?Въпроси всякакви?

• 5 554 689
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 68 505
  • София
Здравейте, моля за предложения, за подарък при откриване на нов офис.

# 68 506

Картина, икона..., Кафемашина.

За смяна рег. номер на автомобил в кат вече 14 дни ли е срокът? До сега четох, но много се обърках... Сменили са сроковете и много неясно е написано.
И второ питане дали пак има такива големи опашки, както преди време? Ако някои е ходил скоро нека сподели.

# 68 507
  • София-Младост
Докато чакаш актуални предложения, виж това:
http://m.bg-mamma.com/?topic=177972

# 68 508
имам питане, към кого да се обърна за помощ при следната ситуация:

работодател изпраща данни за болничен лист от октомври  в средата на декември/присрок за подаване до 10 число на месец ноември/. това едно, второ - греши броя на дните в болничния. звънях в НОИ и ми казаха, че докато не си прати корекциите работодателят , не могат да направят нищо.
второ - болничен за ноември, отново го подава средата на декември, при срок за подаване до 10 число.

писах 2 писма до НОИ - отговориха ми само на едното. писах на работодателя - отговор никакъв. кой и как контролира тези неща и налага съответни санкции?

# 68 509
Може ли някой да ме "светне" по следния въпрос:
От скоро съм във форума, но в много теми виждам хората да си говорят с потребител Мамасита. Връщам се назад, гледам такъв потребител не е коментирал в съответната тема.
Та, когато се говори за Мамасита, кой или какво се има предвид?

# 68 510
Мамасита сега е с друг ник - Сирен нещоси...Затова не разбираш към кого се обръщат

# 68 511
  • Варна
Здравейте /писах в съответната тема, но ми трябват повече мнения, затова го правя и тук/, искам да ви попитам, кой от тези два лаптопа е по-добър, понеже единия е просто марката, която искам и има характеристиките, които търся, но нещо дизайна... не ми харесва напълно, а другия го харесах, докато търсех първия, в него само това че идва с Линукс ме притеснява и съвсем се зачудих, кой да избера, понеже другата седмица ще си поръчам единия от тях.
Благодаря предварително

# 68 512
  • София
От скоро съм във форума, но в много теми виждам хората да си говорят с потребител Мамасита. Връщам се назад, гледам такъв потребител не е коментирал в съответната тема.

The siren of Titan е тя. Simple Smile

# 68 513
мамсита

Никой ли скоро не е ходил в КАТ?
Ясно, ще се въоръжа с търпение и се моля нещата да се са се променили.

# 68 514
  • София
Колко броя кори са в 1 опаковка от 500 гр. фини точени?

# 68 515
  • София
За три коли съм ходила в КАТ последната година. Първата стана за  половин ден всичкото, втората за три часа, третата за час и половина, като най-много чаках за издаване на табелките. За смяна на книжка е бързо. За актовете - май и там е бързо.
П.С. За смяна на регистрационните номера е 14 дневен срока, но за прехвърляне на каското беше 7. Някакво такова недоразумение беше.

# 68 516
Колко броя кори са в 1 опаковка от 500 гр. фини точени?

Повечето пъти 18, но не винаги. Peace

# 68 517

The siren of Titan е тя. Simple Smile
Жива да не бях... Никога нямаше да я позная.....А преди съм я чела в най-лудия й период. След 1-2 годишно прекъсване с изненада установявам каква невероятна промяна има. Smile

# 68 518
мамсита

Никой ли скоро не е ходил в КАТ?
Ясно, ще се въоръжа с търпение и се моля нещата да се са се променили.
Аз скоро сменях транзитни номера ,че купих кола и ми казаха до 14 дни да го направя.Макар,че аз мислех че до 30 дни може.И имаше много опашка при нас-в провинцията съм

# 68 519
  • София
Гентамицин крем, би ли помогнал за берящ пръст? Получи се между кожата и нокътя. Няма трънче или треска.

Общи условия

Активация на акаунт