?Въпроси всякакви?

• 5 636 504
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 76 230
Единия родител е нужен само за взимането на паспорта
Това ми е ясно. Детето дали да мъкна с мен ми е въпросът.... Защото при подаването на документи я накараха да си слага отпечатъци на палците. Дали и при взимането има нещо подобно....

# 76 231
Благодаря! Ако ги качат днес следобяд пак трябва да се чака до понеделник за лекар. 😒 Надявах се тази сутрин да свършим тая работа.

# 76 232
Звънни им. Трябва да са готови
..още вчера дори.

# 76 233
За подновяване на паспорт на дете, какви документи са нужни?

# 76 234
Някой, който е ходил на Македонски песни на Камен Донев, може ли да сподели - по-скоро е концерт с песни, а не спектакъл? Така ли е? Аз поне така го разбирам.

# 76 235
За подновяване на паспорт на дете, какви документи са нужни?
https://www.mvr.bg/dbds/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1% … %B3%D0%B8/pasport

# 76 236
  • София
По кой чл. от КТ е прекратяването на ТД по взаимно съгласи с 30 дневно предизвестие? Чл. 326????

# 76 237
  • гр.София
Здравейте,
синът ми е на 17г. паспортът му е изтекъл, може ли да пътува само с лична карта до Гърция?
Четох, но нещо се обърках, та да си питам  Mr. Green

# 76 238
Здравейте,
синът ми е на 17г. паспортът му е изтекъл, може ли да пътува само с лична карта до Гърция?
Може

# 76 239
  • София-Младост
Здравейте,
Трябва да има 18.

# 76 240
  • Варна
Хора, не мога да се оправя със сайта на БДЖ, сигурно щото не пътувам с влакове...
Опитвам се да видя какъв нощен влак Варна-Пловдив има днес? Уж имало някакъв към 23ч да заминава от Варна, ама не го виждам...
Трябва ми директен влак за Пловдив, без прекачване.

# 76 241
  • гр.София
Здравейте,
Трябва да има 18.
Пролетно цвете, благодаря  Hug

звъннах на гранична полиция, след като помислих малко и ми казаха, че може само с лична карта  Grinning

# 76 242
  • Другата България
Хора, не мога да се оправя със сайта на БДЖ, сигурно щото не пътувам с влакове...
Опитвам се да видя какъв нощен влак Варна-Пловдив има днес? Уж имало някакъв към 23ч да заминава от Варна, ама не го виждам...
Laughing  Как си представяш директен влак от Варна до Пловдив?
Не мисля, че е имало. Варна е в Северна, Пловдив в Южна България, поне аз мисля, че това е определящо за движението на нашите композиции. Отдавна не съм пътувала разбира се, възможно е да греша и летния сезон да са измислили нещо, но преди нямаше такава възможност.

# 76 243
Момичета,коя беше темата за разчитане на лабораторни резултати?Минах някакви профилактични прегледи и само ми направиха изследванията,но няма кой да ги разчете.При личната мога да ида най-рано след 2 седмици ,а имам 2 притеснителни показателя,които искам да знам поне за какво става дума.

# 76 244
  • Варна
Laughing  Как си представяш директен влак от Варна до Пловдив??
Никога не е имало. Варна е в Северна, Пловдив в Южна България, поне аз мисля, че това е определящо за движението на нашите композиции. Отдавна не съм пътувала разбира се, възможно е да греша и летния сезон да са измислили нещо, но преди нямаше такава възможност.

Нищо не си представям, трябва да изпратя един пътник до Пловдив, а негов човек, който ще го чака там, казва да го качим на нощния влак. Оттам си правя извода, че има такъв... аз затова и питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт