?Въпроси всякакви?

• 5 478 018
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 15 825
zdraveite iskam da vi popitam nqkoq ot vas polzvala li e hap4etata lipovon za otslabvane i dali ima takav efekt kakto pi6e ,taikato gi vidqh vav facebook i tam ima6e dosta polojitelni komentari .Blagodarq predvaritelno Simple Smile

# 15 826
В държавната кухня още ли има изискване за 20 бурканчета и намсиколко капачки  newsm78

# 15 827
В държавната кухня още ли има изискване за 20 бурканчета и намсиколко капачки  newsm78

Да.
Провери във вашата точно колко искат. В нашата са 30 буркана и 60 капачки.
На Борово вчера гледах, че продават такива комплекти, но не запомних цена.

# 15 828
Ужас  ooooh!
Мерси Алина. За това харесвам частната кухня- няма посуда, буркани, купони.

# 15 829
Въпрос на вкус и гледна точка.
Ина като беше малка, пробвах една частна кухня едно лято и от още една ни донесоха веднъж. Ами отвратителна храна беше.
А в нашата държавна, готвят превъзходно. Това не е само мое мнение, а вече години майките казват само това. А и е 1.30 купона, а на частните не знам колко е, но сигурно отива към 5 лева. Та в този ред на мисли, бурканите са най-малкият проблем.

# 15 830
3,50 лева е Вълшебник, която аз ползвам.
Детето я харесва. Но лятото ще живеем в Люлин, та там ще ползвам държавната.
В тая връзка от къде се купуват бурканите?

# 15 831
Аз видях в едни домашни потреби на Борово, и на Красно село в домашни потреби съм виждала.
Пробвай да събереш от разни баби и комшийки.

# 15 832
Някой от вас да е виждал къде се продава това http://www.dianid.com/ethnoartshop/product.php?ProductID=1300?!

# 15 833
Буркани за детска кухня има на всеки по-голям пазар.

Въпрос: Имам сравнително дъртичък РС, който уж няма проблеми, но онзи ден му заби Мозилата. Инак си работи без проблем. Та, дали от браузера и, ако да, какво да сторя, та да тръгне бангията? Благодаря!

# 15 834
  • София
3,50 лева е Вълшебник, която аз ползвам.
Детето я харесва. Но лятото ще живеем в Люлин, та там ще ползвам държавната.
В тая връзка от къде се купуват бурканите?

Долу на люлинския пазар, където е бариерата, от лявата страна има едни будки, продават покривки, тенджери и т.н. - там има 100%  Peace

# 15 835
Мозилата днес има ново обновяване на версията. Пробвай да я деинсталираш и да свалиш от интернет експлоръра новата версия на мозила Simple Smile

# 15 836
Мозилата днес има ново обновяване на версията. Пробвай да я деинсталираш и да свалиш от интернет експлоръра новата версия на мозила Simple Smile

Благодаря!  newsm78

# 15 837
Здравейте! Моля препоръчайте ми сигурно такси,което синът ми да ползва от аерогара София до автогарата и да не му смъкне 10 кожи! Той не познава София и няма да разбере,ако го прекарат по 2 пъти по-дълъг маршрут. Мислех да му препоръчам О,кей супертранс,но попаднах на един форум с такива оплаквания от тях,че косите ми настръхнаха.
Моля също запознатите да ми споделят цената на която возят такситата,които бихте ми препоръчали и къде е изписана тя!

# 15 838
Аз ползвам Eurolease taxy или Green taxy, имай предвид, че последните са с 10 ст. по-скъпи от нормалното, но според мен си струва - няма роми сред шофьорите, всички са с униформи и са много любезни.

# 15 839
  • София
Здравейте! Моля препоръчайте ми сигурно такси,което синът ми да ползва от аерогара София до автогарата и да не му смъкне 10 кожи! Той не познава София и няма да разбере,ако го прекарат по 2 пъти по-дълъг маршрут. Мислех да му препоръчам О,кей супертранс,но попаднах на един форум с такива оплаквания от тях,че косите ми настръхнаха.
973 21 21 на всичките им коли е изписан този номер с големи цифри.  Сигурни са, коректни.

Общи условия

Активация на акаунт