?Въпроси всякакви?

• 5 625 629
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 30 450
  • София
Здравейте търся си още една решетка за  ел.печка 50см
Ако някой знае къде мога да си закупя такова нещо като консуматив да пише
В сайта  на печката не намерих да се продава
Мисля че всеки модел ще свърши работа,щом съм ползвала тази на майка си ,която е различна от моята....

# 30 451
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте търся си още една решетка за  ел.печка 50см
Ако някой знае къде мога да си закупя такова нещо като консуматив да пише
В сайта  на печката не намерих да се продава
Мисля че всеки модел ще свърши работа,щом съм ползвала тази на майка си ,която е различна от моята....

опита ли с търсене на "скара за фурна"?
http://nikelectric.com/index.php?cPath=48_282
http://www.4asti.eu/product_info.php?products_id=81011810

проверете и в работилници за ремонти, ако печката е за брак може да продадат скарата  Hug
http://infocall.bg/elteh-96-15542/produkti/rezervni-chasti-za-go … -sofiia-1322.html

# 30 452
  • София
много благодаря Hug

# 30 453
 Как да премахна малко петно спирала от дрехи/памучни/? Благодаря   bouquet

# 30 454
Купих си SD карта 32 GB. Сложих я в телефона и опитвайки се да инсталирам една игра, ми дава, че нямам свободна памет. Въпреки, че дава свободни 32 GB в допълнителната памет. Опитвам се  да прехвърля от  постоянната памет в допълнителната, но не намирам начин.  Телефона е HTS Desire 310. Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна.

# 30 455
Регламентирано ли е някъде разстоянието при което се правят очните прегледи за проверка на зрението, тоест от стола, където те слагат да седнеш и стената/таблото, на което ти пускат цифрите? И ако да, колко по принцип трябва да е?  Rolling Eyes

# 30 456
Регламентирано ли е някъде разстоянието при което се правят очните прегледи за проверка на зрението, тоест от стола, където те слагат да седнеш и стената/таблото, на което ти пускат цифрите? И ако да, колко по принцип трябва да е?  Rolling Eyes
За огледалото ли питаш? Била съм и на 2м. и на около 4м.

# 30 457
За разстоянието м/у стола, където те настаняват и стената, на която ти пускат цифрите... Praynig

# 30 458
За разстоянието м/у стола, където те настаняват и стената, на която ти пускат цифрите... Praynig
Сядам на стола, който винаги е бил до стената на която е сложено таблото с букви и цифри. С лице съм към огледало на което се вижда таблото. Разстояние от 2 до 4 метра при мен. Ако има стандарт би трябвало винаги да е горе-долу еднакво. Скоро водих сина ми, там беше по-малко от 2 м..

# 30 459
отиди там , където използват компютър. разстоянието е еднакво за всички. или видиш ,или не. това е.  Laughing

# 30 460
Мама на Йори - точно това да  Peace Струва ми се, че ме преглеждаха на повече разстояние, отколкото на други места...та затова питам Rolling Eyes Нормално е на по-голямо да не се вижда така, както от по-близо.

# 30 461
Разбрахме се. Аз като ми е било далече най-малките не ги виждам. На близо съм ок. Чак да се чудя защо са ми очила за четене?

# 30 462
  • София
Има си отделна тема за очно здраве и профилактика. Може би при промяна на разстоянието се променя и мащаба, нека специалистите се изкажат.

# 30 463
аз мисля че има разстояние  от-до. примерно от 2 до 4 метра. в едни кабинети може да бъде на 2 метра таблото , в други на 3 или 4.

# 30 464
Имам 2кг.пресен хайвер.Как да го съхраня?Замразява ли се,що се прави?

Общи условия

Активация на акаунт