?Въпроси всякакви?

• 5 624 277
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 36 585
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за пожеланието. Моята този път не я пратих препоръчана и вече съжалявам, макар че преди и препоръчана не беше пристигала. Проследяването е само до качване на пратката на самолета. По принцип отива за 8-9 дни, но този път ми дойде в повече - 17-ти ден е днес.

# 36 586
Ще навреди ли на Пежо 206 1.4i, ако му се сложи газова уредба? Изобщо, тези допълнителни инсталации прецакват ли колата?

# 36 587
  • Варна
Откъде мога да намеря цените на зеленчуковата борса във Варна? Защото искам да знам дали изобщо има смисъл да ходя до там или не :д

# 36 588
  • UK
Търся такова, някой виждал ли е някъде?
http://www.matferbourgeatusa.com/potato-spiral-cutter-2

# 36 589
Момичета, сложиха ми windows 10 и сега всичко ми  едно дребничко такова. Може би заради full hd . Знаете ли как мога да си го оправя newsm78

# 36 590
Благодаря за пожеланието. Моята този път не я пратих препоръчана и вече съжалявам, макар че преди и препоръчана не беше пристигала. Проследяването е само до качване на пратката на самолета. По принцип отива за 8-9 дни, но този път ми дойде в повече - 17-ти ден е днес.
Пратките с проследяване могат да се наблюдават в сайта на приемащите пощи - въвежда се номера от квитанцията, завършващ на БГ.
Аз проследих така пратка до Германия, накрая отбелязаха и доставянето лично на получателя.
Само че герм. пощи нямат превод на английски на страницата си. Но се справихме.

# 36 591
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, но както казах този път не пратих колета препоръчан.  newsm45

# 36 592
Препоръчайте ми някакъв модел кожени маратонки ( не кецове, маратонки с подметка тип air max или друга подобна), 42 номер, до около 150-200 лева, в реален магазин в София да мога да ги намеря...обиколих сума ти магазини, и просто се отчаях... няма ли вече маратонки като едно време  Thinking

# 36 593
  • София
Препоръчайте ми някакъв модел кожени маратонки ( не кецове, маратонки с подметка тип air max или друга подобна), 42 номер, до около 150-200 лева, в реален магазин в София да мога да ги намеря...обиколих сума ти магазини, и просто се отчаях... няма ли вече маратонки като едно време  Thinking
Преди време купувах на сина ми от Интерспорт в МОЛ Парадайс някакъв модел на Nike, който мисля беше с подобна подметка. Магазинът е голям и има разнообразие.

# 36 594
Здравейте, имам един файл, аудио е, във формат wma. Искам да го кача в youtube, обаче там не може аудиофайлове да се качват. Как бих могла да го направя в такъв, че да го кача? Благодаря

# 36 595
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Blush не знам какво е air max  Blush такива ли трябва да са?

в декатлона видяхме всякакви маратонки, и цените им са всякакви, можете да си намерите вашите Hug

# 36 596
Имам проблем от месец някъде и отгоре не съм ползвала абв профила си защото основно ползвам  хотмайл или скайп.Но сутринта ми потрябва едно писмо което бях запазила и се оказа че ако не влизаш 300 дни писмата автоматично се трият ooooh! .Някой има ли идея как да ги възстановя защото писмото е наистина много важно Rolling Eyes.?

# 36 597
  • София (Възраждане)
Пиши на съпорта! Peace

# 36 598
Как мога албуми от фейсбука ми да ги пратя в облака, за да ги запазя, а изтрия от фейса  newsm78

# 36 599
Искам да отворя клипче от Youtube на цял екран, казва ми, че не може заради някакви настройки на Мозилата. Рових се, рових, но не видях къде може да е причината, ако някой може да помогне ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт