?Въпроси всякакви?

• 5 505 609
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 735
По коя ТВ може да се гледа мача на Григор Димитров?

# 21 736
Благодаря ти labrex , аз имам снимки, но не мога наистина да разбера каква е разликата, изглеждат ми еднакви, преди си мислех, че едното е по-тесен и дълъг отвор , а другото не, после, че единият е заоблен в краищата, а другият , ама се оказват все не верни твърдения...

# 21 737
Шлиц и чеп е когато сглобката е външна. Длаб и чеп е когато е в дълбочина голямата част. Например частта на стола, която е между краката му. Не знам как да го обясня по-добре. С шлиц се сглобява на Г или П, с длаб се получава Т или Н например.

# 21 738
  • софия
Търся координати (сайт) на фирма MANUELA за дрехи. Нищо не ми се гугълва. Мисля, че е пловдивска Thinking Ето така изглежда (етикет):
Скрит текст:

# 21 739
  • Burgas, Bulgaria
Трябва ми някой ,който е наясно с фирмените кредити , ако може на лични  Praynig Praynig Praynig , само един въпрос имам !

# 21 740
т.е с шлиц съединението е проходящо , а с длаб не, така ли Simple Smile

# 21 741
  • Точно където трябва
Някой да знае как стои въпроса с националния телефон за безплатна правна помощ ? И адвокатите, които са в регистър и те ли са безплатни?

# 21 742
Здравейте, да знаете някъде в София да се продават морски звезди от по-големите. Обиколих много сувенирни магазинчета, в Джъмбо ходих, но никъде не откривам.

# 21 743
  • София-Младост
Търся координати (сайт) на фирма MANUELA за дрехи. Нищо не ми се гугълва. Мисля, че е пловдивска Thinking Ето така изглежда (етикет):
Скрит текст:
Може да е тази:
http://www.fashion.bg/firm/manuela/106

# 21 744
  • софия
Скрит текст:
Може да е тази:
Това и аз го намирам, но искам да разгледам, ако имат сайт. Или ако някъде се продават повече техни дрехи.

# 21 745
  • София-Младост
Скрит текст:
Може да е тази:
Това и аз го намирам, но искам да разгледам, ако имат сайт. Или ако някъде се продават повече техни дрехи.
http://www.manuelaad.com/
Фирмата е обявила несъстоятелност, така че не мисля че има какво да разгледаш.

# 21 746
  • Уистерия Лейн
Можете ли да ми обясните как се боядисват памучни дрехи така ,че да не пускат много боя и да не зацапва кожата? Четох нещо ,че се пуска в пералнята със сол , как става това,не разбрах. Къде слагам боята?

# 21 747
  • София
Можете ли да ми обясните как се боядисват памучни дрехи така ,че да не пускат много боя и да не зацапва кожата? Четох нещо ,че се пуска в пералнята със сол , как става това,не разбрах. Къде слагам боята?
Чела съм , че боята се слага в барабана и се включва пералнята на 90 градуса. Накрая на плакненето се добавя и каф.ч. оцет. Не съм пробвала.  Peace

# 21 748
  • Там, където ме обичат
Iz4ezna mi ikonata za smyana na ezicite.
Ne moga i s butonite da minavam ot Eng na BG.
Kakvo da pravya?  newsm78

# 21 749
Iz4ezna mi ikonata za smyana na ezicite.
Ne moga i s butonite da minavam ot Eng na BG.
Kakvo da pravya?  newsm78

Language bar може да изчезне по доста причини и най-вероятната от тях е настройки на Windows-а.Много лесно можете да си го върнете на лентата със задачите като следвате няколко стъпки: Отваряте Start Menu – Control Panel – Regional and Language Options – От показалия се прозорец избирате Language – Details – Advanced -отново от менюто на изкочилия прозорец и махате отметката от квадрадчето - Turn off Advanced Text Services ,при което трябва Language bar да се покаже в лентата със задачите.

При Windows 7 Language bar се извежда по следния начин:  Сарт меню – Контрол панел – в графата Часовник,Език,Регион избирате Промяна на клавиатури или други методи за въвеждане – След това се отваря нов прозорец в кайто избирате -Клавиатури и езици – Смяна на клавиатурите – следващия прозорец ви показва на колко езика можете да променяте клавиатурата си и от менюто избирате -Езикова лента – и последни настройки от следващия прозорец маркирате квадратчето с функцията – Фиксирана в лентата на задачите.

Общи условия

Активация на акаунт