?Въпроси всякакви?

• 5 625 033
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 36 405
  • in Wonderland
Как се сваляше от YouTube? Помня, че се пишеше нещо най-отпред на url-адреса на самата песен и самият YouTube даваше възможност да се сваля музика, но не помня какво точно се изписваше. Някой сеща ли се?
пънче, аз ги конвертирам тук и така ги свалям.  Hug

# 36 406
От youtube се тегли най-лесно като между you и tube се напише magic

# 36 407
  • София
Мерси Бонго,нали не се шегуваш Laughing
Бонго като се шегува е многословен.

# 36 408
Здравейте!
Някой да знае каква настройка се прави за да може отворената снимка /може и видео да е/ да се вижда без да се налага да се отваря? ... Благодаря!

# 36 409
  • София
Здравейте!
Някой да знае каква настройка се прави за да може отворената снимка /може и видео да е/ да се вижда без да се налага да се отваря? ...
Горе в дясно има един бутон - прозорец разделен на три в бяло и синьо, точно до тъмно синята въпросителна. Натискаш го и полето където се показват файловете се разделя и в дясната част ще виждаш съдържанието на избрания файл.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 09:46 от Mrs Jan

# 36 410
Как се сваляше от YouTube? Помня, че се пишеше нещо най-отпред на url-адреса на самата песен и самият YouTube даваше възможност да се сваля музика, но не помня какво точно се изписваше. Някой сеща ли се?

"ss" пишеш пред "youtube" в линка и отваря savefrom.net.

# 36 411
  • Сф
Някой знае ли къде в София могат да ми напечатат нещо малко в малко бройки на изгодна цена? И по възможност да е хубаво като качество.
Скоро принтирахме официални покани в Манията в студентски.8 страници цветно на луксозен картон беше 12 лв всичко (цветно принтиране е 1.2лв на страница)

# 36 412
Малката изпусна фотоапарата, нещо обектива не иска да се отваря и затваря, дали има шанс да се поправи? От картата могат да се смъкнат снимките, нали?

# 36 413
Да, ще могат да се свалят.

# 36 414
  • Варна
Пак имам нужда от помощ...не мога да намеря фирма, която да ми изработи жалузийни врати, но не метални, а от пдч или дърво ...от 2 дни търся и не мога да намеря фирма, която ги прави... Thinking

# 36 415
  • София
Какво са жалузийни врати? Такива ли - като кепенци? Или гаражните врати, които се навиват на ролка се наричат жалузийни?

# 36 416
  • Варна
Точно като кепенци, но не от метал, а от дърво или мдф...трябват ми за апартамента. Имам едно помещение, което ще превърна в мини дрешник и искам да го затворя с такъв тип врата...  bouquet
...сега като се замисля може би, ще ми свърши работа добър дърводелец...

# 36 417
  • София
Точно като кепенци, но не от метал, а от дърво или мдф...трябват ми за апартамента. Имам едно помещение, което ще превърна в мини дрешник и искам да го затворя с такъв тип врата...  bouquet
http://www.inos-bg.com/durveni-kapaci.html
http://famosoline-bg.com/%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0 … 0%BD%D1%86%D0%B8/
http://alfadom.blogspot.bg/2009/05/blog-post_31.html

Пусни си търсене на дървени кепенци и дограма от дърво и ще намериш доста фирми
Много фирми правят и от ПВЦ, които са с дървесен декор и също изглеждат много добре. Не знам за вътрешна употреба дали ще са подходящи Thinking

# 36 418
  • Варна
Onna-bugeisha, много благодаря Heart Eyes...търсенето ми е проблема явно...  bouquet

# 36 419
Един въпрос от серията тъпи: Как са казваха капките за очи - за конюктивит?

Общи условия

Активация на акаунт