?Въпроси всякакви?

• 5 554 827
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 305
  • Стара Загора

Има ли някаква особеност при пране на яке с гъши пух?
На какво да обърна внимание?
Аз знам, че се слагат 2 топки за тенис, но гледай да не пускат.

Прах едно такова яке веднъж с топки, веднъж - без.
Честно казано разлика не намирам. Все по един и същи начин се събра пуха.
После при сушенето го разтръсквах няколко пъти и си върна формата. Държах го повечко ввреме да съхне и не съм имала проблеми.

# 19 306
Сънувах татко,лека му пръст,каза ми,че е гладен,но не каза какво му се яде(той не беше претенциозен).Някой има ли представа какво и на кого трябва да раздам за Бог да прости?

# 19 307
  • София
Сънувах татко,лека му пръст,каза ми,че е гладен,но не каза какво му се яде(той не беше претенциозен).Някой има ли представа какво и на кого трябва да раздам за Бог да прости?

Аз знам, че трябва да раздадеш на някого, без значение на кого или да наречеш нещо у вас, че е за подаване и да хапнете.

Другият вариант е, да оставиш на гроба.

# 19 308
  • София
Най-малко на съседите се раздава за Бог да прости. Раздава се на живи хора, за да могат да отговорят с "Бог да ...." Такава е традицията.

# 19 309
Има ли някаква програма за теглене на видео от сайт като Войо (където има забрана за изтегляне)? Или може ли да се свали целия сайт и да се разглежда офлайн?

# 19 310
  • Пловдив

Може да раздадеш нещо, което е обичал да похапва на близки или непознати хора, на деца също, ако отидеш на гробищата да оставяш - не трябва да връщаш никого, който си поиска/обикалят ромчета, които не чакат покана/ дори животинка да е.

# 19 311
  • София
Има ли тема за Ексел? Или ако някои тук може да ми помогне?
Искам да напиша формула, в която чрез функция да се проверява дали въведенето число е по-малко или по-голямо от друго, зададено предварително, число  и съответно да го умножава по две различни неща в зависимост от големината му
Дано да го обясних ясно Blush

# 19 312
  • София
Въпросът ми е относно документите за извеждане на дете извън страната и с двамата родители. На нас ни искат копие от акта за раждане на детето, тъй като не сме женени. На сключилите брак искат ли им свидетелство за брак?

# 19 313
  • Пловдив
Има ли тема за Ексел? Или ако някои тук може да ми помогне?
Искам да напиша формула, в която чрез функция да се проверява дали въведенето число е по-малко или по-голямо от друго, зададено предварително, число  и съответно да го умножава по две различни неща в зависимост от големината му
Дано да го обясних ясно Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705716.0;topicrefid=4 bowuu

# 19 314
Въпросът ми е относно документите за извеждане на дете извън страната и с двамата родители. На нас ни искат копие от акта за раждане на детето, тъй като не сме женени. На сключилите брак искат ли им свидетелство за брак?
         Кой ви иска това копие от удостоверението за раждане? Щом детето пътува с двамата родители /без значение дали са сключили брак/, този документ не се представя на границата. Ако детето пътува с един от родителите, другия трябва да е дал пълномощно за това.
          При подаване на заявление за  издаване на паспорт на детето се носи оригинал и едно копие на удостоверението за раждане и присъстват двамата родители /и детето, разбира се/. Готовия паспорт получава единия родител.

# 19 315
Момичета, имам проблем с ориентирането в сайта на театър Сфумато, случайно да знаете дали имат постановки в неделя? Peace

# 19 316
         Кой ви иска това копие от удостоверението за раждане? Щом детето пътува с двамата родители /без значение дали са сключили брак/, този документ не се представя на границата. Ако детето пътува с един от родителите, другия трябва да е дал пълномощно за това.
          При подаване на заявление за  издаване на паспорт на детето се носи оригинал и едно копие на удостоверението за раждане и присъстват двамата родители /и детето, разбира се/. Готовия паспорт получава единия родител.
Когато детето излиза зад граница и е с двамата родители,акта за раждане е необходим за доказване,че именно те са родителите.Когато детето се извежда с пълномощно,също е необходим акт за раждане,за доказателство,че упълномощителя е родител на детето.Акт за граждански брак не се изисква.

# 19 317
Никога не са ми искали акт за раждане на детето, когато пътуваме всички.

# 19 318
Това "доказване" се извършва при издаване паспорт на детето. На границата не е необходимо да се носи удостоверението за раждане.

# 19 319
  • ту тук, ту там
А в паспорта пише ли имената на родителите?

Общи условия

Активация на акаунт