?Въпроси всякакви?

• 5 506 387
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 170
  • UK
Някой резервирал ли е билети през esky.bg? Ще пътувам до България и досега съм купувала билети само през сайта на УизЕър, но сега не ги купувах аз и са взети през този сайт, да не ме изненадат неприятно на летището? Не знам защо просто не са ги резервирали в сайта на УизЕър както преди, сега се притеснявам, мненията в Интернет са ужасни, но са от преди 2-3 години и не знам какво да мисля.

Ами има 50лв такса обслужване, толкова ми начислиха миналата година септ. Втори път не си купих от тях. Виж в някой друг сайт. Аз си бухвам през 2 немски сайта, няма допълнителна такса. И билетите на Луфтханза там са по-евтини, отколкото в сайта на Луфтханза  newsm78

Те вече са купени, просто се притесних да не би да се окаже че нямам билети като отида на летището. Simple Smile

# 22 171
Какво представлява платената гаранция в Технополис? Колко струва и какво покрива? Струва ли си с две думи?

Не ми се отваря сайта им, затова питам тук

# 22 172
Смених си паролата на скайп и си влизам без проблем от мобилните устройства/телефон и таблет/, обаче от компютъра не мога. Някой знае ли защо така се получава

# 22 173
  • Русе
Смених си паролата на скайп и си влизам без проблем от мобилните устройства/телефон и таблет/, обаче от компютъра не мога. Някой знае ли защо така се получава
  провери дали не е включена на кирилица клавиатурата. newsm78

# 22 174
  • Сф
Какво представлява платената гаранция в Технополис? Колко струва и какво покрива? Струва ли си с две думи?

Закупих платена гаранция 3 год за 50 лв за телевизора си. Мисля, че включва повреда от падане, от токов удар, наводнения и т.н.- общо взето неща, които не покрива стандартната гаранция на прозиводител.

# 22 175
Някой да получава наследствена пенсия? Студентка съм.
Попринцип получавам и през лятната ваканция, но този месец все още нямам.

# 22 176
  • sf
Само налучквам, но може да е свързано с историите покрай КТБ  Rolling Eyes

# 22 177
Във всички страни от ЕС ли има данък в/у лихвите по депозитите или в почти всички? Къде може да прочета?

# 22 178
  • Стара Загора

Закупих платена гаранция 3 год за 50 лв за телевизора си. Мисля, че включва повреда от падане, от токов удар, наводнения и т.н.- общо взето неща, които не покрива стандартната гаранция на прозиводител.

Не съм сигурна. По-скоро, като че ли удължава стандартната гаранция. За нашият телевизор имаме такава и точно изтече стандартната и се развали някаква букса. Поправиха го в сервиза без да ни вземат нищо.

# 22 179
Не съм сигурна. По-скоро, като че ли удължава стандартната гаранция.
Доплащането в Технополис обикновено е точно за удължаване на стандартната гаранция. През последните три години имаме няколко покупки от там и за всички ни предложиха подобно удължаване срещу съответното заплащане.  Peace

# 22 180
За закупена прахосмукачка плати майка 10 лв. за удължаване на гаранцията.

Я кажете някоя притча, където ловецът изчаква плячката от засада, за да я хване.

# 22 181
За закупена прахосмукачка плати майка 10 лв. за удължаване на гаранцията.

Явно е процент от сумата. Дано сервизите да я признават  Peace

# 22 182
Не съм сигурна. По-скоро, като че ли удължава стандартната гаранция.
Доплащането в Технополис обикновено е точно за удължаване на стандартната гаранция. През последните три години имаме няколко покупки от там и за всички ни предложиха подобно удължаване срещу съответното заплащане.  Peace

Застраховка за след изтичане на гаранцията Peace

# 22 183
  • София (Възраждане)
Някой знае ли дали към момента работи закритият басейн в комплекс Диана?

# 22 184
Регистрирана съм в бюрото по труда, в петък започнах работа и знам,че има седемдневен срок в който трябва да уведомя БТ за това! Въпросът ми е трябва ли да нося някакви документи за да се отпиша от БТ, трудова книжка или договор?

Общи условия

Активация на акаунт