?Въпроси всякакви?

• 5 644 982
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 66 825
Кажете ми ефективно прахче за начална настинка при възрастен?  Praynig

# 66 826
Грипекс макс

# 66 827
Еферелган

# 66 828
  • София
За пръв път съм канена на погача. Може ли да ми кажете какво се очаква от мен?  Simple Smile Предполагам е редно, да се поднесе подарък на бебето, но има ли нещо друго, което трябва да се направи?

# 66 829
  • София-Младост
За пръв път съм канена на погача. Може ли да ми кажете какво се очаква от мен?  Simple Smile Предполагам е редно, да се поднесе подарък на бебето, но има ли нещо друго, което трябва да се направи?
По традиция се носи подарък за бебето, може и нещо сладко за майката...има момент,  който след разчупване на погачата се слагат и пари в една кърпа...

# 66 830
Кажете ми ефективно прахче за начална настинка при възрастен?  Praynig

АЦЦ

# 66 831
  • София
За пръв път съм канена на погача. Може ли да ми кажете какво се очаква от мен?  Simple Smile Предполагам е редно, да се поднесе подарък на бебето, но има ли нещо друго, което трябва да се направи?
По традиция се носи подарък за бебето, може и нещо сладко за майката...има момент,  който след разчупване на погачата се слагат и пари в една кърпа...

Благодаря за информацията. Банкноти или стотинки? ( Не че ще се стискам, но не знам дали има някаква определена традиция, понеже за дъщеря ми не правихме погача.)

# 66 832
  • Варна
Върти ми се, че са монети, но не съм сигурна, и аз не съм правила.,

# 66 833
Монети се оставят.

# 66 834
  • София
Благодаря ви!

# 66 835
Имам едно цветно зимно яке, което бях покапала с нещо, реших да го изтрия с мокра кърпа, но петното не се махна, а стана по - голямо от мократа кърпичка. Където съм трила с мократа къпрпичка остана по якето. Реших да го изпера, и след като изсъхна видях, че мръсното петно се е махнало, но това, където съм трила с мократа къпричка стои. Много ме е яд, че така направих. Според вас има ли вариант да изчене това петно от кърпичката? Ако да - чакам съвети. Че е светло и личи. Sad

# 66 836
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кърпичката е била с някакво масло, опитай с обезмаслител и пак пране Simple Smile

# 66 837
кърпичката е била с някакво масло, опитай с обезмаслител и пак пране Simple Smile
Благодаря, ще пробвам. А каква марка да купя, че не съм наясно с тези неща? Или е без значение марката?

# 66 838
За обезмаслител - Меглио.

# 66 839
Кажете ми ефективно прахче за начална настинка при възрастен?  Praynig

Ремантадин при първоначални симптоми на грип.Пресича от първото хапче.

Общи условия

Активация на акаунт