?Въпроси всякакви?

• 5 507 793
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 450
Как можеше да се провери с какъв Windows 7 съм.....х32 или х64.
 ooooh! не се сещам, нещо елементарно беше, но вече 20 мин се питлая  Blush

# 21 451
  • София
Как можеше да се провери с какъв Windows 7 съм.....х32 или х64.
 ooooh! не се сещам, нещо елементарно беше, но вече 20 мин се питлая  Blush
Десен бутон върху Computer -> Properties  Peace.

# 21 452
Може ли да се конвертира към doc файл сканиран pdf документ? Гугъл ме заля със страшно много линкове, затова пиша тук, с надеждата, че някой вече е намерил програмка, която да върши работа  Hug

# 21 453
Във фейсбук съм засичала от тия иронизиращи статуси или сентенции и аз не знам какво е точно,но не съм го споделяла,пък сега ми се иска да го открия-някой да е виждал нещо подобно-така звучеше: "във фейсбук си приятел с хора с които иначе не си говорите,всички лели,стринки и цялата рода е ограничена да не види какво споделяш,лайкваш не което наистина харесваш и т.н."?

# 21 454
Благодаря, Вени***    bouquet

# 21 455
Търся линк на посредник за покупка от Амазон. Спешно. Благодаря.

# 21 456
  • София
Може ли да се конвертира към doc файл сканиран pdf документ?

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=342254&hit=1

# 21 457
  • Пловдив
Някой може ли да помогне с информация относно изплащане на суми от УПФ на наследниците на осигурено лице? Става дума за "Доверие".
Благодаря!

# 21 458

От кой Амазон - английски, френски, немски, американски, италиански, испански?

# 21 459
  • Стара Загора
Някой може ли да помогне с информация относно изплащане на суми от УПФ на наследниците на осигурено лице? Става дума за "Доверие".
Благодаря!

18. Какви са правата на наследниците на клиенти на ПОК „Доверие”?

Натрупаните суми в универсален, професионален и доброволен фонд са лична собственост и се наследяват.

Наследници на осигурените в доброволен фонд са всички лица с права по Закона за наследството, като лицето може да посочи други ползващи лица;

Наследници на осигурени в универсален и/или професионален фонд са преживелият съпруг/а и наследниците по права възходяща или низходяща линия.

Наследниците могат да получат средствата еднократно или разсрочено. За изплащането на средства е необходимо наследниците да посетят някой от офисите на ПОК „Доверие", да попълнят Заявление по образец и да приложат следните документи:

копие на документ за самоличност
    копие на удостоверение за наследници
    копие на акт за раждане за лица под 18 години
    удостоверение за лична банкова сметка (в случай, че наследникът не разполага с такава, се открива служебно).

Това е от сайта на Доверие.
При нас не си спомням точно как беше, ама май майка ми ходи с документите, а после ходихме всички заедно за да ни изплатят парите. (мисля, че ги дадоха на ръка, ама беше преди 4 години и ми се губи спомена)

# 21 460

Английски.

# 21 461
  • Пловдив
Лалка, благодаря!
Видях в сайта им, че парите се получават еднократно или разсрочено, но не видях кои са необходимите документи. Явно съм доста разсеяна.
Още веднъж - благодаря!   bouquet

# 21 462
  • София
Ято лястовички (поне 25-30) непрекъснато хвърчат в кръг
на ниско, на нивото на трети-четвърти етаж, между блоковете, вече повече от час.
Признак на нещо ли е това или просто родителите учат децата си да хвърчат?  newsm78

# 21 463

Английски.

http://www.simplyshopping.eu/
www.gabco.org

# 21 464
  • Уистерия Лейн
Здравейте. Телефонът ми е на ремонт и временно реших да сложа картата си в една нокиа ц2, но се оказа ,че о тя е нещо бъгава. Опитах зами върна заводските настройки ,но съм сменила кода на времето и нямам идея какъв може да е . Има ли друг начин да задам фабрични настройки  Confused ?

Общи условия

Активация на акаунт