?Въпроси всякакви?

• 5 616 318
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 26 790
Коралът е добър вариант за ограничен бюджет. Получаваш същия материал, обработен по различен начин. Вкъщи на децата сложих от него. Почти не се усеща разлика със Стандартния  Peace
Обаче - Коралът е много, много тежък. За него бих препоръчала рамката да е със сгъстени ламели.

# 26 791
  • Германия
Пощата в абв има ли опция за отложено изпращане на писма? Например да задам час на изпращане 10 сутринта и писмото да бъде пуснато тогава без мое участие.

# 26 792
При явяване на ТЕЛК и съответно получаване на група инвалидност взема ли се шофьорската книжка на професионален шофьор?т.е. отнема ли му се правото да шофира камион?

# 26 793
Коралът е добър вариант за ограничен бюджет. Получаваш същия материал, обработен по различен начин. Вкъщи на децата сложих от него. Почти не се усеща разлика със Стандартния  Peace
Обаче - Коралът е много, много тежък. За него бих препоръчала рамката да е със сгъстени ламели.

Щом е много тежък май не е подходящ за повдигащо се легло  newsm78

Коралът или Лагуната е по- добрия вариант според теб /предполагам си виждала и двата, за разлика от мен, оказа се, че в града ни няма дистрибутори на Парадайз на всичкото отгоре Sad/

# 26 794
Коралът  Peace

Хубава подматрачна рамка + добър газов амортесьор и няма никакъв проблем с повдигането.
За какъв размер матрак говорим.

# 26 795
Коралът  Peace

Хубава подматрачна рамка + добър газов амортесьор и няма никакъв проблем с повдигането.
За какъв размер матрак говорим.

82/90

# 26 796
Ако матракът се вдига глава-крака амортесьорът да е поне 750N
Ако се вдига странично и 450N ще свърши работа.

Разликата в цената на амортесьорите няма. Без значение какъв е, цената е една и съща, но някои майстори си правят оглушки. Затова го споменавам.

# 26 797
  • софия
Имам телефон iphone 4, но когато говоря постоянно натискам или набирам нещо с бузата си, пускам на спикър или нещо друго, старая се да не го докосвам, но уви има ли възможност да ги скрия тези неща и само при нужда да ги активирам.

# 26 798
  • Точно където трябва
Ох, и аз продължавам с матраците - този сега е 125/190 и някак е сложен върху леглото, но така че изскача малко отстрани. А аз не виждам никъде да се предлага такъв размер, все са 120/190.

# 26 799
Ох, и аз продължавам с матраците - този сега е 125/190 и някак е сложен върху леглото, но така че изскача малко отстрани. А аз не виждам никъде да се предлага такъв размер, все са 120/190.

Ами 120 няма да изскача, ще легне плътно не става ли?

# 26 800
  • Точно където трябва

Ами 120 няма да изскача, ще легне плътно не става ли?
Няма на какво да легне, отдолу няма нищо. Пък и то тази страна, която е 190 също изскача.

# 26 801

Леглото ти е за матрак 125/186 (стар стандарт на около 25-30години)
Най-безболезнено е Атина стандарт на Голд Аполо - 171 лв - Или ново легло.

пп: Матрак с тези размери може да се поръча, но ще се смята като нестандартен с цена на кв.м. Което си и излиза доста.

# 26 802
  • Точно където трябва
Благодаря ви! Ами ако легне само на късите страни ще изскача малко отвън и ще е наравно с дългата? Дали ще е стабилно? Ще мисля нещо, че не се спи така.
http://hop-mebeli.com/leglo-prista - така изскача матракът

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 15:48 от elliee

# 26 803
Не ми се пуска нова тема -дано тук прочете някой и да знае нещо за тази фирма : обаждат ми се и ми казват,че съм била спечелила безплатно почистване на елемент от дома с някаква нова безвредна технология без химия,да им кажа кога ми е удобно и да дойдат да ми почистят.Много се поблазних да дойде някой да ми излъска фурната,   Mr. Greenобаче като знам какви измамници се навъдиха,направо им казах да ме оставят на мира.
Някой да се е съгласявал на такова безплатно почистване да даде отзиви що за фирма е това и ако има уловка къде е тя? Simple Smile  newsm78

# 26 804
Не бих се вързала, докато почистват могат да ти направят един хубав оглед и в последствие да те оберат.

Общи условия

Активация на акаунт