?Въпроси всякакви?

• 5 615 271
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 26 955
  • в огледалото на живота
Какво освен аспирин и упражнения може да ми помогне при мускулна треска?  Praynig
Сарженор.
Освен,че отпуска и обезболява ставните  мускули,спомага и за преодоляване на умората и подпомага тонуса  Peace

И опитен масажист.... Wink

# 26 956
Какво освен аспирин и упражнения може да ми помогне при мускулна треска?  Praynig
Сарженор.
Освен,че отпуска и обезболява ставните  мускули,спомага и за преодоляване на умората и подпомага тонуса  Peace

И опитен масажист.... Wink
мотиката действа безотказно.  и е Био   Joy

# 26 957
Моля ви, ориентирайте ме откъде да купя качествен сервиз за хранене, на прилична цена, трябва ми нещо ежедневно, но с хубав принт. От Пловдив съм, Метро, Карфур и пр. дали имат?

# 26 958
  • Sofia
имам кростренажор който ужасно скърца когато тренирам на него,мога ли да го смажа с машинно масло и къде да капна или да викам майстор...

# 26 959
Имам въпрос свързан с конкретна банкова услуга.Някой от вас знае ли как онлайн мога да се откажа от месечните извлечения ,които ми изпращат по пощата?Става въпрос за ОББ.Ходих до банката по друг повод и междувременно попитах и за това.Служителката ми каза,че в сайта имало такава опция,да отбележа ,че не искам да получавам извлеченията.Била много лесно,а иначе там на място трябвало да се попълват няколко бланки.Казах ок и си тръгнах с идеята,че ще се оправя.Обаче въобще не мога да се оправя.И все ми се струва,че на жената просто не й се занимаваше с мен.Та моля ако някой го е правил,да ми помогне.

# 26 960
  • Бургас
Скрит текст:
Имам въпрос свързан с конкретна банкова услуга.Някой от вас знае ли как онлайн мога да се откажа от месечните извлечения ,които ми изпращат по пощата?Става въпрос за ОББ.Ходих до банката по друг повод и междувременно попитах и за това.Служителката ми каза,че в сайта имало такава опция,да отбележа ,че не искам да получавам извлеченията.Била много лесно,а иначе там на място трябвало да се попълват няколко бланки.Казах ок и си тръгнах с идеята,че ще се оправя.Обаче въобще не мога да се оправя.И все ми се струва,че на жената просто не й се занимаваше с мен.Та моля ако някой го е правил,да ми помогне.

Като следваща стъпка от кампанията ОББ предоставя на своите клиенти-картодържатели възможността през един вход – електронното банкиране на ОББ – не само да разглеждат, но и да изтеглят извлеченията си, както и да заявят отказ от хартиено извлечение на адрес.

Достъпът до извлеченията и отказа става през меню „Кредитни карти“.  Изтеглянето на електронните извлечения с движения по сметки става от меню „Справки“ в електронното банкиране на ОББ.

При желание от страна на клиентите те биха могли да откажат услугата във всеки клон на ОББ, чрез Електронно банкиране или с едно телефонно обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на номер 0700 117 17.

# 26 961
Здравейте, взехме си ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ DELONGHI VH-400

http://www.technomarket.bg/products/09026288/delonghi-vh-400

Напълнихме го с вода, включихме го, само свети не излиза никаква пара. Нещо по - специално ли трябва да се направи или просто не работи  newsm78

# 26 962
  • София
Внесох си здравните осигуровки до края на тази година (безработна съм).Може евентуално да почна работа до 1-2 седмици.Ще има ли проблем, че съм ги платила предварително?

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 15:42 от di-t

# 26 963
Здравейте, взехме си ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ DELONGHI VH-400

Напълнихме го с вода, включихме го, само свети не излиза никаква пара. Нещо по - специално ли трябва да се направи или просто не работи  newsm78
прочетохте ли упътването ? как се работи с уреда ?
не ми се вярва само с едно включване всичко да е ОК.  може би трябва да се зададе каква влажност да гони уреда , дали да я поддържа или като я достигне да спре да работи ,колко време да работи  newsm78
сега ми идва на ум ,че ако влажността в стаята е по-голяма от зададената на уреда  той е нормално да не заработи.  все пак прочети какво пише.

# 26 964
Внесох си здравните осигуровки до края на тази година (безработна съм).Може евентуално да почна работа до 1-2 седмици.Ще попречи ли това по някакъв начин с предварителното плащане на осигуровките?   bouquet
предварителното плащане на осигуровките съм почти сигурен ,че няма да попречи на започването на работа. вероятно друго ти е питането.  Laughing

# 26 965
  • София/Горна Оряховица
http://www.chitanka.info - ще помоля някой, който се намира в България да ми каже дали се отваря, т.к. вече трети човек в чужбина не може да отвори и се чудим дали е централно проблема или в нас  Laughing .

# 26 966
  • В един копнеж!
От сайта е.  И аз не мога да го отворя. По-късно пак пробвайте.

# 26 967
  • София/Горна Оряховица
От сайта е.  И аз не мога да го отворя. По-късно пак пробвайте.

Мерси   bouquet !

# 26 968
На мен ми пише:"Няма достъп до тази уеб страница".В чужбина съм Peace

# 26 969
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте -много моля някой да ми каже как да си оправя фона на  комрютъра.Детето нещо натисна и сега всичко е в син цвят.

Общи условия

Активация на акаунт