?Въпроси всякакви?

• 5 551 903
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 545
Работи ли елекронен подпис и страницата на НАП /подаване на декларации/ от чужбина?

# 19 546
  • UK
Не. Сода по зъбите си е вредно откъдето и да го погледнеш.
В тази статия не пише,че избелването със сода е вредно
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1175054
Мда, забелязвам че тактично са подминали проблема изцяло. Дори не са се занимавали да лъжат, че не е вредно. Цял живот съм живяла покрай зъболекари/зъботехници. Содата унищожава емайла на зъбите - не казвам, че не ги избелва, но зъб без емайл е изгубен зъб, емайла няма как да се възстанови. Пък ти се избелвай ако искаш и с белина, понеже никъде не пише, че е вредно.

# 19 547
  • София
В крайна сметка кое избелва и въобще избелва ли?

Четох, че ако се натъркат зъбите с вътрешната част от обелка на банан в продължение на две минути, се избелвали. Дали е вярно - нямам представа - не съм пробвала.

# 19 548
  • Sofia
В крайна сметка кое избелва и въобще избелва ли?

Четох, че ако се натъркат зъбите с вътрешната част от обелка на банан в продължение на две минути, се избелвали. Дали е вярно - нямам представа - не съм пробвала.

# 19 549
Въпрос относно Пощенска банка - не е голяма драма, но ми е любопитно да не би да са премахнали олихвяването на разплащателни сметки, защото от 2 месеца ми показва, че лихвеният процент е 0?

# 19 550
  • София
Ако ти е стандартна разплащателна сметка, според лихвения им бюлетин до 49.99лв среднодневно салдо е 0%, над 50.00лв е 0.10%.
Ето линк към бюлетина: https://www.postbank.bg/repository/files/InterestRates/InterestR … es_Current_BG.pdf

# 19 551
Мерси   bouquet Явно съм си поизпразнила сметката  Laughing

# 19 552
  • София
Утре Терранова на ул. Пиротска ще работи ли? Rolling Eyes

# 19 553
В здравния подфорум четох за някакво апаратче, наподобява боксов протектор, което гони стреса и има още куп полезни действия, но не намирам темата, а ако някой знае къде точно се продава, ще е супер...  Grinning

# 19 554
Помолиха ме да намеря едни снимки от преди 10 години  Crazy Свалила съм си ги на дискове още докато бях с настолния компютър.Да, ама като вкарам дисковете в лаптопа, пише, че са празни и няма файлове.И май и на тези, които си правя от самия лаптоп за колата, пак така ми излизаше...
Някой да знае какъв е проблемът?

# 19 555
Помолиха ме да намеря едни снимки от преди 10 години  Crazy Свалила съм си ги на дискове още докато бях с настолния компютър.Да, ама като вкарам дисковете в лаптопа, пише, че са празни и няма файлове.И май и на тези, които си правя от самия лаптоп за колата, пак така ми излизаше...

Да не те плаша, ама нямаш снимки. Whistling Ей така смъквахме преди три-четири години снимки на дискове, кой да провери в момента, дали всичко е ок doh, после се видя, че снимките не са прехвърлени, а оригиналите - изтрити. Най-вероятно са били с някакви разширения в името и затова. Простих се много трудно с нашите, защото все бяха на малкия и загубени безвъзвратно. Tired

# 19 556
  • София
Има ли някой от Сливен? Интересува ме автобусите от София къде пристигат там и колко далече е това място от стадиона на града? И с рейс или с влак е по-добре да се пътува?
С автобус е по-бързо и по-удобно. Спират на автогарата, оттам такси до стадиона, не е скъпо, 2-3 лв най-много да ти вземат.

# 19 557
  • sf
Благодаря, сега рабзрах,че става дума за ст. Хаджи Димитър, но гледах картата, пак с такси ще е .
 Hug

# 19 558
Да не те плаша, ама нямаш снимки. Whistling Ей така смъквахме преди три-четири години снимки на дискове, кой да провери в момента, дали всичко е ок doh, после се видя, че снимките не са прехвърлени, а оригиналите - изтрити. Най-вероятно са били с някакви разширения в името и затова. Простих се много трудно с нашите, защото все бяха на малкия и загубени безвъзвратно. Tired

Разширението не е причина да не се запишат.

# 19 559

Провери на други лаптопи. Казвам "други", защото у дома на два от лаптопите, на които не бяхме пускали дискове отдавна, така не се отваряше нов диск с рентгенови снимки от Пирогов и бях готова да нахокам персонала там. Оказа се, че лаптопите ни имат нужда от почистване  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт