?Въпроси всякакви?

• 5 622 375
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 68 655
Мале, огноб, като не искаш бонго, как я зачекна тая тема. Сега трябва да направим проучване - кое излиза по-евтино жена~мъж, или мъж~жена. Явно разхода за смяна на документите ще е един и същ. Разбра се, че за първия вариант искат 80 000 лева, но теб те интересува втория. Продължаваме...

# 68 656
Абе един пищен бюст като сложи и е готов, то другото само ние ще си го знаем Wink
Ей, човек, оправи ми настроението !

# 68 657
Аз имах позната (вече познат), която/който си смени пола на скоро. *не знам с какъв род да наричам, ще ме извинявате*  Само смяната на името и личната карта струваше 1000 и кусур лева. Отделно имаше някакви инжекции за спиране на цикъл, вкарване на мъжки хормони и прочие. За слагане на полов орган искаха 80 000 лева. Абе, не си е работа.

А откъде пък вземат половия орган?!? Сигурно го печатат на 3D

# 68 658
  • Буркина Фасо
не ме разбрахте може би. Laughing
въпросът е да се самоопределя (или както там се казва) на жена. нали сте гледали по ТВ как ония казват , че цял живот са се чувствали в "друга кожа", че ги привлича всичко от другия пол.
та така и аз искам да го направя. отивам в съда, казвам си наученото и съдията да ми промени пола.
после си сменям документите. ако съм се казвал Иван в новите документи ще се казвам Иванка. щом съм жена по документ да мога да се пенсионирам като такава на съответната възраст. ей това ми е казуса  hahaha

# 68 659
логичен казус!

# 68 660
не ме разбрахте може би. Laughing
въпросът е да се самоопределя (или както там се казва) на жена. нали сте гледали по ТВ как ония казват , че цял живот са се чувствали в "друга кожа", че ги привлича всичко от другия пол.
та така и аз искам да го направя. отивам в съда, казвам си наученото и съдията да ми промени пола.

после си сменям документите. ако съм се казвал Иван в новите документи ще се казвам Иванка. щом съм жена по документ да мога да се пенсионирам като такава на съответната възраст. ей това ми е казуса  hahaha
Няма да стане само така. Няма държава, в която да е позволено смяната на пола по документи на база самоопределяне.

# 68 661
  • Добрич
Аз имах позната (вече познат), която/който си смени пола на скоро. *не знам с какъв род да наричам, ще ме извинявате*  Само смяната на името и личната карта струваше 1000 и кусур лева. Отделно имаше някакви инжекции за спиране на цикъл, вкарване на мъжки хормони и прочие. За слагане на полов орган искаха 80 000 лева. Абе, не си е работа.

А откъде пък вземат половия орган?!? Сигурно го печатат на 3D
Режат кожа от ръцете или краката и ти го правят някакси. Joy

# 68 662
Здравейте. На 17 годишната ми сестра е написан акт за без лична карта. Може ли да започне шофьорски курсове преди да е платен и къде се плаща? Също и 50 лв ли е глобата?

# 68 663
Днес плаща ли се зелената зона, чета, обаче се упоменава само удълженото работно време на синята, правилно ли разсъждавам, че щом не пише нищо за зелената не се плаща

# 68 664
В събота и неделя няма зелена зона. Синята е до обяд, мисля, че до 14:00ч, но не съм на 100% сигурна.

# 68 665
Здравейте, моля за мнения дали Одесос Турс са читава фирма. Питай в Туристическия, но нямам отговор.

# 68 666
Здравейте. На 17 годишната ми сестра е написан акт за без лична карта. Може ли да започне шофьорски курсове преди да е платен и къде се плаща? Също и 50 лв ли е глобата?

Не виждам пречка да почне курсове. ЛК нали е в нея? Глобата си е отделно...виж в закона за личните документи колко е глобата за това нарушение.
Чл.80, т.5 ЗБЛД - от 50 до 300 лв. За първо нарушение би трябвало да наложат 50 лв. Ако е по висок размера-обжалвате го.

# 68 667
Здравейте! Искам да попитам, имам свидетелство за съдимост за сервитьор, което извадих преди около месец и съответно не му е изтекъл срока. Сега искам да започвам работа като крупие и въпросът ми е дали мога да представя свидетелството за сервитьор или трябва да си извадя специално за крупие.. и въобще има ли свидетелство за крупие защото не съм запознат с това! Благодаря!

# 68 668
  • Буркина Фасо
Здравейте! Искам да попитам, имам свидетелство за съдимост за сервитьор, което извадих преди около месец и съответно не му е изтекъл срока. Сега искам да започвам работа като крупие и въпросът ми е дали мога да представя свидетелството за сервитьор или трябва да си извадя специално за крупие.. и въобще има ли свидетелство за крупие защото не съм запознат с това! Благодаря!
свидетелството за съдимост се издава за да се види осъждан ли си или не. няма значение за каква професия се отнася в случая. вероятно има срок , в който това свидетелство важи (половин - една година). представи свидетелството там , където ти го искат. ако има проблем те ще ти кажат какъв е.  поне така  си мисля де  Laughing

# 68 669
Точно така, свидетелството за съдимост е валидно 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт