?Въпроси всякакви?

• 5 505 584
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 860
Препоръчайте ми моля хубаво бяло вино, без значение българско или вносно

Petit Chablis Peace

# 22 861
тая година ще ти е мираж. вероятно и следващата.  Joy
пиши на цигански за да получиш компетентен отговор  hahaha

Надявам се за 2016 (написано на цигански) Grinning

# 22 862
  • Sofia
Препоръчайте ми моля хубаво бяло вино, без значение българско или вносно
Мезакорона Пино Гриджо Резерва от област Трентина-Италия,около 20лв.бутилката

# 22 863
Здравейте отново,някой знае ли кога са сроковете за подаване на документи за зелена карта ?
Лисичке, нали ти отговорихме на този въпрос и тема ти дадохме. Подаването на документи за миналата година започна на 1ви октомври. Предполагам,че и тази ще е така, АКО има лотария.
Да,аз днес гледах из други форуми.
Благодаря   bouquet

# 22 864
  • sofia
Преоръчайте читав лаптоп до 500 лв, коя от марките ASUS, LENOVO или HP е за предпочитане.
Приемам и други предложения за този ценови клас. Държа да е нов, а не втора употреба. Лаптопа ще се ползва предимно за интернет и видеоразговори. Благодаря!

# 22 865
  • UK
От тези марки - Леново, но за тези пари не знам какво ще намериш. Моя го взех за над 800 и беше най евтиния с достатъчно добри параметри, който намерих, само процесора, който ти е необходим, ако не искаш след една година Скайпа ти да не зарежда, оскъпява с над 200 лева.

# 22 866
  • sofia
От тези марки - Леново, но за тези пари не знам какво ще намериш. Моя го взех за над 800 и беше най евтиния с достатъчно добри параметри, който намерих, само процесора, който ти е необходим, ако не искаш след една година Скайпа ти да не зарежда, оскъпява с над 200 лева.

Не съм наясно какви показатели трябва да гледам  Sad, за това питам.

# 22 867
  • UK
Ами за мен най важен беше процесора, понеже, съвсем лаишки казано, новите версии на програми като Скайп стават твърде тежки за старите процесори, и създават проблеми. По евтините лаптопи са с процесор Пентиум или Селерон, този, който аз търсих, е Кор, който пък има и3, и5, и7. И5 и и7 са по скоро за играещи игри, на които им трябва по бързо реагиращ компютър. Моя е Intel Core i3 и съм напълно доволна, понеже, също като теб, си използвам компютъра за интернет, Скайп и гледане на филми. Само че, както казах, въпросния Интел Кор и3 оскъпява компютъра с около 200 лева. Пентиум и Селерон обаче са морално остарели и много скоро ще ти трябва нов лаптоп.

# 22 868
  • Германия
В темата на преводачите могат ли да се включват хора, които имат нужда от помощ с превод? Ако е така, моля за линк! В моя случай става дума за превод на 2 обикновени думи, но в по-специфичен контекст, та ми се искаше да се включи някой с професионален опит в областта.

# 22 869
И тук да питам, че дано някой ми отговори.
От вчера вече два пъти не ми се отваря капачето на съдомиялната където е таблетката и си мие само с вода  ooooh!
Има ли някой опит с подобен проблем, да търся ли техник или има начин да се справя.
Само да кажа , че изключих захранването за 12 часа ама не и не, днес пак не ми се отвори капачето, а няма нещо/съд или прибор/ което да пречи.

# 22 870
  • София
И тук да питам, че дано някой ми отговори.
От вчера вече два пъти не ми се отваря капачето на съдомиялната където е таблетката и си мие само с вода  ooooh!
Има ли някой опит с подобен проблем, да търся ли техник или има начин да се справя.
Само да кажа , че изключих захранването за 12 часа ама не и не, днес пак не ми се отвори капачето, а няма нещо/съд или прибор/ което да пречи.
За такъв проблем съм викала техник, беше изгоряло едно бушонче.

# 22 871
  • София
Преоръчайте читав лаптоп до 500 лв, коя от марките ASUS, LENOVO или HP е за предпочитане.
Приемам и други предложения за този ценови клас. Държа да е нов, а не втора употреба. Лаптопа ще се ползва предимно за интернет и видеоразговори. Благодаря!

http://www.plesio.bg/laptopi-c-69977907.html?filterPrice=7

# 22 872
  • Казанлък of all places
В темата на преводачите могат ли да се включват хора, които имат нужда от помощ с превод? Ако е така, моля за линк! В моя случай става дума за превод на 2 обикновени думи, но в по-специфичен контекст, та ми се искаше да се включи някой с професионален опит в областта.

Мисля,че никой няма да ти откаже. Ако е за английски или руски, пиши ми на мен.

# 22 873
  • Ланкър, планините Овнерог

http://computer-store.bg/laptopi-i-ultrabutsi#pg=0&AJAX=1&maker[1]=1&maker[25]=25&maker[5]=5&maker[77]=77&price[min]=357&price[max]=7250&filter_min[4]=8&filter_max[4]=1500&filter_min[5]=15+%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0&filter_max[5]=18+%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0&filter_min[6]=1&filter_max[6]=32&filter_min[249]=1024&filter_max[249]=3840&sort=1

Избягавай Тошиба, Ейсър, Пакард Бел (марка на Ейсър)

# 22 874
Аз имам Тошиба С660 и съм ужасно доволна 4-та година Peace Иначе виж леново 540 добър е и е горе долу в този ценови клас. Имам и него.

Общи условия

Активация на акаунт