?Въпроси всякакви?

• 5 487 996
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 17 640
  • Лутаща се
I_Love_Tose, пусни жалба в Комисия за защита на потребителите. Виж и в сайта на Виваком няма ли мейл за контакт.
Напиши точно за кой офис става дума и името на въпросния младеж.
Ако се наложи изпрати и през самия офис оплакване, на хартия. Но настоявай за входящ номер.

# 17 641
Зарежда, да Peace и има гаранция, но се чудя дали да изчакам, защото го получих по куриер и не ми се изпраща пак, че пак да чакам....а батерията ми хич не държи горката (и тя си чака реда за смяна  Mr. Green )

# 17 642
  • София-Младост
Здравейте , бихте ли ми казали ако имам 3 месеца прекъсване на здравни осигуровки мога ли да си ползвам здравната книжка или първо да внеса осигуровките ?
Провери си здравноосигурителният статус в сайта на НАП. Ако пише, че си без прекъснати права, ползвай преглед или каквото ти трябва по НЗОК. В портивен случай ще трябва да внесеш поне за 1-2 месеца

# 17 643
skarlet71 , потърсих мейл за подобен вид оплаквания - нямаше. Няма как да подам в офиса, той е управител. Такива ситуации ме карат да се чувствам идиот и забравям и за образованието ми, и за самочувствието ми. Писах на Виваком във Facebook да ми дадат e-mail адрес, ако ми отговорят, ще го споделя и тук. Хубав ден ви желая, момичета!

# 17 644
Здравейте , бихте ли ми казали ако имам 3 месеца прекъсване на здравни осигуровки мога ли да си ползвам здравната книжка или първо да внеса осигуровките ?
Провери си здравноосигурителният статус в сайта на НАП. Ако пише, че си без прекъснати права, ползвай преглед или каквото ти трябва по НЗОК. В портивен случай ще трябва да внесеш поне за 1-2 месеца
Непрекъснати са ми  Peace

Благодаря   bouquet

# 17 645
малката лисичка, обърни внимание на http://www.nap.bg/page?id=252

Цитат
Здравноосигурителните права на гражданите,..... се прекъсват ако не са внесени повече от три месечни здравноосигурителни вноски за период от 36 месеца. Периодът се брои до началото на месеца, предхождащ месеца, в който на лицето е оказана медицинска помощ, платена от Националната здравноосигурителна каса. Тоест, за да имате право да ползвате безплатна медицинска помощ през февруари 2014 г., ще трябва да сте платили не по-малко от 33 месечни здравноосигурителни вноски от януари 2011 г. до декември 2013 г. /включително/.

# 17 646

ГАЛ-- става въпрос за януари 2013 април 2013  Peace

# 17 647
http://vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/contact_us
Тук ми казаха да пиша... Аз я видях тази форма, но не ми стана ясно кое точно да избера. Grinning Все тая, ще се справя.

# 17 648
Тук ми казаха да пиша... Аз я видях тази форма, но не ми стана ясно кое точно да избера. Grinning Все тая, ще се справя.

Може би, като влезеш в сайта, ако си регнат, ще има някакви форми за връзка. На Мтел имат връзка в момента, пишеш и ти отговарят, има имейл за оплаквания, като са дадени няколко опции, т.е. към кого да го насочиш. Peace

# 17 649

Може би, като влезеш в сайта, ако си регнат, ще има някакви форми за връзка. На Мтел имат връзка в момента, пишеш и ти отговарят, има имейл за оплаквания, като са дадени няколко опции, т.е. към кого да го насочиш. Peace

Не е необходима регистрация. Трябва да се попълнят полетата от секцията E-mail
Цитат
За да Ви обслужим по-добре, моля, попълнете следната форма.

# 17 650
Да, но горе няма в полетата за този случай какво да се избере, всичко е за оплакване от услугите, които предлагат, а не обслужването в офис например.

# 17 651
Да, но горе няма в полетата за този случай какво да се избере, всичко е за оплакване от услугите, които предлагат, а не обслужването в офис например.

Избери нещо. Например Технически затруднения.

# 17 652

Избери "други", последната опция. А по-долу, при "изберете категория помощ", има "оплакване".

# 17 653
Писах веднъж на имейла на виваком, отговориха ми  Peace Желая ти успех!

# 17 654
От и до кога е пролетната ваканция?

Общи условия

Активация на акаунт