходими.

Къде да търся инфо за проходите? Интересува ме Ришки проход.

Дали пътуването утре ще е по-зле или в неделя?

# 54 647
В сайта на АПИ качват информация за проходите - отворени ли са или не.
А кога е по-добре - май и синоптиците не знаят. Когато и да тръгнете - пълен резервоар, батерия на телефона и храна и вода в колата. Може и одеало за всеки случай. Другото е Божа работа. :/

# 54 648
  • София
Ако утре ще почне да вали следобед мисля, че ще е по - подходящо да се пътува, ( преди обяд), от колкото неделя.  Rolling Eyes

# 54 649
  • София
Ако утре ще почне да вали следобед мисля, че ще е по - подходящо да се пътува, ( преди обяд), от колкото неделя.  Rolling Eyes
И аз така си мисля. Дано бедствието да настъпи следобяд или вечерта! Надявам се, че не всяват само паника сред населението, че и това ми дойде наум. Blush Голяма подготовка, голямо чудо. Да идва и да минава.

В сайта на АПИ качват информация за проходите - отворени ли са или не.
А кога е по-добре - май и синоптиците не знаят. Когато и да тръгнете - пълен резервоар, батерия на телефона и храна и вода в колата. Може и одеало за всеки случай. Другото е Божа работа. :/
bouquet

Отивам да чета в сайта.

# 54 650
  • София
И четейки тези ужасяващи прогнози за сняг през януари, някак си се чувствам като в роман на Айн Ранд

# 54 651
На автогарата при нас дават билети  само в деня  на пътуването.
За следващ или по-следващ ден - не.
На ЖП гарата е същото.

# 54 652
  • София
И аз така си мисля. Дано бедствието да настъпи следобяд или вечерта! Надявам се, че не всяват само паника сред населението, че и това ми дойде наум. Blush Голяма подготовка, голямо чудо. Да идва и да минава.
...............................
Напротив, всяват паника излишна. Просто казано, зимата вали винаги сняг и това е. Какво ли правят в Норвегия, Финландия и др. снежни страни  newsm78...не ми е ясно защо нагнетяват  положението... до момента е паднал сняг около  40 см , да има и преспи защото не са сложени по пътищата едни специални т.н. тараби, които задължат снега и не му позволява да се натрупва на шосето.. ами пропуснали са нещо отново, ама винетките им по 100 лв...пак недомислици на някой си. Пропуски... ама какво от това.  Всеки да се оправя както може, много им пука, че нещо не са го домислили.

# 54 653
Даже годишна винетка вече ще важи до 31.12. на същата година. Пътищата се оправят откакто започна винетната практика!

# 54 654
  • София
Каква е крайната цена на ЧЕЗ за КВт дневна и нощна тарифа?

# 54 655
  • София
Даже годишна винетка вече ще важи до 31.12. на същата година. Пътищата се оправят откакто започна винетната практика!

Знам, че скоро се обсъждаше, но нещо ново има ли, тези от 2016 ще важат ли до 31.01. 2017 г. newsm78

На автогарата при нас дават билети  само в деня  на пътуването.
За следващ или по-следващ ден - не.
На ЖП гарата е същото.

Къде е това, ако не е тайна?

# 54 656
Да, тия май важат до 31.01.2017 и вече закупените за 2017 са си за 2017.

# 54 657
  • София
Каква е крайната цена на ЧЕЗ за КВт дневна и нощна тарифа?
средна цена за квт = 0.19277 с ддс. В момента не ми се смята отделно дневна и нощна тарифа. Грубо дневна:нощна е 2:1

# 54 658
  • София
Скрит текст:
...............................
Напротив, всяват паника излишна.
Скрит текст:
Просто казано, зимата вали винаги сняг и това е. Какво ли правят в Норвегия, Финландия и др. снежни страни  newsm78...не ми е ясно защо нагнетяват  положението... до момента е паднал сняг около  40 см , да има и преспи защото не са сложени по пътищата едни специални т.н. тараби, които задължат снега и не му позволява да се натрупва на шосето.. ами пропуснали са нещо отново, ама винетките им по 100 лв...пак недомислици на някой си. Пропуски... ама какво от това.  Всеки да се оправя както може, много им пука, че нещо не са го домислили.
Дано е така, че като слушам по ТВ и чета в нет-а, имам усещането за апокалипсис.

# 54 659
Здравейте! Според вас, при потдутина в страни, на слепоочието на какъв лекар се ходи-очен или кожен?

Общи условия

Активация на акаунт