?Въпроси всякакви?

• 5 483 210
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 805
Здравейте момичета,
пак опрях до вас .. Hug

Ще питам направо - как да сваля едно видео /документ.филм/ от ЮТ ,в компютъра ми ? Thinking newsm78
Страх ме е да не го махнат ,а е от изключително важно за мен - там видях баба си..... Shocked Hug, която е починала преди мнооого време..

Моля помогнете ми ! Praynig Praynig
 bowuu

# 17 806
IveT, първата покана ми допада повече. Вземи питай бъдещия съпруг. Да не решаваме ние вместо него Simple Smile

# 17 807
  • В сърцето на любимия човек
Според мен трябва да се съобразиш с цвета/тематиката на сватбата  Peace

# 17 808
Здравейте момичета,
пак опрях до вас .. Hug

Ще питам направо - как да сваля едно видео /документ.филм/ от ЮТ ,в компютъра ми ? Thinking newsm78
Страх ме е да не го махнат ,а е от изключително важно за мен - там видях баба си..... Shocked Hug, която е починала преди мнооого време..

bowuu

Здравейте, аз лично използвам програмата Free YouTube Download . Изключително лесно се работи с нея, и най-вече е безплатна Simple Smile Да, непрекъснато излиза надпис за закупуване на пълната, платена версия, но само за сваляне на клипове, не мисля че е нужно. Използвам я от година и съм много доволна!

# 17 809
И двете покани са красиви, но сребристата ми е по- изчистена и по- ми допада.

# 17 810
Здравейте момичета,
пак опрях до вас .. Hug

bowuu

clip.dj

# 17 811
  • Лутаща се
Здравейте, момичета Simple Smile
Предстои ми може би един от най-важните моменти в живота на всяко момиче - сватбата.
И понеже не смятам, че е чак толкова важно и нужно да занимавам потребителите на форума с отделна тема, за моите главоблъсканици, реших да напиша тук коментар, та дано получа мнения Simple Smile Всъщност дилемата ми е следната, коя от двете покани да избера:

http://prikachi.com/images/113/7190113b.jpg

Знам, че е въпрос на вкус и е строго индивидуално, но някак бих искала преди да избера да чуя и други мнения! Хубав ден!

Избери тази, която ти харесва на теб.
Младоженецът едва ли ще има мнение по въпроса. Най-много от немай къде да посочи една от двете, колкото да ти угоди, че го питаш.

Другият съвет, да се съобразиш с тематиката на сватбата и като цяло основния цвят на покривки, салфетки и цветя също е добър.

# 17 812
  • Варна
Предстои ми може би един от най-важните моменти в живота на всяко момиче - сватбата.
И понеже не смятам, че е чак толкова важно и нужно да занимавам потребителите на форума с отделна тема, за моите главоблъсканици, реших да напиша тук коментар, та дано получа мнения Simple Smile Всъщност дилемата ми е следната, коя от двете покани да избера:

Знам, че е въпрос на вкус и е строго индивидуално, но някак бих искала преди да избера да чуя и други мнения! Хубав ден!

Избери тази, която ти харесва на теб.
Младоженецът едва ли ще има мнение по въпроса. Най-много от немай къде да посочи една от двете, колкото да ти угоди, че го питаш.

Другият съвет, да се съобразиш с тематиката на сватбата и като цяло основния цвят на покривки, салфетки и цветя също е добър.
На първо място както са ти казали момичетата с тематиката  или твоите аксесоари - сребро или злато. И двете са много красиви - няма да сбъркаш.
На мен лично златната ми е мааалко по-сватбена, но пък напр. моята рокля беше със сребризти елементи и би подхождала другата.
Прекрасен празник ти желая!

# 17 813
  • Пловдив

Лично на мен сребристата с кръгчето повече ми харесва и ми е стилна, другата ми простее.

# 17 814
  • В един копнеж!

Лично на мен сребристата с кръгчето повече ми харесва и ми е стилна, другата ми простее.

Още един глас за сребристата покана/ изборът ми е продиктуван от това, че не обичам злато, златисто и жълтеникави отенъци/.  Peace

# 17 815
Много благодаря за бързите отговори на alina_si и  IveT ●•٠ ! Hug
Използвах   Free YouTube Download,който наистина е мн.лесен. Peace
Много съм ви признателна .. Hug bowuu Hug Hug Hug

Приятен ден на всички!
  bouquet

# 17 816
  • София
Като цяло съм за сребристия цвят за поканата, но точно тази много ми прилича на вечерна чанта и не ми харесва, така че между двете бих избрала златната. Но наистина много зависи от цветовото решение на самата сватба  Peace

Фио, много ми стана интересен твоят коментар. Би ли споделила как така изведнъж си я видяла?

# 17 817
  • Варна
Как е риванол на руски?  Rolling Eyes

# 17 818
  • София
Как е риванол на руски?  Rolling Eyes

Така си е - риванол Peace Ако ти трябва научното - этакридина лактат.

# 17 819
  • София
Здравейте момичета,
пак опрях до вас .. Hug

bowuu
Един много бърз и лесен начин. Отваряш клипчето, напр.
http://www.youtube.com/watch?v=m7Q_KZsi16o
След това в лентата на браузъра добавяш два пъти "s"  - ето така
www.ssyoutube.com/watch?v=m7Q_KZsi16o
Натискаш ентер - след това си избираш формата, в който искаш да си свалиш филмчето.

Общи условия

Активация на акаунт