?Въпроси всякакви?

• 5 484 743
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 035
  • София
Мъжете /хомо/ на кое ухо си слагат обеца?

Хомо - дясното, хетеро - лявото.

Еее, не! Четири години съм бил хомо!?! Shocked А аз се чудех защо ми намигат момчетата в мъжката тоалетна...

Хм, имам съмнения към един тип, но  е с обеца на дясното, но като структура и държание за мен е хомо...

ПП: Интересен ник   Wink Flutter

# 37 036
  • Варна
Хм, имам съмнения към един тип, но  е с обеца на дясното, но като структура и държание за мен е хомо...

Заинтригувах се, какво имаш предвид под структура? newsm78

# 37 037
  • Sofia
Здравейте! Имаше тема за зъболечение при студентите в София. С часове , къде и прочие. Нещо не мога да я намеря. Да не е изтрита?

# 37 038
  • София
Хм, имам съмнения към един тип, но  е с обеца на дясното, но като структура и държание за мен е хомо...

Заинтригувах се, какво имаш предвид под структура? newsm78

45кила /слаб/, чанта през рамо, говори немъжкарски и т.н.

# 37 039
  • Варна
говори немъжкарски и т.н.

Ох, сигурно е за нова тема. Но какво е да говори мъжкарски? Thinking
Съвсем сериозно питам.

# 37 040
Наистина е за нова тема, моля - не тук  Grinning

# 37 041
  • Варна
Наистина е за нова тема, моля - не тук  Grinning

Съжалявам. Blush Понеже наскоро нищихме "мъжкарите" в темата за Биг Брадър, та ми е чудно как човек трябва да се държи, че да не би случайно да го сметнат за гей.

# 37 042
Моля за помощ! Hug
Купих си лачени обувки, с косъм от пони за декорация, както и да е. Но, отдолу са все едно ски, не се плъзгат само по асфалт. Никъде не мога да изляза, по коридори, паркет, теракот и пр. Какво мога да направя?
Благодаря предварително  bouquet

# 37 043
  • София-Младост
Моля за помощ! Hug
Купих си лачени обувки, с косъм от пони за декорация, както и да е. Но, отдолу са все едно ски, не се плъзгат само по асфалт. Никъде не мога да изляза, по коридори, паркет, теракот и пр. Какво мога да направя?
Благодаря предварително  bouquet
Занеси ги на обущар да им лепне нещо непързалящо се отдолу.

# 37 044
И аз за това се сетих първо, благодаря! Не мога ли не що вкъщи да направя, наблизо няма обущар около нас..

# 37 045
  • ГО
Лейкопласт, от широкия, им залепи отдолу.
Една съученичка така си залепяше зимата на ботушите, да не се пързаля.

# 37 046
Да, ще пробвам с това на първо време, макар че обущарят няма да се размине. Прекалено са официални, за да са перманентно с лейкопласт. Hug

# 37 047
  • София
Да, ще пробвам с това на първо време, макар че обущарят няма да се размине. Прекалено са официални, за да са перманентно с лейкопласт. Hug
Само си избери внимателно обущаря и го накарай да ти каже какво ще залепи, за да не ти съсипе обувките с нещо дебело и в друг цвят. Имам лош опит

# 37 048
Само си избери внимателно обущаря и го накарай да ти каже какво ще залепи, за да не ти съсипе обувките с нещо дебело и в друг цвят. Имам лош опит

Така ще направя, ако трябва ще стоя докато не залепи въпросната подложка. Ама се и чудя защо производителят решава да избере толкова непрактичен материал за подметка, досега не ми се беше случвало..

# 37 049
Ама се и чудя защо производителят решава да избере толкова непрактичен материал за подметка, досега не ми се беше случвало..
На мен вече ми се случи с едни красиви чехли.
Ужас - наистина само по асфалт не правя пируети. ooooh!
И моят съвет е обущар, но трябва добре да разгледаш с какви материали разполага.
Да не се окаже пак нещо хлъзгащо. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт