?Въпроси всякакви?

• 5 505 958
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 22 155
  • София
Хладилника ми събира вода под чекмеджетата за плодове и зеленчуци.Как да го оправя ?
Адски актуален въпрос- от два дни бърша локвички  Joy
Така се получава, както са казали до момента момичетата и момчето от каналчето на стената на хладилника. Също така и от по-дълго време отворена врата, също така и ако няма много продукти, и е включен на по-силна степен на изстудяване.

# 22 156
И дупката се почиства с клечка за уши Peace

# 22 157
  • София
Жестока идея!! Благодаря!!

# 22 158
  • софия
Или клечка за шишче, че е по-дълга Wink

# 22 159
  • UK
Някой резервирал ли е билети през esky.bg? Ще пътувам до България и досега съм купувала билети само през сайта на УизЕър, но сега не ги купувах аз и са взети през този сайт, да не ме изненадат неприятно на летището? Не знам защо просто не са ги резервирали в сайта на УизЕър както преди, сега се притеснявам, мненията в Интернет са ужасни, но са от преди 2-3 години и не знам какво да мисля.

# 22 160
  • София
Или клечка за шишче, че е по-дълга Wink
Аз почиствам със сламка  Peace

# 22 161
Някой резервирал ли е билети през esky.bg? Ще пътувам до България и досега съм купувала билети само през сайта на УизЕър, но сега не ги купувах аз и са взети през този сайт, да не ме изненадат неприятно на летището? Не знам защо просто не са ги резервирали в сайта на УизЕър както преди, сега се притеснявам, мненията в Интернет са ужасни, но са от преди 2-3 години и не знам какво да мисля.

Е, какво значение има, че са купени от посредник? Миналата година мъжът ми така си купи билети /даже от чуждестранен посредник/ - до Лондон летя с Уиз, а на връщане - България Еър. Билетите са си билети.

# 22 162
  • HH

Ами има 50лв такса обслужване, толкова ми начислиха миналата година септ. Втори път не си купих от тях. Виж в някой друг сайт. Аз си бухвам през 2 немски сайта, няма допълнителна такса. И билетите на Луфтханза там са по-евтини, отколкото в сайта на Луфтханза  newsm78

# 22 163
  • Sofia
Кое е направлението за хоспитализация в болница?

# 22 164
  • Майничка
Кое е направлението за хоспитализация в болница?
N7, формат А4

# 22 165
  • Sofia
з-то трябва да постъпя за едни изследвания и казах на ЛЛ за направление 7,но сега като гледам на листа никъде не е упоменато,а пише" по клинична пътека 033,насочен за хоспитализация от: 1-ОПЛ"
МКБ К801
МКБ К299
дали ще ме върнат?

# 22 166
Doli - то "направление N 7 " си е самата бланка , на нея се попълват твоите данни, на лекаря, който те изпраща, КП и диагноза  Wink няма да те върнат.

# 22 167
  • Майничка
7 е номерът на образеца, на самия формуляр няма седмѝца.
В самото направление за хоспитализация не се включват изследвания. Според болницата - или ги правиш предварително, или те ти ги правят, или те насочват към лаборатория, да си ги направиш за твоя сметка.

# 22 168
  • Sofia
Много благодаря за отговорите,за първи път ми се случва и затова съм толкова объркана...

Бъдете здрави   bouquet

# 22 169
И май трябва да смениш джипиту, ако мислиш, че една хартийка не може да напише, ко остава за истинската му професионална работа.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт