?Въпроси всякакви?

• 5 631 551
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 36 075
Ето такива по аптеките и в Дм има различни видове стелки може там да погледнеш.

# 36 076
Ами като вървя, ми се плъзга кракът напред и отзад все едно хлопат. Laughing И отделно не ляга добре сводът, а това ми е много важно, за да е удобна обувката и вървенето.
Какви са тези въздушни възглавнички? Някоя по-дебела стелка няма ли да оправи положението?

Аз имах на Шол въздушни възглавнички за пети,  но си взех два пакета и едните ги слагах отпред под пръстите,  а вторите по предназначение на петите.  Горе долу оправиха положението,  Simple Smile

Има ортопедични стелки, поддържащи свода, които може да залепиш с двустранно тиксо, за да не се мърдат в обувката. Провери и в санитарните магазини.

# 36 077
Plovdiv University или University of Plovdiv?
Master degree IN Biology или Master degree Biology?

Кое е по-правилно?

# 36 078
Plovdiv University или University of Plovdiv?
Master degree IN Biology или Master degree Biology?

Кое е по-правилно?

Plovdiv University... и как точно се казва университетът.

Master'S degree in Biology, ако от университета нямат друго мнение как им се води образователната степен.

# 36 079
  • Пловдив
Търся разказът "Играта на Ендър" на Орсън Скот Кард. Разказа, не романа. В електронен вариант.

# 36 080
кукумицинка,   bouquet
Ами нещо не ми сменя езика сайта на ПУ "Пайсий Хилендарски" и не мога да видя.

# 36 081
  • through the wormhole
Търся разказът "Играта на Ендър" на Орсън Скот Кард. Разказа, не романа. В електронен вариант.

http://chitanka.info/search?q=%D0%9E%D1%80%D1%81%D1%8A%D0%BD+%D0 … D0%B0%D1%80%D0%B4

Пише, че е за корекция, обаче. Simple Smile

# 36 082
кукумицинка,   bouquet
Ами нещо не ми сменя езика сайта на ПУ "Пайсий Хилендарски" и не мога да видя.

В уикипедията са го написали по този начин:
https://en.wikipedia.org/wiki/Plovdiv_University_%22Paisii_Hilendarski%22

На мен ми изглежда по-добре Паисий да е  Paìsiy, но не знам дали е вярно. При тях от Paisii пренасочващата страница пък дава това: https://en.wikipedia.org/wiki/Paisius_of_Hilendar

# 36 083
  • Пловдив

http://chitanka.info/search?q=%D0%9E%D1%80%D1%81%D1%8A%D0%BD+%D0 … D0%B0%D1%80%D0%B4

Пише, че е за корекция, обаче. Simple Smile

Да Simple Smile Видях го. И се опитах да сваля и старите архиви на списание Космос, обаче не стана. Харесвам този разказ, много повече от книгата.

Сега отивам да разучавам как се прави корекция на нещо от Читанка. Да го оправя.

# 36 084
Съществува ли все още магазин на LUSH в The Mall?

# 36 085
  • София/Горна Оряховица
Съществува ли все още магазин на LUSH в The Mall?

Да. Миналата седмица във вторник беше малко обран.

# 36 086
Към кой мобилен оператор бихте ме насочили за нов договор ?

А ако искам стар номер към "Виваком" да подновя с нов план, то към кой да се насоча или просто да дам предизвестие и да закрия номера и да мина към друг ?

# 36 087
БОБ - поне ако не си доволна може да прекратиш договора с 1 месечно предизвестие.
Нета им също е добър, не се губи сигнал.
Е, не предлагат  телефони на промоция като другите.
За подновяване на план към Виваком - разгледай кой ще ти върши работа - повече минути, повече нет, разговори с чужбина.

# 36 088
  • София
Deborana, ако номера е познат на повече хора го прехвърли, а не го закривай.
За оператор няма да намериш еднозначно положителни коментари. Аз ползвам от години услугите на МТел и нямам проблеми, но съм чела за чужди такива. Имам едногодишен опит с Виваком, който не беше от най-добрите. Напоследък четох за неприятни ситуации с Теленор.

# 36 089
Не е познат на много хора, не ми е фатално ако го сменя с нов.

А кой от плановете на "Виваком" бихте препоръчали ? Няма да набирам много от този номер.
Видях им дипланките с офертите, но питам хора с практически опит.

Отивам да чета за "Боб".

Общи условия

Активация на акаунт