?Въпроси всякакви?

• 5 554 874
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 54 630
  • София
За съжаление не, нали трябва да ни източат парите, като им звъним от мобилни телефони
Ок. А след колко дни прекъсване на стажа (смяна на работата) започват да текат задължения (здравни и т.н.) които трябва да покрия, за да знам дали да действам по-експедитивно с документите?

# 54 631
Прочети тук за декларация 7 http://www.nap.bg/page?id=568

# 54 632
  • София
DHL Звънят ли преди да дойдат до адрес в деня на доставката?
На мен не.
На мен два пъти са ми доставяли в последно време, и двата пъти ми звъннаха.

Благодаря! Звъннаха.

# 54 633
Отскоро имам регистрация в aha.bg. След като ползвах сайта известно време, не мога да си вляза в профила, защото ми искат телефонен номер. Не искам да го давам и се свързах с екипа по подръжка. Отговориха ми, че вече политиката е такава и искат телефонния номер на всички регистрирани - и със стари и с нови регистрации. Но един човек, с който си пиша извън сайта, писа, че няма проблем с влизането.
Въпросът ми е - имал ли е някой регистрация в този сайт и дали си е давал телефонния номер по искане на сайта?

# 54 634
тамън се чудех как да се отпиша от сайта. поради неактивност махат та логиката е и по желание да става. иначе не вервам да съм давал телефон де.

# 54 635
  • В царството на игрите:)
Не мога да намеря тема за аватарите. Моят периодично изчезва и не мога да си обясня защо. Къде да прочета защо става така? До сега не ми се е случвало:)

# 54 636
Не мога да намеря тема за аватарите. Моят периодично изчезва и не мога да си обясня защо. Къде да прочета защо става така? До сега не ми се е случвало:)

По едно време беше заради сайтовете, на които се хостват самите изображения. Сайтът пада, а от там и връзките стават неактивни, респективно изображението не се вижда. После си оправят сайта и всичко е наред. Simple Smile

# 54 637
# 54 638
  • София
Последно кога се очаква бедствието, за което се готви цялата държава- тази нощ или утре през нощта?

Скрит текст:
Питам, защото, ако е утре вечерта, ще си прекъсваме почивката и рано сутринта ще се прибираме преди апокалипсиса.

# 54 639
Предполагам, че е същото като с паспорт, глоба се налага по преценка на служителя Rolling Eyes
Моята книжка също беше с доста изтекъл срок и нямах проблеми със смяната. Но наистина е по преценка на служителя, защото при смяна на изтеклия ми задграничен паспорт нямах глоба, а ММ го глобиха 50 лв. Което е супер тъпо.

# 54 640
  • СОФИЯ
Последно кога се очаква бедствието, за което се готви цялата държава- тази нощ или утре през нощта?

Скрит текст:
Питам, защото, ако е утре вечерта, ще си прекъсваме почивката и рано сутринта ще се прибираме преди апокалипсиса.

Какво бедствие?  Simple Smile

# 54 641
  • София

Скрит текст:

Какво бедствие?  Simple Smile

Снеговалежът.  Simple Smile

# 54 642
"...Снеговалежът ще започне от четвъртък в обедните часове и ще продължи и в петък. Най-много ще вали в Южна България, а в Родопите се очаква снежната покривка да е голяма..."

# 54 643
  • София
"...Снеговалежът ще започне от четвъртък в обедните часове и ще продължи и в петък. Най-много ще вали в Южна България, а в Родопите се очаква снежната покривка да е голяма..."

Досега слушах как най-много щял да е в Североизточна България.  Simple Smile

# 54 644
Аз пък в Западната. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт