?Въпроси всякакви?

• 5 553 662
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 815
Пак ли има промяна във форума. ..не се ориентирам къде са подфорумите, всички са разместени.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781479.0

# 19 816
 Embarassed Laughing а, благодаря, и аз съм от неразбралите

# 19 817
  • София
публикуват ли се някъде резултатите от НВО? или поне представянето по училища?  Blush
 Blush забравих да уточня - за 4 клас Blush

Провери сайта на МОНМ (по ЕГН)

# 19 818
публикуват ли се някъде резултатите от НВО? или поне представянето по училища?  Blush
 Blush забравих да уточня - за 4 клас Blush

Провери сайта на МОНМ (по ЕГН)
Няма как да стане. Резултатите на четвъртокласниците не се качват в сайта на МОН. Подобна проверка може да се направи за седмокласник или дванадесетокласник ( ДЗИ).

# 19 819
  • UK
Без да искам изтрих един от сайтовете, които ми излизат като отворя нов таб в Мозила. Мога ли някак да си го върна пак?

# 19 820
  • В един копнеж!
Без да искам изтрих един от сайтовете, които ми излизат като отворя нов таб в Мозила. Мога ли някак да си го върна пак?
Ако си го отваряла наскоро, ок, по-бързо ще си го намериш в ИСТОРИЯТА на мозилата. Ако е било отдавна ще трябва малко да попрегледаш. Дано не си трила история в близко минало, за да си откриеш сайта..

# 19 821
  • ...на безопасно
Момичета, колко струва почистването на лаптоп от прах към момента?

# 19 822
  • UK
Как да го възстановя в началната страница? Линка го имам, всъщност става дума за БГ Мама, просто там са ми подредени БГ Мама, Фейсбук, Гугъл, и сутрин само кликам на първия линк, после на втория, обаче без да искам кликнах на хикса и го изтрих. Сега там имам друг линк, който също ползвам често, но си искам стария...

# 19 823
  • София-Младост
Как да го възстановя в началната страница? Линка го имам, всъщност става дума за БГ Мама, просто там са ми подредени БГ Мама, Фейсбук, Гугъл, и сутрин само кликам на първия линк, после на втория, обаче без да искам кликнах на хикса и го изтрих. Сега там имам друг линк, който също ползвам често, но си искам стария...
Искаш като отвориш модзилата да ти се зарежда бг-мама ли? Или под адресната лента имаш съответните сайтове и сега един ти липсва?

# 19 824
  • София, България
Продължи да кликаш на същия хикс, на който си кликнала като си изтрила бг-мамата. Има голяма вероятност да се появи отново. Там си избира мозилата кои линкове най-често посещаваш. Като продължиш да цъкаш на хикса или ще стигнеш пак до бг-мамата или ще стигнеш до празен прозорец. Ако стигнеш до празен прозорец влез пак в бг-мамата. Би трябвало да я постави там. За съжаление няма как да си избираме кои сайтове да седят на тези връзки. За това аз съм си ги направила отгоре като отметки. Ето така
Скрит текст:

# 19 825
  • София
От български онлайн магазин за дрехи, имам поръчка, която ще доставят с куриер, но тогава само дъщеря ми ще си е вкъщи. Ще има ли някакъв проблем, защото е непълнолетна?

# 19 826
  • София-Младост
От български онлайн магазин за дрехи, имам поръчка, която ще доставят с куриер, но тогава само дъщеря ми ще си е вкъщи. Ще има ли някакъв проблем, защото е непълнолетна?
Стига теб да не те притеснява, че ще трябва да отвори на куриера. За куриерът няма да има проблем, но би могла да я отложиш когато ти е удобно.

# 19 827
  • В един копнеж!
Би трябвало като напишеш горе в полето адреса на сайта и го отвориш, отивайки отново там, където са ти многото прозорчета, той да е излязал. Ако не стане от раз, пробвай няколко пъти. Видиш ли го като страница, горе в левия ъгъла има едно като кабърче. Цъкаш на него да стане синю и така сайта стой боднат за постоянно.

# 19 828
  • София-Младост
Продължи да кликаш на същия хикс, на който си кликнала като си изтрила бг-мамата. Има голяма вероятност да се появи отново. Там си избира мозилата кои линкове най-често посещаваш. Като продължиш да цъкаш на хикса или ще стигнеш пак до бг-мамата или ще стигнеш до празен прозорец. Ако стигнеш до празен прозорец влез пак в бг-мамата. Би трябвало да я постави там. За съжаление няма как да си избираме кои сайтове да седят на тези връзки. За това аз съм си ги направила отгоре като отметки. Ето така
Скрит текст:
Не съм спец, но там аз си поставям кои сайтове да ми седят. Отварям съответният сайт и с мишката позиционирам на земното кълбо преди www.bg-mamma , дърпам и го свалям долу в показаната от теб лента. Най-посещаваните излизат в първото, където си пише най-посещавани, останалите си ги избираш и слагаш... поне при мен е така.

# 19 829
  • София
Стига теб да не те притеснява, че ще трябва да отвори на куриера. За куриерът няма да има проблем, но би могла да я отложиш когато ти е удобно.
Не, за мен не е никакъв проблем. Но тя се притесни, да не искали подписи, глупости. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт