?Въпроси всякакви?

• 5 554 547
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 19 230
  • София
Дървените шишчета, които съм виждала, ми идват прекалено тънки. Искаше ми се нещо малко по-плътно.  Rolling Eyes

# 19 231
Може в Джъмбо да има или в специалзираните магазини за сладкарски неща - на Неофит Рилски има такъв.

# 19 232
  • София
Пратих мъжа ми до Джъмбо - дано намери нещо.

# 19 233
Сега се сещам, че може да пробваш със сламки.

# 19 234
  • София
Примирих се с дървени шишчета. То май така или иначе всичко пластмасово няма да оцелее във фурната...

# 19 235
Примирих се с дървени шишчета. То май така или иначе всичко пластмасово няма да оцелее във фурната...
Ако ти е за нещо полутечно, което се втърдява, може да ползваш дървени дръжчици, като тези за сладолед на клечка. Малко по-стабилни са.

# 19 236
  • Уистерия Лейн
Вярно ли е че изплащат майчинство само във вторник и четвъртък?

# 19 237
  • Бургас

Ми аз от както взимам все е така. Първият вторник или четвъртък на месеца се превежда.

# 19 238
Бихте ли ми препоръчали добър офталмолог за възрасни в Токуда? Благодаря!

Не бих препоръчала Токуда на никого.
Мога да препоръчам много добър офталмолог в Торакс 1 - д-р Маринова. Гарантирам ви, че никога не сте срещали такъв лекар досега.

# 19 239
  • София
Кажете ми много здраво лепило за дърво?

# 19 240
Обувки от лак, от вътре са ест. кожа,обаче ми убиват и ми правят пришки...Как да накарам този лак да омекне.Обувките са твърди.Моля дайте съвет.

# 19 241
Мога ли да дам 1/2 таблетка Аериус на дете на 8 години, 22 кг?

От вчера киха и носа и тече, определено е алергия към мъхчетата, които летят

# 19 242
  • Уистерия Лейн

Ми аз от както взимам все е така. Първият вторник или четвъртък на месеца се превежда.
Аз се чудех , понеже сега ще взимам за първи път ,а имам да взимам за март и април . В сайта на ной датата на ведомоста е 28 . Значи ли че ще имам превод на 29 вторник ,или ще е другия месец .?

# 19 243
  • Бургас

Аз се чудех , понеже сега ще взимам за първи път ,а имам да взимам за март и април . В сайта на ной датата на ведомоста е 28 . Значи ли че ще имам превод на 29 вторник ,или ще е другия месец .?
[/quote]

Този месец е малко по-различно,защото  01-06 май са почивни дни. Но щом имаш дата на ведомостта 28.04,тогава ще ти ги пуснат и на 29.04 ще може да ги теглиш. Как така за първи път? Това още от болничните ли са?

# 19 244
  • sf
И не е "ной" , а е НОИ.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт