?Въпроси всякакви?

• 5 507 142
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 050
Заради новата визия на форума, не успях да намеря темата на Велико Търново, затова ще задам въпросите си тук.

1. Препоръчайте ми автобусна компания с която да пътувам от Велико Търново до Варна.

2. Студентско намаление за пътуване с какъв документ може да се използва? Лична карта или книжка ще свършат ли работа?

# 22 051
# 22 052
На колата и е изгоряло таблото. Всякакви светлинни индикации липсват- километраж, фарове и т.н.
в момента не мога да я дам на сервиз. Помощ от вас?!

Гледам една снимка в интернет пространството, искам да разбера къде е правена. Има ли такава опция?!

# 22 053
  • Бургас
Здравейте. Предстои ни семейно пътуване до София. Освен другите ни ангажименти ще имаме време и за някои забавления. Моля препоръчайте ми къде можем да отидем с петгодишно дете. За сега сме се спряли на зоологическата градина. За друго обаче не се сещам. Софияленд съществува ли още?

# 22 054
  • HH
На колата и е изгоряло таблото. Всякакви светлинни индикации липсват- километраж, фарове и т.н.

Гледам една снимка в интернет пространството, искам да разбера къде е правена. Има ли такава опция?!

За колата ми  звучи като изгорял бушон. Пробвай да видиш, кой точно е за таблото и го размени с този за мигача примерно.

# 22 055
Здравейте. Предстои ни семейно пътуване до София. Освен другите ни ангажименти ще имаме време и за някои забавления. Моля препоръчайте ми къде можем да отидем с петгодишно дете. За сега сме се спряли на зоологическата градина. За друго обаче не се сещам. Софияленд съществува ли още?
В Патиланци има детски съоръжения, и като си вземете карта за цял ден, може да се вози на всичко колкото иска. Също така има и заведение и може да си поръчате нещо, до като детето например е в детския кът. Само ако решите да ходите, вижте работното време  Peace http://www.palavnici-bg.com/
Можете да отидете и в южния парк. Там има също много забавления за децата и е много хубаво. Ако пък решите да отидете на плаж, можете да посетите "Коралите" - Панчарево. Там басейнът е страхотен и разполага също с детски басейн с топла приятна вода и детска пързалка. Софияленд не работи от години

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 11:13 от vitalitykoki

# 22 056
Здравйте!Знаете ли колко струва входа на басейн "Коралите" в Панчарево?

# 22 057
Аз ходих миналата седмица и мисля, че 14 лв платих за мен, дете на 6г години и 1 шезлонг. Шезлонгът беше 3 лв, за дете от 3 до 7г. мисля, че беше 3 лв и за възрастен 8 лв. Това беше цената през седмицата, а за събота и неделя, мисля, че трябва да е по-скъпо. Почти 100% съм сигурна, че бяха така цените Simple Smile))

# 22 058
vitalitykok,мерси!

# 22 059
  • Бургас
В Патиланци има детски съоръжения, и като си вземете карта за цял ден, може да се вози на всичко колкото иска. Също така има и заведение и може да си поръчате нещо, до като детето например е в детския кът. Само ако решите да ходите, вижте работното време  Peace http://www.palavnici-bg.com/
Можете да отидете и в южния парк. Там има също много забавления за децата и е много хубаво. Ако пък решите да отидете на плаж, можете да посетите "Коралите" - Панчарево. Там басейнът е страхотен и разполага също с детски басейн с топла приятна вода и детска пързалка. Софияленд не работи от години

Благодаря. ще разгледам сайта на Патиланци. Иначе нас с плаж не можете да ни изкушите  Wink Ние сме от Бургас  Laughing
А по моловете има ли някакви интересни атракции?

# 22 060
  • София

На покрива на Парадайз мол има въртележки, влакчета и тям подобни атракциони. Хубаво е.

# 22 061

За колата ми  звучи като изгорял бушон. Пробвай да видиш, кой точно е за таблото и го размени с този за мигача примерно.
Не е бушон, от релето е май..... дали нещо мога да направя сама..

# 22 062
В Патиланци има детски съоръжения, и като си вземете карта за цял ден, може да се вози на всичко колкото иска. Също така има и заведение и може да си поръчате нещо, до като детето например е в детския кът. Само ако решите да ходите, вижте работното време  Peace http://www.palavnici-bg.com/

Благодаря. ще разгледам сайта на Патиланци. Иначе нас с плаж не можете да ни изкушите  Wink Ние сме от Бургас  Laughing

Отидете на Витоша, на Дендрариума, интересно е, въздухът е чист, там има и въжена градина за децата.

# 22 063
Добър ден, искам да попитам по какъв начин мога да изпратя лично съобщение, имейл или по какъвто и да било друг начин да се свържа с администратор? Може би я има тази информация, но аз потърсих и не можах да я открия, затова питам. Благодаря ви предварително

# 22 064
  • Бургас
Отидете на Витоша, на Дендрариума, интересно е, въздухът е чист, там има и въжена градина за децата.

За съжаление свободното ни време ще е предимно следобед и вечер, а и не можем да ходим на далечни дестинации. Сега търся в гугъл музеите в София. Някакъв подходящ за деца?

Общи условия

Активация на акаунт