?Въпроси всякакви?

• 5 475 159
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 845
Има ли доволни от прясното мляко на Олимпус?Клони ли към истинско или... Thinking
От много време само това мляко купувам 3,6 %.На мен ми харесва.

# 37 846
  • София
Добре съм си с българската граматика, но тази сутрин има нещо, за което се зачудих - става въпрос за съкращаването на малки имена. Александър би трябвало да е "Ал.", нали?
Съответно Елена? newsm78

# 37 847
Добре съм си с българската граматика, но тази сутрин има нещо, за което се зачудих - става въпрос за съкращаването на малки имена. Александър би трябвало да е "Ал.", нали?
Съответно Елена? newsm78
Е.

# 37 848
  • София-Младост
Момичета,да знаете къде да търся обяви за употребявани/нови/ автомобили,върнати от лизинг или...още в гаранция newsm78 Ох...не знам точно как се казва...ама обясних ooooh!
https://www.google.com/search?q=%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0%D … tf-8&oe=utf-8

# 37 849
  • Варна
Момичета,да знаете къде да търся обяви за употребявани/нови/ автомобили,върнати от лизинг или...още в гаранция newsm78 Ох...не знам точно как се казва...ама обясних ooooh!
BuyBack?
Има в някои сайтове отделен раздел или поне отметка. А в самите сайтове на представителствата на съответните марки гледа ли?

# 37 850
  • Пловдив
BuyBack?
Има в някои сайтове отделен раздел или поне отметка. А в самите сайтове на представителствата на съответните марки гледа ли?
Не,сега ще видя Peace

Ала-Бала и на теб мерси!

# 37 851
Само на Олимпус купувам мляко.
Имам един въпрос, знаете ли има ли срок за записване на женска консултация? В смисъл до кога трябва? Търся, но нищо не намирам.

# 37 852
След 11-12 седмица обикновено , но никой не те задължава да се записваш, ако това е питането.

# 37 853
Питането ми е дали може да стане записване в по-късен етап 5-6 мес. дали има някакво изискване от Здравната каса до кога да се заведе бременност?

# 37 854
  • Варна
Питането ми е дали може да стане записване в по-късен етап 5-6 мес. дали има някакво изискване от Здравната каса до кога да се заведе бременност?

12 г.с. доколкото помня.

След 11-12 седмица обикновено , но никой не те задължава да се записваш, ако това е питането.

Задължително е. Отделно е въпроса, че не могат да те принудят.

# 37 855
  • Точно където трябва
Какво да сложа под печка на твърдо гориво за да не изгори отдолу пода? От естествено дърво е. С плочки от гранитогрес не става.

# 37 856

12 г.с. доколкото помня.

Хъм...задължително, аз лично се записах само заради полагащите ми се безплати изследвания, за нищо друго.

# 37 857
  • Варна
Скрит текст:

12 г.с. доколкото помня.

Хъм...задължително, аз лично се записах само заради полагащите ми се безплати изследвания, за нищо друго.

Т.е. никой не ти е следял бременността?

# 37 858
Моята я следяха при лекар,неработещ със здравна каса. По здравна каса ми се полагаха май само кръвни изследвания,мерене и теглене и два ехографа. Малко ми се видя.Crazy

# 37 859
Скрит текст:

12 г.с. доколкото помня.

Т.е. никой не ти е следял бременността?
Напротив, следяха си ме и изобщо не разчитах на кварталното АГ.

Общи условия

Активация на акаунт