?Въпроси всякакви?

• 5 623 473
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 26 460
  • Бургас
Зависи и дало майката е на трудов договор лъм момента на издаване на 45-дневния болничен,дали има 12 месеца трудов стаж

# 26 461
Ами тя пита за минимална сума. Ако жената не е осигурена това е минимумът.  Peace
Поне така знам.

# 26 462
  • София
Ако майката не работи по трудов договор и дохода и е под 350 лв. получава само 100 лв. социални помощи първата година, втората нищо.

# 26 463
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в часовете по информатика са пускали образователни игри.
госпожата е казала, че  сайтът е "зелена костенурка", но не намирам такъв нито на български, нито на английски Tired
някой може ли да помогне?

# 26 464
  • София
http://m.107ou.com/vsichko-kojeto-ni-vlnuva/za-uchitjelitje/uchj … atichni-planovje/
Да не би софтуерът да е костенурка? Ако е той може да се дръпне от тук, някъде към края на страничката

# 26 465
Може ли да ми помогнете как да спася нова холна масичка, от плоскости, тъмно кафява. На втория месец се оказа надраскана отгоре, на няколко черти, вероятно от лаптопа, който се слага върху нея. Възможно ли е да се боядиса с някакъв вид лак за дърво или нещо подобно?

# 26 466
  • Sofia
   Въпрос от серия "тъпи", smile3560 – от къде в София мога да си купя обикновени стелки за обувки? Предполагам, във всеки магазин за чепици ще продават? Е, ако ортопедичните са значително по-комфортни за стъпалото, дайте идеи и за такива, моля.  bouquet

# 26 467
за обикновените стелки се ориентираш правилно.
за ортопедичните може да провериш в Санитарните магазини

# 26 468
  • В сърцето на любимия човек
   Въпрос от серия "тъпи", smile3560 – от къде в София мога да си купя обикновени стелки за обувки? Предполагам, във всеки магазин за чепици ще продават? Е, ако ортопедичните са значително по-комфортни за стъпалото, дайте идеи и за такива, моля.  bouquet
Аз съм купувала от Дайхман, имат голям избор. Взимала съм и от естествена кожа и едни текстилни със силикон отдолу - вторите ми бяха по-удобни.
Най-удобни са ортопедичните - направо са като балсам за краката - продават се в санитарните магазини.

# 26 469
  • ту тук, ту там
А какво е санитарен магазин?   Embarassed

# 26 470
магазини където правят освен стелки и разни шини за потрошени кокали  Laughing  - ръце , крака , гръбнак, патерици и каквото се сетиш по човешкото тяло.

# 26 471
  • В сърцето на любимия човек
А какво е санитарен магазин?   Embarassed
Магазин, в който се продават шини, наколенки, ластични колани и всякакви подобни. Обикновено има такива около болниците.

# 26 472
  • Sofia
   Благодаря ви и на двамата, още утре ще проверя.  bouquet

# 26 473
В района около Пирогов има поне 4-5 такива магазина.
Зад бензиностанцията, която е срещу болницата, се намират.

# 26 474
  • ту тук, ту там
Аха, мерси, стана ми ясно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт