?Въпроси всякакви?

• 5 475 234
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 830
Момичета ,моля за малко помощ..как да стигна от "Студентски град" до ул."Милин камък"  в "Лозенец" с градски транспорт?

# 37 831
  • Варна
94. Слизаш или на Хемус или на предната спирка (Семинарията) в зависимост от това кой номер на Милин камък ти трябва и после малко пеш. Може и чак на Евлоги Георгиев да се наложи да слезеш, пак зависи от адреса, на който трябва да идеш

# 37 832
Мерси много,Dive. bouquet

# 37 833
При изключване на компа ми излиза прозорец, в който трябва да натисна End Now, за да изключи. Преди бях намерила из интернет как да го премахна това нещо. Не беше с инсталиране на допълнителни програми. Беше с някаква отметка, но не се сещам къде из настройките. Някой, ако знае да казва.

# 37 834
При изключване на компа ми излиза прозорец, в който трябва да натисна End Now, за да изключи. Преди бях намерила из интернет как да го премахна това нещо. Не беше с инсталиране на допълнителни програми. Беше с някаква отметка, но не се сещам къде из настройките. Някой, ако знае да казва.
Понякога се случва и при мен.

# 37 835
Всъщност ти дава възможност за избор дали да изключиш компа веднага или да изчакаш да се затворят някои работещи в момента програми.

# 37 836
Къде мога да намеря играчките ,показани в клипа  newsm78

Praynig
В Джъмбо трябва да има, в Гърция има всичко възможно с Пепа, много е на почит свинката и със свинка Grinning

# 37 837
  • Пловдив
Има ли доволни от прясното мляко на Олимпус?Клони ли към истинско или... Thinking

# 37 838
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
търсих бланка за отсъствие по семейни причини
намерих  Hug

туй за да не виси поста на Донси  Blush

донсита  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 08:55 от st. Dobri

# 37 839
  • sf
Аз на ръка съм я писала, стандартно До директора на ....
Молба от .....
моля детето ми....да отсъства от учебни занятия на .... поради семейни причини.
Вярвам,че молбата ми ще бъде удовлетворена, дата , подпис, сещаш се  Mr. Green

Е намери, пък моя пост като на шизофреник виси сега  hahaha

# 37 840
Има ли доволни от прясното мляко на Олимпус?Клони ли към истинско или... Thinking
Купих 1,5% не ми хареса.

# 37 841
  • Sofia
Харесва ми млякото на олимпус,но само 3,6%

# 37 842
  • Пловдив
Харесва ми млякото на олимпус,но само 3,6%
И аз от него купих 2 пъти...

# 37 843
Може ли някой да ми препоръча печен брокер за София?  Много е спешно. Благодаря

# 37 844
  • Пловдив
Момичета,да знаете къде да търся обяви за употребявани/нови/ автомобили,върнати от лизинг или...още в гаранция newsm78 Ох...не знам точно как се казва...ама обясних ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт