?Въпроси всякакви?

• 5 624 400
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 26 385
  • някъде ... тук ...
ето им изискванията: http://www.bgpost.bg/?cid=115
ама по-добре там на място, както те съветва Биляна.

# 26 386
Имат кутии, върху които само се надписват данните.

# 26 387
  • Сф
Не го опаковай предварително, защото там задължително ще те накарат да го отвориш да видят какво има вътре. Вземи си амбалажна хартия, ножица, тиксо и химикал/ маркер и го опаковай в пощата.

# 26 388
Някой ползващ онлайн банкирането на  Райфайзен?Има ли проблем с отварянето?На мен повече от месец ми дава грешка...

# 26 389
Мога ли да извадя на детето дубликат и триезично извлечение от акта за раждане, без присъствието на бащата?

# 26 390
Искам да направя профилактика на пералнята. Досега я чистих и забелзах че гуменото уплътнение изобилства от налепи, а и мирише ужасно. Ако наблъскам лимонена киселина и я пусна на 95 градуса има ли шанс да прецакам нещо ?  Rolling Eyes

Приемам идеи всякакви Simple Smile

# 26 391
  • София
Искам да направя профилактика на пералнята. Досега я чистих и забелзах че гуменото уплътнение изобилства от налепи, а и мирише ужасно. Ако наблъскам лимонена киселина и я пусна на 95 градуса има ли шанс да прецакам нещо ?  Rolling Eyes

Точно това е правилният начин - лимонена киселина и най-високата температура. Преди това можеш да минеш уплътнението с белите гъбички, за да обереш хубаво лигавото и силно замърсеното.

# 26 392
  • софия
Искам да направя профилактика на пералнята. Досега я чистих и забелзах че гуменото уплътнение изобилства от налепи, а и мирише ужасно. Ако наблъскам лимонена киселина и я пусна на 95 градуса има ли шанс да прецакам нещо ?  Rolling Eyes

Има специални препарати за профилактика. Или
Цитат
Пералнята мирише лошо. Дрехите имат лоша миризма веднага след пране.
По някои вътрешни части се е образувала плесен. Трябва да се пусне почистващ цикъл. Може да се ползва специализиран препарат за почистване на перални, а ако не можете да намерите такъв, пуснете пералнята на 95° с половин доза прах за бяло пране. Пералнята и в двата случая трябва да е празна, без пране вътре, а програмата трябва да е най-дългата възможна без предпране. Оставете пералнята да завърши програмата без да спирате центрофугите. После почистете филтъра.

# 26 393
  • София
Мога ли да извадя на детето дубликат и триезично извлечение от акта за раждане, без присъствието на бащата?
Дубликат се вади без присъствие на бащата. За превода най-вероятно ви трябва нотариално заверено копие. То също може да се направи без присъствие на един от двамата родители.

# 26 394
  • Deutschland/HE

и за двете можеш без присъствие на бащата, трябва да се попълни молба и да се плати таксата.

# 26 395
  • София
bonbolina, отварям го без проблем. Какъв точно проблем ти дава?

# 26 396
Помогнете ми да намеря клип (наскоро гледах такъв във фейсбук), в който куче е облечено като огромен паяк и изкарва акъла на хората  Mr. Green

# 26 397
  • В сърцето на любимия човек
Помогнете ми да намеря клип (наскоро гледах такъв във фейсбук), в който куче е облечено като огромен паяк и изкарва акъла на хората  Mr. Green
Заповядай  Hug
https://www.youtube.com/watch?v=YoB8t0B4jx4

# 26 398
Благодаря ти   bouquet

# 26 399
Някой ползващ онлайн банкирането на  Райфайзен?Има ли проблем с отварянето?На мен повече от месец ми дава грешка...

Аз ползвам Мозила но  съм  на ДСК и от няколко дена ми дава грешка.

403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
от Банката ме посъветваха да се обадя на коол центъра.

Общи условия

Активация на акаунт