?Въпроси всякакви?

• 5 554 173
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 365
  • В един копнеж!
Какво означава ноу хау?

Преведено- знам как. Тоест аз съм открила нещо, знам каква му е технологията, как се прави и само аз мога да направя. Ти не го знаеш. Това е моето ноу-хау.

# 19 366
  • Варна
Какво означава ноу хау?

Преведено- знам как. Тоест аз съм открила нещо, знам каква му е технологията, как се прави и само аз мога да направя. Ти не го знаеш. Това е моето ноу-хау.
благодаря за разяснението  Hug

# 19 367
  • UK
Говори с твоето дете, не с чуждите. Говоренето с групичката може само да й донесе още проблеми, също и говоренето с родителите на момчето, което я е ударило.
Да, бе! То ясно, че трябва да говори и с детето си, но едно дете трябва да усеща подкрепата на родителите си и въобще един шамар не трябва да остане не докладван на класната и родителите на другото дете! Боят -в частност шамарът си е агресия, а спрямо агресията хич не е правилно да сме толерантни!От една страна-този, който днес удря безнаказано шамар, ще знае, че управлява Правото на Силата , а не-Силата на Правото, а от друга- удареният, ако и майка му си замълчи, утре ще реши, че е нормално в един момент да ти се посяга! Не случайно у нас има страшно много случаи на домашно насили, в което жените са жертви без да търсят подкрепа! Twisted Evil
Кой ти говори за толерантност към агресията, според теб как ще реагира групичката от агресори? Ще се извинят и ще кажат "няма да правя повече така" ли или ще се заемат още по усърдно с тормоз над този, който им е създал проблем? И цял живот ли майката ще хвърчи да говори с всеки, който е бил груб с дъщеря й? Говори с дъщеря си, намери начин да й повдигнеш самочувствието в дългосрочен план. Тя утре пак ще е сама на училище със същите съученици, не дай си Боже някой от тях да има агресивен баща, който да го отупа хубаво по случай обаждането от класната.

# 19 368
  • Варна
Ще си сменям смартфона. Имало начин през gmail регистрацията да си прехвърля контактите. Да, но не  ми е ясно. Моля, за помощ, че са много за ръчно въвеждане!!!

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 23:49 от stenly

# 19 369
  • При елфите ...
Препоръчайте ми моля, ресторант или механа в Габрово с добра кухня и обслужване, на лесно намираемо място, може би около центъра, Дома на хумора и сатирата...  newsm78
Не лоши ресторанти има в двата МОЛ-а, единият е съвсем на центъра, другият е на около километър и половина от Дома на хумора.

На центъра най-често посещаваните механи е Страноприемницата и Габъра, които се намират едно до друго. Те се намират лесно, просто са от задната страна на пешеходната улица. От другата страна, пак в тиха уличка, от другата страна на пешеходната е много симпатично и уютно ресторантче - Рест (това лично го препоръчвам). Имай предвид, че градът е доста разбит, ако сте с автомобил.

Ресторантът, който посочи Алина, също е добър, намира се срещу главния вход на х-л Балкан.

Много ти благодаря!   bouquet

# 19 370
  • ...на безопасно
Как да намеря потребител във форума?
Знам потребителското име, как да търся?

# 19 371
  • Пловдив
Как да намеря потребител във форума?
Знам потребителското име, как да търся?
Горе на търсене и после вдясно от полето пише В темата, натискаш триъгълничето и отиваш на Потребители.

# 19 372
  • София
Аз разбирам чак днес.Тя е споделила на баба си.
За училищните проблеми няма да коментирам, вече доста са писали. Но за мене много важно е споделянето само с баба и криенето от мама няколко дни. Вземи всички мерки това да не се повтаря.
Пиша, защото и сега 10 год. след смъртта на баба ни аз все още имам проблеми със споделянето. Бабите не винаги са най-доброто за едно дете. Често искат да спестят нещо на детето и на майката, а товае грешно за по-нататък.
От сегашния ми опит аз бих си поговорила сериозно с бабата по повода.

# 19 373
Има ли прогноза за времето, на която да може да се вярва?
Кога ще се оправи това време?
Май месец какъв ще бъде? Днес попаднах на някаква статия, в която пише, че до 8 май ще е гадно, студено и ще вали Confused  И май месец ли ще е такъв скапан като април??

# 19 374
  • в огледалото на живота
Има ли прогноза за времето, на която да може да се вярва?
Кога ще се оправи това време?
Май месец какъв ще бъде? Днес попаднах на някаква статия, в която пише, че до 8 май ще е гадно, студено и ще вали Confused  И май месец ли ще е такъв скапан като април??
Единствено този до момента сайт най-вярно изнасят прогнозата:
http://www.gismeteo.ru/city/daily/3431/
Да ме прощава Емо,от БТВ но при слънце да вали дъжд няма как да му вярвам... Crazy

# 19 375
Аз разбирам чак днес.Тя е споделила на баба си.
За училищните проблеми няма да коментирам, вече доста са писали. Но за мене много важно е споделянето само с баба и криенето от мама няколко дни. Вземи всички мерки това да не се повтаря.
Пиша, защото и сега 10 год. след смъртта на баба ни аз все още имам проблеми със споделянето. Бабите не винаги са най-доброто за едно дете. Често искат да спестят нещо на детето и на майката, а товае грешно за по-нататък.
От сегашния ми опит аз бих си поговорила сериозно с бабата по повода.

Оле боже, виновна е бабата! Детето е преценило с кого да сподели. Защо споделя по-лесно с баба, отколкото с мама? Може би просто бабата е била "на разположение", какво толкова е станало.

# 19 376
Някой да знае откъде мога да си взема малка вендуза за масаж, до 6 см диаметър, желателно е да е по-мека - пластмаса или силикон. Имам една от стъкло, вакуума го прави от една помпа отгоре, която е колкото самата вендуза. Прави хубав вакуум и мога да контролирам колко да засмуче, но е с много голям диаметър и от извивката на краката ми просто се отлепя. Гледам в интернет някакви силиконови; също и китайски комплекти, на които вендузите са с резба вътре. Можете ли да ми препоръчате нещо?
От халите или от онлайн магазина на Самоздрав ?
princess_des Ноу хау не идва ли от know how- буквално "знам как" ?

# 19 377
  • София, България
Ще си сменям смартфона. Имало начин през gmail регистрацията да си прехвърля контактите. Да, но не  ми е ясно. Моля, за помощ, че са много за ръчно въвеждане!!!

Влез в контактите, влез в допълнителното меню и търси "Копиране на контактите", там вече избираш "от телефон" "в Google". Не знам какъв ти е телефона и не мога с точност да кажа, но търси някъде да копираш контактите в Google профила и на новия телефона въвеждаш същия google профил и правиш обратната стъпка.

# 19 378
  • на последния етаж
Здравейте!
Искам да купя този багер за малчо, но не го откривам. Да споделите ако знаете да е наличен някъде.  Praynig
Благодаря!

# 19 379
  • София-Младост
Здравейте!
Искам да купя този багер за малчо, но не го откривам. Да споделите ако знаете да е наличен някъде.  Praynig
Благодаря!
Ами купи го от сайта, който си посочила.

Общи условия

Активация на акаунт