?Въпроси всякакви?

• 5 625 369
  • 96 496
  •   9
Отговори
# 36 420
  • София-Младост
Един въпрос от серията тъпи: Как са казваха капките за очи - за конюктивит?
Тобрекс, Тобрадекс

# 36 421
  • Русе/София
Един въпрос от серията тъпи: Как са казваха капките за очи - за конюктивит?
http://apteka.framar.bg/19001916/%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5% … 0-5-%D0%BC%D0%BB-
И въпрос от мен-някой има ли инфо мтел кога ще обявят промоциите си,по случай годишнината?

# 36 422
  • Другата България
Не ги ли обявиха? От 01?

# 36 423
Благодаря   bouquet

# 36 424
  • Русе/София
Гледах в сайта,но не виждам нищо,освен старите планове безкрай. newsm78

# 36 425
  • Другата България
Така ми бяха казали, и аз чакам някакви промоции............

# 36 426
  • София
Трамвай 7 върви ли в момента?

# 36 427
  • В сърцето на любимия човек
Как се сваляше от YouTube? Помня, че се пишеше нещо най-отпред на url-адреса на самата песен и самият YouTube даваше възможност да се сваля музика, но не помня какво точно се изписваше. Някой сеща ли се?

"ss" пишеш пред "youtube" в линка и отваря savefrom.net.
Благодаря, точно това търсех  Peace

Как се сваляше от YouTube? Помня, че се пишеше нещо най-отпред на url-адреса на самата песен и самият YouTube даваше възможност да се сваля музика, но не помня какво точно се изписваше. Някой сеща ли се?
пънче, аз ги конвертирам тук и така ги свалям.  Hug
Диди - благодаря Hug От тук стана по-лесно, защото няма нужда от допълнителни програми за конвертиране Peace

# 36 428
  • София-Младост
Във връзка с приключване на рехабилитацията на бул. "Витоша" от 04.30 часа на 02.09.2015г. се възстановяват постоянните маршрути на трамвайни линии №№ 1 и 7 и автобусна линия № А72. Спират се от движение временно разкритите автобусни линии №№ 1-тм и 7-тм.

# 36 429
Здравейте,
Издаването на медицинско свидетелство за постъпване на работа не е ли с фиксирана цена? На мен ЛЛ ми каза, че ще ми струва 30лв, а на двама от колегите ми днес са им взели по 20лв (при различни лекари са).

# 36 430
Скрит текст:

пънче, аз ги конвертирам тук и така ги свалям.  Hug
Диди - благодаря Hug От тук стана по-лесно, защото няма нужда от допълнителни програми за конвертиране Peace

Не е задължително да конвертираш в mp3. ААС, който го пишат и като audio mp4, предлага много по-добро качество за същата големина на файла, поддържа се от всички съвременни устройства и програми за възпроизвеждане на аудио запис и поради това много съвременни сайтове предпочитат да предлагат само него, вместо мп3:
http://www.winxdvd.com/resource/aac-vs-mp3.htm
Сайтът със сс-то също предлага конвертиране в този формат. Просто е излишно при положение, че предлага ААС, да предлага и мп3.

# 36 431
  • В сърцето на любимия човек
Скрит текст:

пънче, аз ги конвертирам тук и така ги свалям.  Hug

Не е задължително да конвертираш в mp3. ААС, който го пишат и като audio mp4, предлага много по-добро качество за същата големина на файла, поддържа се от всички съвременни устройства и програми за възпроизвеждане на аудио запис и поради това много съвременни сайтове предпочитат да предлагат само него, вместо мп3:
http://www.winxdvd.com/resource/aac-vs-mp3.htm
Сайтът със сс-то също предлага конвертиране в този формат. Просто е излишно при положение, че предлага ААС, да предлага и мп3.
Исках да сваля една песен, за да я използвам за ringtone на телефона, не ми трябва чак толкова високо качество, но благодаря  Hug

# 36 432
  • София
Здравейте,
Издаването на медицинско свидетелство за постъпване на работа не е ли с фиксирана цена? На мен ЛЛ ми каза, че ще ми струва 30лв, а на двама от колегите ми днес са им взели по 20лв (при различни лекари са).
На мен ми взеха 10лв. преди година...

# 36 433
  • Berlin
Някакъв сайт за доставка на готвена храна всекидневно да кажете? Имаше преди един mykitchenbg, ама нещо не се отваря вече. Трябва ми нещо на нормални цени, готвени ястия за доставка през седмицата. newsm78

# 36 434
  • София
Във връзка с приключване на рехабилитацията на бул. "Витоша" от 04.30 часа на 02.09.2015г. се възстановяват постоянните маршрути на трамвайни линии №№ 1 и 7 и автобусна линия № А72. Спират се от движение временно разкритите автобусни линии №№ 1-тм и 7-тм.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт