?Въпроси всякакви?

• 5 481 987
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 125
  • София
Марчева, мерси, но нямам духалка. С купата с гореща вода дали ще има нужда да местя продуктите в друг фризер?

Да, защото ще потече върху тях. По принцип се прави така: изваждаш чекмеджетата, занасяш ги в банята и ги покриваш с дебело вълнено одеало - то ще пази студено докато оправиш фризера.

# 37 126
  • София
Марчева, мерси, но нямам духалка. С купата с гореща вода дали ще има нужда да местя продуктите в друг фризер?
Вероятно - да. Става бавно.
 Вземи една назаем за един час от съседка, не може да няма някъде, ама не им казвай точно за какво ти е, да не си помислят, че може да изгори, духалката де, а ти си действай смело.   Simple Smile Тя няма да изгори, този начин вече съм го усъвършенствала в един от хладилниците ми в единия от апартаментите ми,  той няма No Frost  система. Страшно бързо става, само вадиш парчетата лед.

# 37 127
  • Бургас
С купата с гореща вода дали ще има нужда да местя продуктите в друг фризер?
караш ме да се смея  Joy
ако  фризера е пълен с мръвки  дали ще успееш да сложиш и купа с гореща вода ?
а дори и да успееш да я сложиш  какво би се случило с мръвките ?  леда ще се стопи , а мръвките .... помисли малко

Бонго, Балерина пита дали да ги мести в друг фризер, а не дали да ги извади от фризера навън.
Балерина - само ги извади навън,, нищо няма да им стане

# 37 128
Бонго, чети какво съм написала де Tired Не заедно гореща вода+продукти ooooh! Разбира се, че само гореща вода. Питането ми беше дали тогава ще трябва да ги нося в друг фризер. Ако става за няколко часа имам хладилни торби/не чанти/ и си мисля, че ще издържат в тях.

# 37 129
прочети и аз какво ти пиша - тук и  на лс.
за 1 ч  няма опасност дълбокозамразените продукти да се размразят.
ако имаш сешоар използвай го. така ще регулираш посоката на горещия въздух. духалка не ти трябва.

# 37 130
  • UK
Защо, ако пратя пратка с наложен платен от офис Х на Еконт, а после отида в офис У да си взема парите, е проблем за офис У? Едва ли не, не им е изгодно от офис У да ми изплатят парите, след като съм пуснала пратката от друг офис....една служителка се обясняваше така и го чух, та ми стана интересно. Thinking

Няма такова нещо. Не могат да ти откажат, освен ако офис Y няма достатъчно налични пари, за да ти изплати сумата. На мен ми се е случвало точно това. Иначе съм си получавала сумата от офис Y, който е бил в друг град дори.

Не са ми отказвали. Peace Просто присъствах на разговор, в който служителка обясняваше на клиент (в случая нейн приятел) как не й е изгодно да му дава парите от НП от този офис, след като пратката е изпратена от друг. Просто ми стана интересно защо....все едно си ги вади от джоба.  Crazy
Защото им излизат от общия дневен оборот, а гонят таргети. И аз много мразя някой като си купи нещо от друг наш магазин, да дойде да го върне при мен - така аз губя съответната сума, а понякога ми трябват не повече от 10-20 паунда да си стигна таргета. После моята работа зависи от това да съм стигнала таргета. Няма как да откажа, разбира се, но не е приятно.

# 37 131
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
прочети и аз какво ти пиша - тук и  на лс.
за 1 ч  няма опасност дълбокозамразените продукти да се размразят.
ако имаш сешоар използвай го. така ще регулираш посоката на горещия въздух. духалка не ти трябва.

Бонго, и аз нямам духалка  Laughing и действам със сешоара, но той иска и да го държиш. А духалката можеш да я оставиш и да си гледаш някаква друга работа. Peace

# 37 132
  • ту тук, ту там
А не ви ли е страх с тези работещи електроуреди под капещата вода?

# 37 133
Просто е. Водата капе вътре, а уредите се държат отвън.

# 37 134
  • София
Мен не ме е страх. Водата не капе в/у духалката или там сешоара, а тя се стича по страните на фризера. Постилам една кърпа да не влиза под хладилника и често попивам.

# 37 135
Благодаря на всички за мненията! Утре действам. Laughing

# 37 136
  • Варна
Мили момичета някой има ли отзиви за университета по Библиотекознание и информационни технолигии?
Какво е нивото на обучение специално ме интересуват специалностите Национална сигурност и Информационна сигурност.От ранга на СУ ли е или е зле ? Четох какви са приемните изпити История,Психология и Литература и това ми се видя ок обаче знам ли.  bouquet
Дали е от ранга на СУ? Имаш предвид Софийския университет ли? СУ е един от най-добрите унив, библиотекарския е на светлинни години от него.. И тая специалност (информационната) по-скоро трябва да се сравнява с ТУ...и от там е на светлинни години..

# 37 137
Мен не ме е страх. Водата не капе в/у духалката или там сешоара, а тя се стича по страните на фризера. Постилам една кърпа да не влиза под хладилника и често попивам.

Даже на много от фризерите долу има едно гумено капаче,което, като се разтвори става на улей,по който изтича водата навън от фризера. Подлага се тава отдолу и готово.

# 37 138
  • София
Скрит текст:
Защо, ако пратя пратка с наложен платен от офис Х на Еконт, а после отида в офис У да си взема парите, е проблем за офис У? Едва ли не, не им е изгодно от офис У да ми изплатят парите, след като съм пуснала пратката от друг офис....една служителка се обясняваше така и го чух, та ми стана интересно. Thinking

Няма такова нещо. Не могат да ти откажат, освен ако офис Y няма достатъчно налични пари, за да ти изплати сумата. На мен ми се е случвало точно това. Иначе съм си получавала сумата от офис Y, който е бил в друг град дори.

Не са ми отказвали. Peace Просто присъствах на разговор, в който служителка обясняваше на клиент (в случая нейн приятел) как не й е изгодно да му дава парите от НП от този офис, след като пратката е изпратена от друг. Просто ми стана интересно защо....все едно си ги вади от джоба.  Crazy

Значи служителката е говорела наизуст. Peace

Аз знам, че изобщо не е препоръчително да се слагат топли неща в хладилника. Дори, когато съхранявам ядене, изчаквам хубаво да изстине.

Може ли да се скрие nickname-a от страницата на bgmamma т.е. когато отворя страницата, горе вдясно username-a да не се вижда от някой друг, който е застанал зад/до теб напр.?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 10:31 от missence

# 37 139
На последното - не. Peace
Т.е. можеш, ако блокираш с адблок изобщо цялото това поле, но така няма да можеш да управляваш профила си.

Общи условия

Активация на акаунт