?Въпроси всякакви?

• 5 640 302
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 28 815
  • Варна
В учебника по Човекът и природата за 5 клас е казано, че мехурчетата със сок в цитрусовите плодове са растителни клетки на същите (показана е картинка с напречно разрязан портокал и едно от мехурчетата е дадено за пример за растителна клетка, която може да се наблюдава с просто око).
Вярно ли е това?

# 28 816
  • Германия
Да, вярно е. Simple Smile За това портокалите и грейпфрутите са интересни за изучаване - те са с едни от най-големите клетки. "Сокът" всъщност е течността във вакуолата на клетката.

# 28 817
  • Варна
Благодаря!

# 28 818
Здравейте,

Имам проблем с влизането в Продавалник / OLX.. като се опитам да вляза ме прехвърля в търсачката на YAHOO... някой може ли да ми помогне как да вляза нормално, може да съм натиснала нещо без да искам и сега не мога да се оправя  Praynig

# 28 819
Здравейте,

Имам проблем с влизането в Продавалник / OLX.. като се опитам да вляза ме прехвърля в търсачката на YAHOO... някой може ли да ми помогне как да вляза нормално, може да съм натиснала нещо без да искам и сега не мога да се оправя  Praynig

Не ти позволява да въведеш парола и име или веднага след това те прехвърля?

# 28 820
Здравейте,

Имам проблем с влизането в Продавалник / OLX.. като се опитам да вляза ме прехвърля в търсачката на YAHOO... някой може ли да ми помогне как да вляза нормално, може да съм натиснала нещо без да искам и сега не мога да се оправя  Praynig

Не ти позволява да въведеш парола и име или веднага след това те прехвърля?

Направо влизам в Yahoo търсачката..

ПП..Оправи се ...явно е имало проблем със сайта на Продавалник .. Peace

# 28 821
Проблема се оправи за секунди, и сега отново не ми се отваря сайта... Някой друг има ли проблем с влизането в Продавалник?  Thinking

# 28 822
  • София
Аз влизам без проблем.

# 28 823
Имате ли все още проблем с отваряне страниците на форума?

# 28 824
Момичета, подскажете за някое приятно, малко ресторантче в София, по възможност центъра, за вечеря с любим човек, неангажиращо след работа?  Heart Eyes

# 28 825
Здравейте! Трябват ми спешно кутии за етажерка. Навсякъде са останали само тъмни цветове, а ми трябват свежи и светли. Идея, какъв майстор може да ми ги изработи? За тези става въпрос.

# 28 826
# 28 827
Благодаря, пънче! Гледах ги в Икеа и Джъмбо, но няма размер, който да пасне точно.

# 28 828
  • София
И в АИКО, аз лично си взех червена такава от там.
Ето например зелена
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=82442
Има и други размери. Peace

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 17:42 от meggle

# 28 829
meggle, има само зелена и бяла, а ми трябват 10 кутии. Ще мисля други варианти.

Общи условия

Активация на акаунт