?Въпроси всякакви?

• 5 488 510
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 34 365
Здравейте! Имам следния въпрос... Имам проблем с камерата на телефона, но не мога да разбера от къде е той. На някой ако му се е случвало, моля да помогне. При включване на камерата ми излиза надпис "Предупреждение. Неуспешно отваряне на камера. " И бутон ОК. Екрана остава черен.
Телефона ми е Samsuns Galaxy Grand Neo. Благодаря предварително. Simple Smile

# 34 366
Опитай с рестарт на телефона, ако не стане така, връщане на фабричните настройки, ако не стане и така: сервиз.

При връщане на фабричните настройки: всичко се нулира и цялата информация, файлове и контакти се изтриват. Преди да пристъпиш към тази стъпка, запази всичко на друг носител: например контактите на сим картата, файловете на компютъра.

# 34 367
Опитай с рестарт на телефона, ако не стане така, връщане на фабричните настройки, ако не стане и така: сервиз.

При връщане на фабричните настройки: всичко се нулира и цялата информация, файлове и контакти се изтриват. Преди да пристъпиш към тази стъпка, запази всичко на друг носител: например контактите на сим картата, файловете на компютъра.

Ох, това с връщане на фабричните настройки ще ми е за втори път  ooooh! После ми е много трудно да си вкарам телефона в пътя Grinning Благодаря ти все пак. Ще пробвам с рестарт  Wink

# 34 368
Хубаво е да се връщат настройките от време на време, така се почиства телефона. Всичко се връща така, както е било, когато апаратът е бил нов.

# 34 369
имам 2 пощи в абв , лоши ръце са пипали и в двете , сменени са ми паролите, ако може даже са ми сменени и тайните въпроси или съм им забравила отговорите. пощите са обвързани една с друга, едната изпраща на другата линк за нова парола и обратното, тоест нищо не мога да направя, писах на АБВ тийм, но от трета поща. някой сблусквал ли се е с такава ситуация, ще помогнат ли или не, както разбирате това са важни мейли за мен. знаете ли телефони за връзка с абв. мерси

# 34 370
Преди няколко дни не можех и аз да вляза в моята поща, но като си знам, че забравям, слагам един и същи въпрос и отговор и реално те ми пишат въпроса, аз само го преписвам и ето ти достъп до пощата. При мен стана, за щастие.

# 34 371
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имам 2 пощи в абв , лоши ръце са пипали и в двете , сменени са ми паролите, ако може даже са ми сменени и тайните въпроси или съм им забравила отговорите. пощите са обвързани една с друга, едната изпраща на другата линк за нова парола и обратното, тоест нищо не мога да направя, писах на АБВ тийм, но от трета поща. някой сблусквал ли се е с такава ситуация, ще помогнат ли или не, както разбирате това са важни мейли за мен. знаете ли телефони за връзка с абв. мерси

https://passport.abv.bg/j/form_help.jsp?from=abv.bg

http://www.netinfocompany.bg/contacts

ако не се виждат

Цитат
Офис

"Нет Инфо" АД
гр. София 1408
кв. "Иван Вазов",
ул. Емил Берсински № 12
сграда Enterprise 2, ет.5
тел: (02) 960 31 00
факс: (02) 963 41 79
email: info@netinfocompany.bg
www.netinfocompany.bg

Техническа поддръжка

тел: (02) 960 31 98

# 34 372
Здравейте, имам следния неприятен казус, към който може би подходих много несериозно и естествено ще си понеса негативите. Ситуацията е следната: падам се наследник, заедно с още едно лице, на едно жилище, което по стечение на обстоятелствата все още не е прехвърлено на наше име (чисто документално). Тъй като доста дълго време бях в чужбина (около година и нещо), а и не поддържам връзка с другия наследник, през цялото време бях наясно, че не са взети никакви мерки по отношение на евентуални сметки за жилището, данъци и т.н., т.е. нищо не е плащано има-няма последните 18 месеца. Преди няколко дена установих, че имаме дълг към топлофикация, възлизащ на почти 2000 лв., като искам да уточня, че в деня на издаване на удостоверението за наследници нямаше никакви задължения. Забелязах, че да речем, само за месец април сметката е около 150 лв. Съжалявам за наивния въпрос, но на какво може да се дължи тази огромна такса? Отново се извинявам, ако звуча глуповато, но досега не съм се занимавала с плащането на сметки към българските институции и въобще не съм наясно как се е натрупала тази немалка сума. Моля, посъветвайте ме какви мери да взема, че малко съм се сащисала. Thinking

# 34 373
Моето предположение е, че ако апартаментът е бил необитаем през изминалия период и не е имало кой да отвори на топлинните счетоводители при годишното засичане на топломерите, са ви начислили максимално потребление и от там идва голямата сума.

# 34 374
Моето предположение е, че ако апартаментът е бил необитаем през изминалия период и не е имало кой да отвори на топлинните счетоводители при годишното засичане на топломерите, са ви начислили максимално потребление и от там идва голямата сума.

Да, не е имало кой да им отвори със сигурност. А какво да предприема оттук-нататък? Т.е. тази сума е фиктивна? Питам чисто информативно, естествено при първа възможност, ще проверя и на място, но ми се иска да знам какво да очаквам.

# 34 375

Да, не е имало кой да им отвори със сигурност. А какво да предприема оттук-нататък? Т.е. тази сума е фиктивна? Питам чисто информативно, естествено при първа възможност, ще проверя и на място, но ми се иска да знам какво да очаквам.
Ако не си закъснял се свържи с топлинния счетоводител,дали може да направи отчитане.

# 34 376
Мисля, че имаше някакъв период, в който можеха да се обжалват сметките пред топлинните счетоводители, но ако ситуацията касае и предходния отоплителен сезон, не само този, мисля че сте закъснели прекалено много. Най-добре разберете коя фирма води топлинното счетоводство на блока и се обърнете първо към тях и тогава към Топлофикация.

# 34 377
Ще проверя, сърдечно благодаря за информацията!

# 34 378
А последно да попитам, има ли някакво значение, че жилището все още документално се води на починало лице, или това по никакъв начин няма да ми помогне?

# 34 379
Не мисля, че ще помогне. Най-добре се свържете с топлинния счетоводител и направете жалба. Ако трябва си носете и удостверението за наследници, фактури за платени сметки и действайте заедно с другия сънаследник.
П.П. В блока има още непрехвърлени партиди на новите собственици и се водят на починали лица и то от години 10-15 поне.

Общи условия

Активация на акаунт