?Въпроси всякакви?

• 5 483 985
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 380
  • някъде
Изтича ми валидността на личната карта и шоф.книжка, какво трябва да направя за подновяване?

# 37 381
  • София
Изтича ми валидността на личната карта и шоф.книжка, какво трябва да направя за подновяване?

Тъкмо влизам да задам подобен въпрос.

Ако ЛК изтича напр. април 2016г., трябва ли да изчакам до април и тогава да подам документи или може да подам преди м. април?

# 37 382
  • някъде
Моята на 18.10.2015г. Може ли към 10-15 да подам документи?

# 37 383
  • София
Най-добре да подадете документи сега, защото срокът за обикновена поръчка е 30 дни, тоест, ако ви се наложи да си използвате личната карта в края на периода, няма да имате валидна такава.

# 37 384
Има ли начин да създам профил в АБВ без да ми иска телефонен номер? Пробвах да въведа нули, но го отхвърля.
Аз въвеждам 0888 888888  Mr. Green
Мерси Simple Smile

# 37 385
  • София
Моята ЛК изтичаше през декември тази година. Подадох документи за смяната ѝ и я смених още през юли.

# 37 386
  • София
Мерси! Peace

# 37 387
Някакво предложение за подарък за сватба ако може да ми дадете.
Булката е към 50 год. българка, младоженеца и той, но чужденец.
Имат си всичко,  живеят  заедно в европейска държава.
Тя не обича пари в плик, а за друго не се сещам.

# 37 388
  • through the wormhole
Скрит текст:

Ако ЛК изтича напр. април 2016г., трябва ли да изчакам до април и тогава да подам документи или може да подам преди м. април?

Няма проблем да изчакаш до април. Аз подадох няколко дена преди да изтече (за 30 дена), но възникна един друг проблем. Не ми дадоха пари в банката след изтичането на картата, а за новата трябва да почакам още малко. Mr. Green Добре че шофьорската книжка свърши работа (ами, ако нямах Crazy ). Доколкото знам, след изтичането картата важи още един месец, но е желателно да си пуснеш новата най-малкото 30 дена преди крайния ѝ срок, за да не оставаш с нередовен документ, който да те спъне като мен. Peace

# 37 389
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Няма проблем да изчакаш до април. Аз подадох няколко дена преди да изтече (за 30 дена), но възникна един друг проблем. Не ми дадоха пари в банката след изтичането на картата, а за новата трябва да почакам още малко. Mr. Green Добре че шофьорската книжка свърши работа (ами, ако нямах Crazy ). Доколкото знам, след изтичането картата важи още един месец, но е желателно да си пуснеш новата най-малкото 30 дена преди крайния ѝ срок, за да не оставаш с нередовен документ, който да те спъне като мен. Peace

И на теб благодаря. Peace Ще подам по-рано, за да мога после и шоф. книжка да сменя.

# 37 390
  • оттам, откъдето започва България
Ако трябва да платя някаква такса към съда задължително ли е да е в банката, която се намира там вътре? Или мога в същата банка, но не в клона? Тъп въпрос, би трябвало да може, но все пак...Че таксите там са жестоки.
Не знам за кой съд питаш, но в нашия освен клон на банка има и ПОС терминал. Със сигурност можеш да си платиш таксите и в друга банка, която ти е удобна, след като посочиш сметката.

# 37 391
Имам въпрос относно, заздравителя на Евелин. Мога ли върху него да нанасям цвят лак? Колко често мога да го ползвам?

# 37 392
  • UK
8 в 1 аз си ползвам като основа всеки път, и редовно го нося самостоятелно, не по схема.. Няма проблем да се ползва под лак, дори доста удължава трайността на лака при мен.

# 37 393
  • под тепетата
Emi Daniel , ваучер за екскурзия или спа процедури; билети за концерт; фотосесия; полет с балон; кошница за пикник- въобще нещо за социалния им живот, каквото обичат да правят заедно.

# 37 394
8 в 1 аз си ползвам като основа всеки път, и редовно го нося самостоятелно, не по схема.. Няма проблем да се ползва под лак, дори доста удължава трайността на лака при мен.
моя не е 8 в 1,пише само за диамантена здравина и блясък, само такъв имаше. Не ми е ясно, 3 дни нанасям после трия и. пак нанасям нови 3,а след това задължително ли пак да трия? А като топ лак по веджъж ли нанасяш?

Общи условия

Активация на акаунт